Заведения с детски кът - София (3)

• 249 141
  • 640
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
zvanche,и ние така, хапнахме там, за да го тестваме, децата поиграха и решихме да не обикаляме повече и резервирахме. Не знам какво имаш предвид под извиване на ръцете. Ако искаш пиши на лични. Аз споделих, че се чудя между предварително поръчани плата и свободна консумация. Управителката ми изпрати оферта на мейл с плата салати, студени и топли предястия и плата скара. Отидохме втори път /пак ядохме  Mr. Green/ и доуточнихме нещата - сменихме част от предложеното меню и добавихме детски менюта /пица и картофки/ по изрично желание на чаветата, които мъкнехме с нас, защото казаха, че от др. неща ще ядат само пилешките шапки и доматите  Mr. Green. Т.е. разбрахме се за всичко.

Позната ми каза, че не са супер обилни платата, но ние ще сме малко хора за поръчаното и съм сигурна, че и ще остане. Общо взето не е супер невероятна кухнята, но става, а и там си плащаш по-скоро за това, че си на Витоша Grinning Опитах се да предоговоря с ММ заведението, за да ни излезе по-евтино /цифрата може да пане наполовина на друго място/, но той отсече, че иска да е там. Ще пиша като мине всичко дали не сме се минали много Grinning

# 256
  • софия
Общо взето не е супер невероятна кухнята, но става, а и там си плащаш по-скоро за това, че си на Витоша Grinning
Това е най-точно.
НЕ препоръчвам. Отношението на персонала е хепи соц - отегчени сервитьори, незаинтересовани, ходиш и им се молиш да дойдат и да си свършат работата. Имах едно на ум още, когато започнаха опитите за тарикатлъци при уточняване на резервацията. Искрено съжалявам, че си дадохме там парите. Заведения бол.
Да. Децата и възрастните изкараха страхотно, но не заради отношението и обслужването на персонала, а заради компанията. Не може в заведение, което държи тези цени да ми обясняват как, ако се развали времето, не могат да ни преместят вътре. И това при положение, че други клиенти няма. Не може да ми сервират кебапчета и кюфтета от най-евтините. Не може да ми отворят бутилка вино и да я пльоснат ей така, и да трябва да ходя да моля някой за шампаниера, в която да се сложи. Тези и още огромно количество детайли. Неща, които може да си позволи кварталната кръчма, но не и барбекю-нещо-си, с категория в горната граница на среден ценови клас. А не съм от претенциозните. Но когато заведението е с претенции и съответни цени, това предполага и ниво на обслужване. А там такова няма.
Така, че, ако сте 5 човека е горе-долу но ако сте повече хора - никога Ривърсайд.

# 257
  • Sofia
Хаха, Звънче, обикновено сме на едно мнение където и да е по темите, но аз точно влизам да хваля Ривърсайд. Може би, при мен мина глатко и на ниво, ако си им спретнала някой мини скандал непосредствено преди това  Mr. Green

Ей сега, в събота, на 6-ти ни мина кръщенето. Ръмеше и когато отидохме вече ни бяха подредили масата вътре. Посрещна ни управителската с поздравления. Двама усмихнати сервитьора непрекъснато сновяха и питаха кое кога да донесат, наред ли е всичко. Разчистваха безмълвно и супер приветливи оргията на детската маса.
Салатите, студените и топлите предястия бяха много на ниво, без евтинийки и пълнеж- сирена, филета, всичко. Скарата също- визирам ребърца, ущипци, филета, гъбки, единственото, което пиша като негатив и си на 100% права са кепабчетата и кюфтетата от кофти кайма, това заведение трябва задължително да ползва кайма по БДС, ако си държи на стандарта.
Иначе единственото, на което се ядосвах беше времето. Не, че децата не играха навън. Но, в крайна сметка големите бяха с мокри глави и кални, като кални човеци в иначе прекрасните си рокли и ризки, а малката преоблякох точно 3 пъти Laughing Добре, че беше топло, та си повилняха наволя децата, въпреки мокрото и ръменето от време навреме.
Коректни бяха и със сметката, бяхме 20-22 възрастни и 8 деца и непрекъснато се поръчваха концентрати, вина-бутилки, безалкохолни и кафета извън фиксираните плата и десерти и ако искаха можеха да си напишат каквото поискат, а доплатихме само 140 лв., което ме изненада приятно и с кеф им оставихме бакшиш, както и би следвало, но наистина бяхме доволни с таткото, а той е голяма фльорца, много по-голяма от мен и за най-малкото вдига гири. Та не знам. Все едно пишем за различни места.

# 258
  • софия
Хаха, Звънче, обикновено сме на едно мнение където и да е по темите, но аз точно влизам да хваля Ривърсайд. Може би, при мен мина глатко и на ниво, ако си им спретнала някой мини скандал непосредствено преди това  Mr. Green

Ние бяхме в неделя. Не съм се разправяла. Не съм отишла там, за да си развалям празника. Не сме проверявали и сметката, за това няма и да я коментирам, въпреки съмненията ми. Явно съм попаднала на смяна. Изключително, крайно лош сервиз. Сервитьори и всички се бяха изпокрили като мишки. Веднъж не минаха да попитат дали искаме нещо. Трябваше изрично да ходя да ги издирвам, за да благоволят да пристигнат с физиономия "Кво пак искате?" Чиниите за отсервиране си стояха докато не ги помолиш да отсервират. Абе, не искам да си спомням. Бакшиш, естествено не оставихме голям. Нямаше за какво. Просто повече там няма да отида.

Явно доброто обслужване е късмет там: https://foursquare.com/v/river-side/4e5356268877863330a15312
и още сума негативни отзиви по отношение на обслужването. Съжалявам, че се подведох по ходенето ни само на тримата там и не се разрових в нет-а.
Жалко! Мястото (в полите на Витоша) е прекрасно.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2014, 14:11 от zvanche

# 259
Момичета, здравейте! Simple Smile Спешно търся място, където да отпразнуваме първи рожден ден. Някъде в района на Мусагеница, Младост, Дървеница... Ще има и бебки, ще има и възрастни. Искаме аниматор и занимания за деца от 1 до 12 години, както и прилично меню за възрастните. Остават ни само 2 седмици, но до момента търсенето ми е без резултат! Help!!!!!!!!!!!!!!

# 260
Искаме аниматор и занимания за деца от 1 до 12 години, както и прилично меню за възрастните.
Понеже това е темата за заведения с детски кът, приемам, че търсиш заведение. Не съществува такова в София с всички тези екстри накуп. Аниматор трябва да си ангажираш отвън, няма заведение да държи на щат аниматори - тук-там има момичета, които наглеждат децата, но те не са аниматори.
И какво значи занимания за деца от 1 до 12 години... Значи искаш да има и бебешки кът, и детски кът, и зона тип playground за най-големите. Е, няма ресторант с всички тези съоръжения на територията му.
Ако детските забавления са ти водещи, а не нивото на ресторанта, трябва да отидеш на място като Play Park в Мол България. Там са събрани компактно няколко зони за игра за различни възрастови групи + кафене за възрастните. Но Мол България е далеч от изброените райони.

# 261
  • Cambridge, UK
Little wingels , можеш ли да ме ориентираш за цените в park мол България?

# 262
usmifchica, не мога, били сме на парти там като гости. Менюто в кафенето е добро, съобразено е с поводите там - пици, салати, хапки кетъринг и т.н., но не помня цени. Бебешкият кът е разположен в единия край на кафенето, много е удобно.

# 263
  • София
Little wingels , можеш ли да ме ориентираш за цените в park мол България?

Какво по-конкретно те интересува?Ние празнувахме там преди няколко месеца.Зависи колко деца ще поканиш и какъв кетъринг ще избереш?

Ето тук можеш да разгледаш http://www.playpark.bg цените,както за РД партита /Рожден Ден/,така и за кетъринга на родителите като отидеш в Terrace Кafe.

# 264
Благодаря, Little wingels, питането ми бе конкретно за районите, които съм посочила.
Инак, с удоволствие и нееднократно съм ползвала услугите на Play Park в МОЛ България (винаги чудесно обслужване) до миналата година, когато живеехме на крачка, сега просто ни е далече, уви. Simple Smile
Надявам се, че ще се намери нещо подходящо за чудесния ни празник, от което да останат доволни всички. Simple Smile

# 265
  • Cambridge, UK
мерси сега ще ги погледна
живея в съседство, но така и не стигам до този мол Simple Smile

# 266
  • Sofia
Момичета, здравейте! Simple Smile Спешно търся място, където да отпразнуваме първи рожден ден. Някъде в района на Мусагеница, Младост, Дървеница... Ще има и бебки, ще има и възрастни. Искаме аниматор и занимания за деца от 1 до 12 години, както и прилично меню за възрастните. Остават ни само 2 седмици, но до момента търсенето ми е без резултат! Help!!!!!!!!!!!!!!

Ние харесваме Дон Домат в Изток (съвсем близо до Дървеница). Трябва да попитате за аниматор, обаче, а и детският кът не е кой знае какво. За големи деца има хубаво забавление с игрите на голям екран, но за малки почти няма вътре.
Празнували сме и в Папая в Дървеница - хубав детски кът и бяхме поръчали аниматор. Правиха рисунки на децата, занимаваха ги добре, а менюто е чудесно за възрастни. Но нашите РД са през лятото и възрастните седим отвън, точно до детския кът. Не знам как става през зимата  newsm78
Ходили сме на РД в Пухената къща в Младост - много хубав детски кът, чудесна анимация, всички деца се забавляваха чудесно. За възрастните менюто беше от хапки, не знам дали има други опции, виж на сайта:
http://www.puhenakashta.com/kontakti.html

ПП. Сега се сетих и за този:
http://pizza-spam129-menu-new.php
Имаха хубав детски кът и менюто е хубаво. Празнувахме преди доста години, не знам дали е все още така.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2014, 08:29 от NBM

# 267
  • Cambridge, UK
аз преди  време ходих в Дианабад да го видя, беше в ужасно състояние
задимено, миришеше на манджа и няма да забравя неизмитите прозорци
детския кът нищо особено
снимките в сайта ако не се лъжа са от заведението им в Ст. град, което вече не работи

# 268
  • Sofia
Сега се сещам, че някой по-напред похвали и Mr.Pizza  в Младост 1.

# 269
Но там детският кът е на открито, освен ако има и вътрешен и аз да не знам...

Общи условия

Активация на акаунт