Знаете ли кого видях? - тема 24

• 108 399
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Лора Крумова и приятеля й с бебе в количка в района на Съдебната палата. Добре си изглежда жената за току-що родила Sunglasses

# 91
Депутатът от ГЕРБ - Дончо Баксанов, баща на говорителката Кристина Баксанова. Пазаруваше с жена си .

# 92
Графа и Калин Врачански в столично заведение, в ранните часове на деня  Peace Втория ми се видя много нисък  Rolling Eyes

# 93
  • София
Георги Христов - много слаб и нисък.  Rolling Eyes Ама няма да ви казвам къде, че... Mr. Green

# 94
Васил Петров пред Операта, облечен доста странно за свръх суетен човек като него. Отгоре беше с шлифер, а отдолу с нещо като сив анцунг.

# 95
Георги Христов - много слаб и нисък.  Rolling Eyes Ама няма да ви казвам къде, че... Mr. Green

То е ясно..гей клуб ;д

# 96
  • София
Графа и Калин Врачански в столично заведение, в ранните часове на деня  Peace Втория ми се видя много нисък  Rolling Eyes
Не само ти се е видял  Laughing Много е нисък.

# 97
Николетка с детенце Simple Smile Хубавка е, но ми идва в повечко тенът й. По-дребна е отколкото си мислех, което не отчитам като нещо лошо Simple SmileХареса ми небрежния й стил на обличане в дадения момент.

# 98
  • с/у ОколоМръсТното
Румяна Нейкова, в Тойота на Цариградско шосе. Мин. седмица...

# 99
Снощи Зара-преди оредлено изглеждаше много по-добре. Tired

# 100
Случайно съм натиснала темата и гледам пишете за ниски мъже.Вчера Рафи на ''Раковски''.Знаех,че е нисък,ама чак толкова не очаквах...

# 101
  • София
Абсолютно!
От пластики в лицето вече е като египетска мумия.

# 102
Абсолютно!
Мхм,а беше готина. ooooh!

# 103
  • софия

Абсолютно!

Бременна ли е?

# 104
Деси Слава фолкпевицата - супер обикновено облечена, не ми хареса. Лицето ок, но оттам надолу пфу... Поналяла дупето.

Общи условия

Активация на акаунт