Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 133

• 97 801
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Future,поздравления!Мисля ,че се справяш чудесно,мн детайли и все са изпипани !

# 211
Future,поздравления за хубавите тортички.
Аз влизам да ви разкажа за един експеримент които правих вчера.
Не знам как е при вас,но при мен все по често ме молят за торта без фондан.По тази причина и открих и крема за измазване/има го във тортената/.Само че сега имам поръчка за еклерова торта без фондан във черно и червено със дантели и цвете.Дантели до сега не съм правила и не бях сигурна дали крема няма да разтопи дантелата.Така че забърках една мини тортичка за вкъщи,пробвах се и със дантелите за да видя как става и колко време им трябва да изсъхнат.Тези на тортата са на 5часа но бяха явно още мокри защото се разтеглиха при ваденето и скъсаха тук там.Другата която извадих чак на другият ден излезе много лесно и перфектна.Та опита се оказа успешен,измазах със крема само веднъж,сложих тортата във хладилника само за 3 часа и сложих дантелите.На сутринта тортата изглеждаше перфектно,дантелата също.Нямаше помен от топене или нещо друго.Със самата торта не съм се престаравала,не съм изглаждала перфектно,а и черното ми свърши та и цвета не е перфектен,но все пак ето снимките.

и дантелите от сутринта-изсъхнали

# 212
  • Бургас/Пз
Future, разкoшни тoртички, всички ми харесват . Тлавата на Том същд ли е т0рта ?Ти да не би да имаш предвид да питаш за Еърбръш??  Rolling Eyes Rolling Eyes
Дитсан, юбилярската тoРта е супер Simple Smile На дантелите ще им хванеш цаката
Маринче, ти си уникат бе жена, тoя oФльоФ направО е фантастичен Simple Smile

# 213
ditsan как го постигна това черното newsm78 Крема ли оцветява? Момичета всички сте страхотни майсторици Peace Браво!!! Чак не смея да кача снимка Grinning нямам опит с айсинг и затова сега,чета и питам всяка от вас разни неща.Благодаря ви за търпението и разбирането.

# 214
Благодаря ви, момичета!=)
Ани, точно за това питам, да... =) Аз мисля, че самата машинка се казва аерограф, но може и да греша, определено не съм веща=)
Дитс, аз също искам да си вземам дантелки=) Ти откъде си купи сместа, я ни издай=))

# 215
  • Русе/Germany
снежинка, браво, интересна торта. само малко по-центрирано трябваше да е числото, но и аз имам проблем с разположението понякога

И мен много ме дразни, че не е центрирано числото, но с чернен цвят работя за пръв път, и когато видях как се получи умувах дали има начин да го оправя, но се отказах да отлепям и да тествам. Трябва да видя дали няма някакъв трик за центриране  Wink

Сега ми предстои да правя торта - Гума на кола Whistling Яко съм се спекла  ooooh!

Благодаря на всички, за хубавите думи!

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 01:21 от Snejinka86

# 216
Да,оцветявах крема.
Сместа я взех от Куки.А дантелите са китайски,от една мацка във продавалник.
http://prodavalnik.com/shipping/offices/

# 217
Сега ми предстои да правя торта - Гума на кола Whistling Яко съм се спекла  ooooh!
Не се печи, елементарно е.  Peace Довечера ако не се отплесна, ще ти пусна постъпкови снимки.

# 218
Не се печи, елементарно е.  Peace Довечера ако не се отплесна, ще ти пусна постъпкови снимки.

И аз се нареждам Simple Smile Ще правя формула 1 края на ноември и мисля да я забуча върху една гума, като втори етаж Simple Smile

# 219

И аз се нареждам Simple Smile Ще правя формула 1 края на ноември и мисля да я забуча върху една гума, като втори етаж Simple Smile
И аз на опашката за постъпкови снимки  Laughing van444eto, я вземи ги мЕтни направо тук или в библиотеката  Wink

# 220
  • Русе/Germany
Сега ми предстои да правя торта - Гума на кола Whistling Яко съм се спекла  ooooh!

И аз на опашката за постъпкови снимки  Laughing van444eto, я вземи ги мЕтни направо тук или в библиотеката  Wink

Hug
На мен ми е спек, понеже трябва да има дупка горе в средата, и не знам дали ще може да се покрие лесно Whistling
Ще чакаме снимки  smile3508 newsm51

# 221
Момичета, щерката в петък има имен ден. Намислили сме да правим украсени с фондан мъфинки за да почерпи класа. Тортите с шоколадовите блатове на Ири ги обожаваме! Пробвали ли сте със сместа да правите мъфини? Да рискувам ли, как мислите? Успех на тема гуми и коли  Grinning

# 222
  • Русе/Germany
Момичета, щерката в петък има имен ден. Намислили сме да правим украсени с фондан мъфинки за да почерпи класа. Тортите с шоколадовите блатове на Ири ги обожаваме! Пробвали ли сте със сместа да правите мъфини? Да рискувам ли, как мислите? Успех на тема гуми и коли  Grinning

Сега погледнах в блога и, и има въпрос дали може да се направят мъфини, и Ирина отговаря "Да, няма никакъв проблем да ползваш рецептата, за да направиш мъфини Simple Smile"

Това и аз съм си го мислила, да направя мъфини от тази смес. И на мен ми е много любим блата. Ще тествам и аз Simple Smile

# 223
Аз съм правила, стават страхотни, така че давай смело  Peace

# 224
Благодаряяяяяяяя  Hug Ах, колко съм щастлива, когато ме удовлетворяват отговорите...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт