Стана ми срамно и тъпо..

• 11 840
  • 143
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Имах предвид да правиш секс в басейна посред бял ден.  Peace
То това си е въпрос на възпитание и задръжки някакви. Ние  също сме ходили по дискотеките, също сме пили, също сме повръщали, но не сме правили секс пред погледите на хората.Така че каквото искат да си правят, но да не е на показ. А като са препили и са им паднали задръжките - тогава да влязат в ролята си полицаите. Само че кой ще подаде оплакване не знам, като всички са на същия акъл...А собствениците и служителите в хотелите нямат интерес.  На мен лично като турист не ми пречат, защото никога няма да стъпя в такъв курорт с децата, а ако съм на 20г. няма да ми пука, че някой ми вдига шум или че не може да ходи.
А защо да съдят авторите на филма - това е факта, Слънчев бряг си е точно младежки курорт, с много пиене, дискотеки, купони. Това, че англичаните не могат да пият не е наш проблем.
За наркотиците не знам за легалните, но и преди си имаше дилъри и си имаше българи, които снабдяваха туристите с некачествена дрога. Имах предвид, че баш шефовете полицията ги знае, но не им прави нищо. Както между другото и в другите градове, не само по морето.

# 77
  • Galaxy 13197853088
Хората си защитават бизнеса, а той е плод на това, което се търси.

Много ясно, те си получават точно това което търсят - справка - заснетите клиенти на заведенията.
Защото не може да ме убедиш, че ако е имало воля там да не се допускат подобни изпълнения няма
да се намери начин за реализацията и. Сега, че не ги устройва да става достояние на родителите и
обществеността на острова,какво вършат дечицата е ясно,но това си е действителността.

# 78
# 79
Много яко Simple Smile
Абе то не е като да не ги знаят техните какво правят, нали от тях са се научили Simple Smile
Спомням си едно интервю на Теди Кацарова за порядките скандинавски на които се е нагледала в петък и събота  - пияни младежи, спящи по пейки и под пейки.
Но в едно сте прави - не са агресивни. За разлика от българските новобогаташи и псевдо-мутри.

# 80
Djina за секса под път и над път съм съгласна, но примерно в хотела, не зависи от полицията, а от дадения хотел. Та там вече има наистина вина.
Дилърите българските са функция на полицията и не се занимават в общия случай с чужденци. В българските дискотеки, каквото се случва отностно наркотиците няма да го коментирам.  Има някои псевдо дилъри, които са решили да правят кеш и продават на чужденците аналгин и чубрица за 50 лв. Който се върже...
Но в БГ не са и такива туристите. На Ибица и подобни(че и в Лондон) имат истински проблем с наркотиците, затова и крайно ме изнерви "прехласването" на репортерката в секс шоповете.

На мен лично като турист не ми пречат, защото никога няма да стъпя в такъв курорт с децата, а ако съм на 20г. няма да ми пука, че някой ми вдига шум или че не може да ходи.

Това е точно, туристите там това търсят. Нормание хора, които искат почивка, просто не са за там.

Labrador туристите са такива, ако ги накараш да си седят по масите, няма да имаш клиенти. Обаче защо трябва България, в частност Сл. Бряг да се представя по черен начин, а действащите лица като жертви.
По този повод не виждам нищо грешно в съденето ( ако въобще се осъществи ) . Да си бяха казали вижте какво вършат дечицата ви и оттам сензацията- ОК, а не колко зле е България.

Продължавам да си мисля, че всичко е с политически привкус с цел намразване на България. Колко репортажа бяха в последно време...

# 81
Продължавам да си мисля, че всичко е с политически привкус с цел намразване на България.

Казваш, повечето западноевропейци (на които изобщо името "България" говори нещо) така преливат от симпатия и одобрение към нас и страната ни, че се налага световната конспирация да организира целенасочена кампания за намразване  Thinking

# 82
  • София
Понеже вестник ''Сън'' в статията си за Слънчев бряг ни е кръстил Вулгария, та се сетих за това:

http://chitanka.info/text/8340/28

По принцип не харесвам особено Карбовски, но в това есе ме изкефиха много неща. То е смешно, тъжно, многопластово, шутовско и, за съжаление, изплясква доста истини за нас българите, малко в стил Рабле.

# 83
Опитах се да намеря статистика колко са чуждите и колко българските туристи на Слънчев бряг за 1 летен сезон, но не успях. Сигурна съм че първите остават малцинство.
Така или иначе навсякъде има паплач и тая паплач разбира купона по един и същи начин независимо какъв език говори. Секс, пиене, без контрол, евтино.

Въпросът е дали някой иска да държи въпросните маси под контрол, или не иска. Не само защото е неприлично, а защото а/ повлича много свързани проблеми ( наркотици, проституция/трафик, контрабанда, здравни рискове, криминалитет, здравни, охранителни и инфрастуркурни разходи и  какво ли не още , б/ убива имидж/бизнес на другите, които не са в 'списъка за обиколки' и в/ дългосрочно това не е печеливша стратегия, не разива бранша. Пример Тайланд. Да не говорим, че от цялата тази дейност всъщност държавата не печели нищо, освен проблеми.

Потресът в тая тема е, че има нотки на оправдание, че това нещо се случва и проблемът типично по български се изтласква в посоката " те ни мразят и това е пропаганда', 'те си защитава т бизнеса' , точно като клетият кмет на Несебър "ко? не!", "ама вие какво искате да кажете сега, че държавата ли е виновна",  отрицанието че ако не виждаме проблема и пренасочим енергиите той ще изчезне. Няма да изчезне. Няма да изчезне защото не се разбира случващото се , като проблем.  Догодина 20% увеличение на паплачта, няма лоша реклама и 5 литрови коктейли, не 4 литрови. А и дъщерите и синовете на бг мамите растат, и те ще искат да отидат, да видят, да пробват този чуден купон.

Има какво да се направи разбира се и то точно от държавата, ако има разбиране че това е проблем. Забрана на обиколките, часови ограничения,  достъп след 21г, навред ченгеджийница и тн. сигурно има цяла наука как се прави. Само че не се прави, защото средата е супер-ултра корумпирана и хората там знаят кой хотел на кой политик е, така че това нещо няма да изчезне, бъдете спокойни. Е@лника ще продължава по същия начин поне 20г, когато ( както тайландското правителство), ще се плеснат през челата "алеле малеле ама нас защо ни виждат като секс-дестинация' и ще започнат лека полека да оправят имидж. Само че за разлика от тях, нашата плажна ивица е 2 педи и нямаме 'даденостите', дори 'хилядолетни' да привлечем когото и да било другиго след подобен крах.  Много жалко за българското Черноморие. с Ч.

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 17:29 от {lenilaf}

# 84
Това, което трябва да се направи навсякъде, в целия свят, не само по черноморието, не само в бг, а в ЦЕЛИЯ СВЯТ е много скъп алкохол и трудно достъпен! Пределно наясно съм, че няма как да се случи, но не ми пречи да си мечтая. Абсолютно всякакъв алкохол да бъде толкова скъп, че масово да не могат да пият. На жени алкохол да не се продава свободно, а само ако има придружител мъж с нея. Най-големите свинщини и излагания стават точно от пиене, няма по-жалко нещо от пияна жена, независимо дали се въргаля в повръщано или не - пияна ли е, съвсем я засърбява, а и без друго повечето перманентно си ги сърби и само си търсят. Та съвсем олеква като пие. Колко катастрофи, колко нападения, колко убийства са ставали заради алкохола в човешката история! В бг обаче се шири в голяма степен битов алкохолизъм и само да му кажеш че му спираш алкохола на някой, веднага ще е на нож. Изключително много ме дразнят пияни хора, много тъпи стават.

# 85
На жени алкохол да не се продава свободно, а само ако има придружител мъж с нея.

Shocked  rotfImao rotfImbo

# 86
На жени алкохол да не се продава свободно, а само ако има придружител мъж с нея.

Shocked  rotfImao rotfImbo
  ooooh!

# 87
Без алкохол нещата ще са много по-зле, гаранция  Mr. Green

# 88
  • Варна
Последните ми няколко години на Златните изобилстваха от случаи, в които викахме Бърза помощ или полиция, заради пиянски младежки изцепки. Наблизо имаше градинка, с пейки, в която всяка вечер беснееха пияни младежи и при нужда идваха за помощ при нас.
Тази година смених курорта- малък град- можело да печеля и без да треперя дали няма да разтървавам , да превързвам нарязани от счупени бутилки крака и т. н.

# 89
Продължавам да си мисля, че всичко е с политически привкус с цел намразване на България.

Казваш, повечето западноевропейци (на които изобщо името "България" говори нещо) така преливат от симпатия и одобрение към нас и страната ни, че се налага световната конспирация да организира целенасочена кампания за намразване  Thinking

Става въпрос конкретно за Англия, където в последно време доста репортажи се появиха срещу българите.
Там има много българи, много от които не са им удобни, сега от 2014 падат и ограниченията за работа. Не ни искат там, затова и целят отрицателно мнение на населението спрямо нас.
Аз не мога да си обясня по друг начин всички репортажи, политически изказвания и тн..

Общи условия

Активация на акаунт