Петокласници - 2

• 49 975
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна

Коя е пощата? Аз имам този от трети клас  Peace

Предполагам,че Бети при следващата тема ще я вкл на първа страница  Peace

Мимии  ,ако допълнителните задачи си имат условия и имаш възможност може да качиш малко в пощата-не че имаме време,ама знае ли човек...
Наистина няма да е лошо да сме по предпазливи с пощата. Нека на лични да се дава паролата и имейла Peace.

# 571
Може ли да ми пратиш потребителско име и парола?

# 572
  • у дома

ПП Аз също нямах пощата. Прочетох последните коментари и пращам на Svetlaem нова парола. Изпратена и на Gerka.

Паролата е сменена-на който му трябва да ми пише на лични да я дам  Hug

Герка е пратила доста и все хубави задачи в пощата-ако има и кой да ги реши ще е добре...

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 20:50 от svetlaem

# 573
Много благодаря за паролата!
Светле, като ги видях тия задачи и си казах- ее, най- сетне готини задачи, стига с тия сметки. Laughing
Това не е контролно, не се шашкайте.

# 574
Светле, помислих си, че може да ти са интересни задачите. Ще снимам след някой ден.

Искам и аз новата  парола.

# 575
  • София
Гери, и тук мерси за задачките!
Арт мама , качи ваши, сигурно са хубави също.
Аз качих последния тест на детето, който не  е нищо особено, но все пак да допълня колекцията.

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 07:47 от EliG

# 576
  • Pazardjik
Здравейте мами. Майка съм на петокласник и изпаднах в голяма чуденка какво да правя. Бих искала да споделя с вас и ако сте изпадали в подобна ситуация да споделите.
Става въпрос за учебната програма за 2-я срок.Вчера разбрах, че е вече окончателна и неудомението ми нямаше край, когато видях, че три от разказвателните предмети са им в петък ( това значи, че по никой от тези предмети няма да е научено както трябва) . В същото време в понеделник имат 2 часа хореография, физическо, час на класа. Имат дни с по  5часа, имат дни блок от 2 часа рисуване плюс пеене.
Говорих с класната- тя намало какво да направи!!!
Говорих с директорката-било подписано вече!!!
Пълно безумие!!!
И моля дайте ми някакъв съвет,имам ли някакви ходове от тук нататък

# 577
  • у дома
Нашите в сряда имат два часа ДТИ,музика,изобразително,математика и литература,а в петък имат два разказвателни и да се учи здраво по пет от шестте предмета ,които имат,като четири от тях ги имат и в четвъртък,та и да искат не могат да си помогнат от преден ден  #2gunfire
Понеже съм била в системата мога да ти кажа,че щом една програма е заверена от ХЕИ,значи нищо не може да се направи-ако имаш желание подай жалба в ХЕИ,но няма да я променят със сигурност...

# 578
Програмата на големия е доста балансирана.
Само в понеделник има два разказвателни - география и история, но могат да си помогнат от събота и неделя.
В петък е даже лека(Музика;БЕЛ или Мат.;ИТ), но като се има предвид, че тогава е цял ден на училище(школата по програмиране е преди обед) е доволен.  Laughing

Първия срок ми се виждаше доста по-тежка програмата...

# 579
  • I want it all and I want it now.
Искам и аз новата  парола. Peace
Много благодаря !

# 580
  • Стара Загора
И нашата програма втория срок е по-лека. Намаляха часовете по АЕ, География ЧП.
Според мен програмата е балансирана - по-леките часове ФВЗ, ДТ и Музика са през всички дни.
Най-тежка е програмата в четвъртък с два разказвателни, АЕ и 2 часа Литература.
В петък имат 2 ЗИП-а, АЕ, Музика и 2 часа Домашен бит.

Благодаря за паролата   bouquet

# 581
  • Бургас
моля, дайте и на мен паролата

# 582
  • Стара Загора
Здравейте,
Не мога да отворя тестове 6-10 по АЕ от пощата. Дали при мен е проблема?

# 583
  • у дома
Здравейте,
Не мога да отворя тестове 6-10 по АЕ от пощата. Дали при мен е проблема?

Аз си ги отварям без проблем,но са архивирани,тоест след като ги свалиш трябва да се разархивират,за да се отворят  Peace

# 584
  • най-шареното място
Да, и аз ги отварям. Може би има пробпем с архив. Май бяха архив, но се разархивира автоматично. Виж дали имаш архивираща програма. И отвори с нея.

ПП Само ги погледнах и ми се видяха много. Тестовете на детето са отдругаде. Но хич не е очудващо защото учителката е много сериозна. На фона на една друга, която сериозно ми разтегна нервите в петък се чувствам длъжна да я похваля. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт