Знаете ли кого видях? - тема 24

• 107 357
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Много ви се,следващия път,когато ОТНОВО направи такава простотия тая смачкана жена,направете клипче,така че всички да се убедят,в това,в което говорите!!!
Няма нужда, тя сама си се хвали колко е проста  Tired
Егати гордостта, да караш и да се държиш като гамен. Простотията е издигната в култ  Tired

# 241
  • София
Видях Албена Михова. Страхотна сладурана, само добри думи мога да кажа  Peace.

# 242
Видях Албена Михова. Страхотна сладурана, само добри думи мога да кажа  Peace.
Напълняла ли е ,или така ми се стори като я видх в последното издание на Олинклузив

# 243
Део на една бензиностанция, с черен Кайен.

# 244
Христина,жената на Благо Георгиев,с двете дечица.На консултация на бебоците Simple SmileОказа се ,че имаме обща педиатърка.Много е скромна и симпатична.

# 245
Не знаех, че имат 2 деца.

# 246
Илиана Раева, много красива жена.
Николета Лозанова
Ивайла Бакалова

# 247
Става дума за гореспоменатата личност,хващали сме я на паркинг да обслужва доста мастит бизнесмен,нарушавайки доста правила(обществени и морални),но последва обаждане и естествено трябваше да потулим сигнала.Това е българската действителност  ooooh!

# 248
Става дума за гореспоменатата личност,хващали сме я на паркинг да обслужва доста мастит бизнесмен,нарушавайки доста правила(обществени и морални),но последва обаждане и естествено трябваше да потулим сигнала.Това е българската действителност  ooooh!
Whistling
сигурно кръвта й "свири" на жената, ко да праи  Mr. Green

# 249
Shocked

# 250
  • София
До скоро тази Желязкова ми беше относително симпатична, казвала съм си - е какво като има уста като на жаба кикерица, лъчезарна изглежда, но след прочетеното тук и особено за дебилно-просташкото пъчене във ФБ, съм отвратена и погнусена дълбоко, следва зеления емотикон.

# 251
Какъв клип- то на лицето и пише простакеса тип 95-та година.

# 252
С грим,без грим..Все тая..У фацата мяза на кон захапал ябълка през телена ограда..
А бензин в кръвта съчетан с мозък колкото таблетка витамин Ц, си е направо убийствена комбинация..

# 253
Ирена Милянкова в Кауфланд. Много е симпатична.

# 254
  • На земята, която е всъщност звезда.
С Маги Желязкова живеем в един и същи квартал и мога да потвърдя, че в случаите, в които съм я виждала на живо, винаги е карала колата си в насрещното, в еднопосочна улица! Правилата за движение за нея не важат. Много неприятна жена, доста грозновата... А без грим е направо страшна.  Sick

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201720307222405&se … ype=1&theater

Възмутена съм от коментарите на снимката й,потресена даже!По нагъл човек едва ли има от нея в предвид какво е направила  Shocked

Отврат! Да не се случва, но ако аз утре блъсна сина й и се извиня за "неудобството", че имам бензин в кръвта, дали пак ще се хили весело?  ooooh!  

Общи условия

Активация на акаунт