Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои ефективни начини за справяне със стомашен вирус?
Какви са оптималните съотношения за HDL, триглицериди и LDL и как се изчисляват?
Какво може да доведе до високи нива на HDL и LDL?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои ефективни начини за справяне със стомашен вирус?
-
Какви са оптималните съотношения за HDL, триглицериди и LDL и как се изчисляват?
Оптималните съотношения за HDL/общ холестерол са по-големи от 0,25, а за триглицериди/HDL - 2 или по-малко. В случая с Лила_коса нейните стойности показват, че няма причини за безпокойство. Съотношенията на HDL/общ холестерол и триглицериди/HDL се изчисляват чрез разделяне на стойностите. Оптималните стойности са над 0,25 за HDL/общ холестерол и 2 или по-малко за триглицериди/HDL. За Apo B, стойност от 93,3 mg/dl е в рамките на нормалното, но може да бъде оценена от специалист.
-
Какво може да доведе до високи нива на HDL и LDL?
-
Какви са различните видове холестерол и как се тълкуват техните стойности?
-
Какво представлява простият анализ на риска за холестерола?
И ако преди си мислех, че се случва под въздействието на определени емоции, то последния път го направих от скука
и да са нарядко и малко
)
и една оправена хрема за един ден. Това само със серапептаза.
Бях споменавала, че в момента единственото ми "сладко" би бил био шоколад с 92% какао, който обаче е адски скъп (5,50лв за 80грама!) и си дадох сметка, че е излишен. Но ако някога почувствам нужда от нещо какаово, ще прибегна до него. Друго, което хапвам са няколко какаови зърна. Изобщо всякакви десерти са ми излишни. Може би за рождения ми ден (след месец и половина) ще сътворя режимна торта, но без захар/мед/подсладител. Сигурно ще я наблъскам с много орехи, много масло, един разтопен 92%-ов шоколад и кокос. Нещо такова ще е
Дано действа и за в бъдеще.