Знаете ли кого видях? - тема 24

• 107 875
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • срещу двата комина :)))
Икебаната на Славейков, изглеждаше учудващо обикновен  Peace

# 76
  • София
Тази сутрин Юрий Ангелов - Распутин от сериала "Седем часа разлика" в градинката при Паметника на Съветската армия. Крачеше бодро и говореше по телефона.

В събота следобед- Ива Дойчинова в Борисовата градина- много слаба, издокарана доста.

# 77
Днес Евгени Будинов.Беше в колата си,чакаше на светофара и говореше по телефона.

# 78
  • София
Снощи в Бедрум Христо Сираков, а също и актьорите от Революция Z.

# 79
  • Berlin
Богдана Карадочева вчера в църквата пред х-л Рила.

# 80
Тази сутрин Юрий Ангелов - Распутин от сериала "Седем часа разлика" в градинката при Паметника на Съветската армия. Крачеше бодро и говореше по телефона.

В събота следобед- Ива Дойчинова в Борисовата градина- много слаба, издокарана доста.
Много ми харесва Ива,красива и умна жена

# 81
Петър Блъсков, мина напряко през една бензиностанция в "Младост" , вместо през улицата , що да чака на светофара ? !

Капка Сидерова , с малко сладко кученце с една дрънкулка ,како звънче. Изглежда много добре, има много хубаво тяло.

Александър Томов. Тоз тич не ми е симпатичен.

Миролюба Бенатова, в "Оливс", в "Младост" . Няколко пъти я виждам там.

Мел Гибсън.  newsm68 newsm44

# 82
Ели Гигова покрай ЦУМ. Много свежа и елегантна.  Simple Smile

# 83
Преди седмица в един от моловете Яна Маринова развеждаше две деца, предполагам едното беше нейното. Много свежа и слаба ми се видя  Grinning

# 84
Папа Франциск.  Laughing

# 85
И как е на живо, по- млад ли изглежда от колкото по телевизията, уморен ли беше, подпухнал? Или свеж?!  Joy

Разкошен аватар и подпис!  Heart Eyes

# 86
И как е на живо, по- млад ли изглежда от колкото по телевизията, уморен ли беше, подпухнал? Или свеж?!  Joy

Разкошен аватар и подпис!  Heart Eyes

pina, благодаря!

Много ми хареса на живо. Имаше много приятен и лъчезарен вид. Спираше на много места и гушкаше много бебешоци. 
Ето две снимки:
Скрит текст:

Не съм го снимала точно, когато беше до нас, защото предпочитах да го видя извън фокуса на фотоапарата.  Laughing

# 87
Мимии ех че хубаво.
Наистина изглежда много лъчезарен и позитивен човек!

# 88
  • София
Мария Илиева, Захари бахаров, Ицо 100 манекенки и разни други новопоявили се звезди, който не мога да изброя поименно в Бедрум вчера

# 89
Мария Илиева, Захари бахаров, Ицо 100 манекенки и разни други новопоявили се звезди, който не мога да изброя поименно в Бедрум вчера
има и снимков материал  Laughing
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151696722495843.1073 … 975842&type=3

Общи условия

Активация на акаунт