Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 133

• 97 805
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
И аз се нареждам Simple Smile Ще правя формула 1 края на ноември и мисля да я забуча върху една гума, като втори етаж Simple Smile
Е, ти па ме утрепа! Не ги ли помниш от Мултиплито? Стояха там 5 години, докато не го закриха.
Все не ми остава време, да чака всички снимки и клипове на ново място. Ама, и това ще стане... все някой ден.

# 226
  • Русе/Germany
И аз се нареждам Simple Smile Ще правя формула 1 края на ноември и мисля да я забуча върху една гума, като втори етаж Simple Smile
Е, ти па ме утрепа! Не ги ли помниш от Мултиплито? Стояха там 5 години, докато не го закриха.
Все не ми остава време, да чака всички снимки и клипове на ново място. Ама, и това ще стане... все някой ден.
Моята и тя на тема Формула 1
Когато четох Библиотеката видях и аз, че много снимки ги няма. И се връщам назад да ви чета темите, и там също ги няма снимките  Crossing Arms

# 227
Чекай сега, никой не е казвал, че не съм ги виждала. Ооообаче, не си спомням някои пУдробности. А и друго е човек да се рифрешва по някое време  Mr. Green

# 228
Здравейте! Мноооого благодаря на всички, които харесахте охлювчето ми!!! Heart Eyes Hug  Сега е мой ред да кажа, колко съм впечатлена от детайлните торти на Фючър!!! Браво, момиче!!! Много чиста работа, чудесни идеи, пипнати детайли,абе- от всичко по много, както обичам!!! Тотален фаворит са ми мишките!!! Hug Снежинка, теб те поздравявам също за много чистата работа, особено когато наоколо се мотае черно!!! Браво!! Hug Диде, и тук ще кажа, че много ми харесва юбилейната торта! Черно и златно- класика!!!
Мисля, че не пропуснах никого.... Ето ви сега една експресна торта Joy В събота следобед я сглобих и метнах да мръзне и забърках основата на мечето от зърнена закуска и маршмалоу бонбони. В неделя следобед направих фигурката, облякох тортата, налепих молдовите фигурки и в понеделник сутринта, в осем, я пратих с таткото на малката Йоана Мария да пътува за Враца, за празника! .....А?!?! Ка' я мислите вие тая?!?!?!  bowuu Joy hahaha Джо Бързия ми викат ...!!! Mr. Green Mr. Green Laughing Та- ето я! Най-важното е, че детето си е познало меченцето и е било много щастливо!!!  Hug

Вътре е изцяло шоколадова- шоколадови блатове, крем шоколадов Оле, шоколадов ганаш с 500 г шоколад. Ето тук има още някоя снимка  
https://www.facebook.com/pages/Marinas-cakes/620990611253110  
Ще кача снимки и във Фликър, но по-късно!

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 18:08 от МаринаД

# 229
Ох, Маринкееееее, тоя като видях онзи ден и направо полудях от кеф. Много е готин.
Ей, ви снимките. Сега като ги гледам, 5 години по-късно и ми се струват адски безсмислени и аматьорски, но, надавям се да ви свършат някаква работа.
ОТТУК НАПРЕД
Някой искаше да прави гумата с дупка, като геврек. Просто да си изреже всички блатове с дупка и.... успех му желая на покриването на дупката.  Laughing Зор ще види, със сигурност.

# 230
  • Vaudreuil Canada
Маринче тоя е страхотен бонбон - много кадифен Simple Smile

# 231
  • Русе/Germany
Ох, Маринкееееее, тоя като видях онзи ден и направо полудях от кеф. Много е готин.
Ей, ви снимките. Сега като ги гледам, 5 години по-късно и ми се струват адски безсмислени и аматьорски, но, надавям се да ви свършат някаква работа.
ОТТУК НАПРЕД
Някой искаше да прави гумата с дупка, като геврек. Просто да си изреже всички блатове с дупка и.... успех му желая на покриването на дупката.  Laughing Зор ще види, със сигурност.

Аз съм ентусиаста за дупката Whistling идеята ми е да изрежа само горните блатове newsm78 не цяла дупка Tired ето такава гума  Crazy

Сега се заравям да гледам снимки  newsm44

# 232
  • Sofia
Аз съм ентусиаста за дупката Whistling идеята ми е да изрежа само горните блатове newsm78 не цяла дупка Tired ето такава гума  Crazy
Че за какво ти е да режеш горния блат, тази извивка с рязане няма как да я постигнеш, трябва да добавиш по края на тортата и да си измажеш хубаво с маслен, за да стане така заоблено.
Джо Бързия, яката работа да знаеш!  Laughing

# 233
Днес по случай рождения ден на сина направих първия си трансфер на шоколад.
Няма да ви хареса ама аз много си се гордея как стана
Скрит текст:

Да ви попитам с какво боядисвате белия шоколад и има ли по-импровизирани средства (сладко от нещо или степче или каквото и да било друго)

# 234
  • София
Маринче, да кажа и тук, и ОфлюФа и мечето са же-сто-ки! Heart Eyes Охлюва е толкова кокетен, направо е ....нямам думи, изключителен!А мечо, да ти кажа и аз си го познах WinkКато малка имах едно подобно, и толкова реалистично си го докарала този плюш, просто отвсякъде си е "Бархатный мишка", върна ме бая години назад  Hug
sinapovaaya, една от първите ми торти беше с подобен шоколадов трансфер.За шоколада си бях купила боя(от магазина на Три уши).Тогава след пресечени няколко вида бял шоколад, стигнах до извода, че LZ-та е най-подходящ за оцветяване.Иначе за импровизирани средства за боядисване, може би боя за яйца(без сол).Но да си призная, не бих импровизирала с нестандартни средства за оцветяване Grinning

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 08:40 от ninon

# 235
МаринаД, много е сладка тортата, а меченцето си го докарала много добре.
Future*, поздравления! Ако наистина имаш само 19 торти, то ти наистина имаш талант. Много чиста работа и с вкус.
jiorjita, извинявай, че чак сега ти отговарям на въпроса за крема. Шоколад не слагам в никой вариант.
ditsan, тортата за юбилея... ако трябва да бъда честна, виждала съм и доста по-добри твои торти. Имам чувството, че си бързала и си пропуснала да си поиграеш с някои детайли. И на мен понякога ми се случва, притисната от времето.
Snejinka86, тортата е замислена с вкус, панделката ти е малко крива.

Аз ще ви покажа първата ми сватбена торта. На снимката не е довършена, отстрани се виджа, че не съм довършила реда с перличките, отгоре след това пръснах тук-там още перлички, фотографката ми бързаше и снимахме така:

И още една:

Сетих се да бълвам малко змии - искам да кажа, че боите на Уилтън са най-големият боклук. Имат и добри попадения за някои цветове, но като цяло не струват. Наскоро открих Амери колора, ами страхотни цветове имат, електриковите особено.

# 236
Маринче,мечо е голям сладур.Страхотно изпълнение за това кратко време.
sinapovaaya браво за опита, а и щом ти си го харесваш всичко е ок.
Мариета,права си за юбилейната.Времето беше достатъчно но на мен ми е трудно да се концентрирам докато бързам да правя торта и да тичам при бебоците.А и подцених малко нещата,реших че след като веднъж съм правила същата сега всичко ми е ясно и лесно.
Честита ти първа сватбена торта.Лчи си че не е довършена ,а и на мен ми идва малко натруфена със тия къдрички.Но все пак зависи  от младоженците какво искат.
Другата е сладка,но долу до подложката ми стои недовършена.Обувката също нещо не ми изглежда много добре,нещо във извивката и тока не е много наред.
Ето от мен и тортата заради която правих експерименталната.
Тортата е измазана със крем,а самата торта е еклерова със шоколад.Цветовете са по темата на празника.

# 237
ditsan много красива торта,черно и червено това е любимата ми комбинация на цветове.
Можеш ли да ми кажеш рецептата на крема с които е измазана тортата и с каква боя е боядисан.

# 238
Страхотна е БРАВО!!! И аз искам да разбера за крема и боята  Praynig

# 239
Привет, момичета, чета си ви аз, но нямах с какво да се включа до преди 2-3 дни. Wink

Дидс, прекрасна ти се е получила тортата! Това черно с тази дантела и розата...разкош! Hug Единичните листенца в наситено розово ми се виждат - така ли е? Как докара този цвят? Много ми харесва!

Мариета, чудесно си се справила със сватбената торта! Харесва ми, въпреки че е недовършена - изобщо не ѝ личи. Wink И втората ти торта с обувката е много хубава, единствено тока нещо не ми допада как се е получил нещо. Confused

sinapovaaya, следващият път вероятно ще ти се получи по-добре трансферът. Wink Аз не се наемам още на подобна стъпка. Rolling Eyes

МаринаД, невероятно сладко е мечето. Прекрасна е и самата торта! Бухалчето на борда ми е фаворит! Как го докара така миниатюрно и прекрасно? Изпипано е до най-малката подробност - точно в твой стил. Peace

Ето да ви покажа и тортата за имения ден на дъщеря ми. Не съм правила торти последните 4 месеца, та съм позагубила форма, но пък горе-долу се получи. Е, има си кусури....много съм далеч от прекрасните торти, които показвате вие, но пък поне ентусиазъм не ми липсва, та бавно и славно ще напредвам, надявам се. Wink

Вътре е с какаовите блатове на Ирина Купенска и един измислен набързо крем с маскарпоне и амарето, но комбинацията ми хареса и ще да го правя пак. Wink

Ето и още някоя снимка, ако представлява интерес.

Общи условия

Активация на акаунт