Стана ми срамно и тъпо..

• 11 840
  • 143
  •   1
Отговори
# 135
Тази година бяхме на Слънчев бряг и обслужването беше ужасно. Сервитьора фамилиарничеше сякаш сме стари приятели и се опитваше да ни казва какво да си поръчваме. Примерно ние му казваме 3 бири и той казва ''добре 5 бири''... На края ни донесе неща, които дори не сме поръчвали и почна да се сърди защо не сме ги искали ...Отделно че се подпираше по столовете на клиентите и правеше изключително грозно впечатление!  А яденето беше просто кошмарно... цяла вечер ме боля стомаха !

# 136
Брат ми учи в Англия.Каза,че по-големи,цитирам,"свине" от младите англичани НЯМА.За тях най-голямата радост и единствено развлечение е да се натряскат до несвяст и да оповръщат всичко.За това живеели.Като се събирали да играят карти,целта им пак била да се напият.Примерно,ако някой даде по-малка карта от друг-50 г алкохол на екс.И всякакви такива... CrazyВ дискотеките същата работа-напиват се и драйфат,където им падне и това не се смята за ненормално.Така че тая "умна" журналистка да не се прави на голямата работа,а да види какво правят сънародниците и пияндета в собствената си страна!Щото май-май не е проблемът в това,че тук им е евтин алкохолът... Rolling EyesЦенностите и възпитанието им куцат просто!По дискотеките в Англия като се напиели и мъже ходели да целуват мъже SickЕдин такъв се пробвал на брат ми-получил як юмрук.А и брат ми казва,че англичанките(които били доста грознички),му излизали "по-евтино" от българките-съгласявали се веднага и без питие... Mr. Green

# 137
Хайде сега генерализации Simple Smile Ти била ли си студентка и била ли си в студентски град в София ?
На времето имах съседи новозеландци, които много често правеха партита в къщи и много често са ме канили на тях. 
На едно от партитата имаше поне 40 човека и къщата се пукаше по шевовете. Това което ми направи впечатление, че имаше оставени дамски чанти на всякъде и дори се виждаше как се подават портомонета от тях, но така и не изчезна нито едно! Аз поканих няколко приятели българи (общо бяхме 5) и те си донесоха 4 бутилки уиски, докато всичко друго пиеше бира ... Единия българин се напи като прасе и почна да подритва всички жени които минаваха покрай него и да им отправя сексуални предложения ....
Това, което ми правеше впечатление на техни партита беше, че никога нищо не изчезваше и партитата не бях с цел някой да си хване нещо за до.оправяне ... така че всичко си е до хора и не може да се генерализира . Имам много познати англичани и никой от тях не лази на 4 крака .

# 138
http://www.beu.bg/българия-продължава-да-отвръща-на-удара-на-би-би-си-за-слънчев-бряг-news10022.html?utm_source=zamunda&utm_medium=feed&utm_campaign=xml
Вижте на какво попаднах не е само в нас вината. Whistling

# 139
Вижте какво, драги ми, едно време Западът деградирá чрез поп музика и хеви метъл нашето високоморално общество, строещо развития социализъм, сега пък ние ги разбиваме с евтин сехс, поп шит и хеви пиячка - какво да се прави, всичко се връща на тоя свят. rotfImbo

# 140
В бг за съжаление се попива предимно лошото от където и да е! Свободата, криворазбрана, стана свободия, даже анархия. Изгубиха хората посоката и е по-лесно да не се мисли много много, а да се отдаде на плявата.
И макар и хеви метъла да има в опредлени аспекти зловредно влияние, то чалга манталитета е тотално разрушаващ и обезличаващ индивида. Деградация!

# 141
Вижте какво, драги ми, едно време Западът деградирá чрез поп музика и хеви метъл нашето високоморално общество, строещо развития социализъм, сега пък ние ги разбиваме с евтин сехс, поп шит и хеви пиячка - какво да се прави, всичко се връща на тоя свят. rotfImbo
Галантно Входящий,това ти ли си? Laughing

# 142
Галантно Входящий,това ти ли си? Laughing

Еееее, тайна, не казвам. Whistling

# 143
Слънчев бряг е място за почивка и забавление. За един това значи да лежи и яде по цял ден, за друг да се напие до припадък - въпрос на принципи, манталитет, възпитание, възраст дори... Ако някой се е натаралянкал до козирката, да се срамува той или родителите му.
Това, което се показва е доста преекспонирано и генерализирано. Има и такава страна, но не е само тази страна -  спокойно можеш и да не я забележиш, ако не ходиш нощем около Кубан.

Обаче района на Лъвов мост, Халите и пазара в какво се е превърнал.... е, от това наистина да ти стане срамно и тъпо, че и страшно.

Общи условия

Активация на акаунт