ВМ-НВХ, част 65

• 51 252
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
  • SA
Примерьт с Активията само показва какви чудеса вьрши масираната реклама при по-голяма част от населението. Жалко само, че и производителите на яйца не рекламират по подобен начин продукцията си.  hahaha
А за двойната брадичка на Фелтьн - и на мен ми се наби в очи още от прьв поглед.
А иначе, не вярвам експериментьт да даде някакво трайно отражение вьрху него. Интересно наистина за колко време ще си вьзвьрне формата ( сьс сигурност едва ли ще е за 20 дни). Спомням си друг подобен експеримент, от филма "Supersize me" - там онзи журналист споделяше, че се е оттьрвал от натрупаните за 1 месец килограми за 5-6 месеца ( ако правилно си спомням).

# 421
...По тоя повод - малко ми е жал за момичетата от темата за пълния глад. Само ако знаеха каква беля могат да си докарат ...

жал не жал, ама няколко хора им дадоха добри идеи
както се вижда, напразно
от опит знам, че човек се дразни на такива съвети, щом си е навил нещо на пръста
трябва сам да стигнеш до тях, да си изстрадаш ако щете пътя до там и тогава може би има смисъл
такива сме хората, за съжаление

едно време Активия нямаше
с КМ си постилахме към йойо-то

... Спомням си друг подобен експеримент, от филма "Supersize me" - там онзи журналист споделяше, че се е оттьрвал от натрупаните за 1 месец килограми за 5-6 месеца ( ако правилно си спомням).
не помня точно времето, само помня, че приятелката мY беше веган и го сложи именно на нейния режим
но той освен че надебеля, беше почнал и да губи здраве

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 12:38 от Анонимен

# 422
Аз съм пробвала плодуване за 5 дни. Намерението ми беше да изкарам 7, като не ограничавах количеството плодове за деня, нито карах само на един вид. Но на петия ден привечер ми застърга много неприятно в стомаха (гастритна болка може би? newsm78), уплаших се да не си докарам гастрит или язва, затова реших да се захраня и да не правя повече глупости Embarassed

# 423
аз понеже съм достатъчно глупава, та плодувах няколко пъти по 10-20дни
докато дойде моментът да не помага и то

# 424
За експеримента Supersize Me моята информация е косвена - от разказаното от Том Нотън в неговия филм Fat Head. Интересното е, че този журналист (Морган Спърлок) е вегетарианец. Затова предполагам, че му е отнело толкова време да си върне старото тегло, защото го е карал вегетариански Laughing

А, виждам, че сте писали за приятелката веганка Laughing Ами, да, нищо чудно да е така.

За даването на съвети, без да са поискани - да, абсолютно е вярно, че хората не са склонни да приемат съвети, когато са си навили нещо на пръста или когато чутото се различава коренно от техните собствени убеждения към момента. Нали и аз бях така Embarassed Със сигурност си трябва време, а и трошене на собствената глава, за да си промениш мисленето... Но се надявам, че като се пишат нещата в различни теми из форума, поне може да достигнат до повече хора и дори и сега да не са готови за тях, по-късно да се сетят и да се замислят. Или пък сред многото четящи, които така и не пишат в темите, да има хора, за които тази информация да е полезна дори веднага, а не по-късно.

# 425
Момичета, помощ! Пак започвам да пълнея, нищо че съм на вм нвд.  Praynig Качила съм 2 килограма, които не биха ме тревожили, ако не бяха съпроводени с плюсове в обиколките. Дънките ми стягат...  Cry Как да процедирам, да броя калории ли? Не искам пак да се обсебвам от меренето и тегленето на храна. Може да пробвам да пропускам вечерята, че там май ми се прецаква всичко.  ooooh!

# 426
  • SA
W'A'S'P', той напьлня, когато се хранеше в МакДоналдс. Даже мисля, че предсрочно прекьсна експеримента, защото получи доста сериозно чернодробно увреждане сьс завишение на чернодробните ензими. А после - да, мисля, че по начало се хранеха вегетариански с приятелката му. Но наистина, вьзможно е и заради това да му е трябвало толкова време, за да се вьзстанови.
Баничка, дай няколкодневни менюта, да видим какво толкова ядеш!  Hug

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 12:55 от kameloth

# 427
Баничка*, а преди това как си се хранила? Била ли си дълго на нискокалориен режим или примерно на много усилени тренировки, съчетани с малко хранене? Консумирала ли си достатъчно мазнини?

И още: в момента колко тежиш, при какъв ръст, с каква структура? Каква ти е целта - намаляване или задържане на килограмите?

# 428
да, кам, знам
говорех за времето след като прекъсна експеримента
 Embarassed

# 429
Между другото, да кажа за Макдоналдс, че експериментът на Том Нотън беше пак с храна само от вериги за бързо хранене, от които най-много Макдоналдс. Но Том Нотън беше въоръжен с идеята за ограничаване на въглехидратите до около 100 грама на ден и я спазваше, като си подбираше така храните. За един месец на такова хранене беше свалил няколко килограма.

# 430
  • Miami
То и мен ме гледат втрещено като набивам  споделената от вас майонеза - направих си я от яйца, масло и вместо сол малко хубаво овче сирене.

Каква е тази майонеза, яйцата сварени ли са или сурови?Може ли рецептата   Praynig ?

# 431
Аз съм плодувала 10 или 15 дни/ не помня точно, че беше отдавна/, имах за сваляне 10кг  ooooh!, свалих 1.5кг. За сметка на това имах тъмни сенки под очите като излязла от концлагер, запек и никаква енергия. Върнах си ги за 5 дни после... Това беше най-голямата простотия, която съм правила в живота си.  ooooh!

# 432
То и мен ме гледат втрещено като набивам  споделената от вас майонеза - направих си я от яйца, масло и вместо сол малко хубаво овче сирене.

Каква е тази майонеза, яйцата сварени ли са или сурови?Може ли рецептата   Praynig ?
Сварени  и още топли в блендера с масло и сол /аз сложих овче сирене/  - чудно е! Simple Smile Нося си на работа в бурканче и това обядвам понякога.

Ходих до руския мазазин да си взема сметана  и продавачката ми предложи елда, че била на хубава цена. Разви ми теорията колко е полезна и как нейния съпруг бил диабетик 130кг и отслабнал с нея за един месец с почти 10кг./само това ядял/  И как е ходил при Емилова и бил на плодове и чай и пак много отслабнал и сега с елдата продължавал. Идеше ми да й изкрещя , че мъжът й се самоубива Confused Премълчах....знам, че няма смисъл...

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 13:28 от MALVINA

# 433
  • Miami
MALVINA, благодаря   bouquet

# 434
Здравейте! приемате ли нови?
Ламята много се ошишка около талията и вече е крайно време да се вземе "у ръце."

Правила съм Дюкан преди години с отличен резултат, после едвам се спрях от слабеенето, та прескочих четвъртата фаза. През последната година се ошишках в бедра, ханш и корем и мисля, че този режим е моето спасение, нали? Аз като гледам и без това се храня с такива храни, без маслото, а и трябва да огранича 100% въглехидратите. пристрастена съм към шоколада, но вече съм го спирала - и сега няма да ми бъде проблем.

Само със спортуването не знам как точно ще се справя - хич ме няма.

Поздрави и успех, ще ви следя и ще пиша как се справям.

Общи условия

Активация на акаунт