Операция на перианална фистула

• 217 880
  • 1 121
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Той метода с конците е добър, аз смятам че на мене не ми е направен както трябва. Не знам какъв е този апарат за безкръвно махане, мойте операции си бяха по стандартните методи. Обясняваха ми за някакъв метод, но той бил за високи фистули и т.н.  аз дренажите извън операционната не ги броя   Crazy
Ще чакам да ми пишеш за докторите, защото след гастрото където съм сигурна че нищо няма да има хирург ме чака Simple Smile а във ВМА след 3 год рязане и прегледи ми казаха че не ме искат Sad

# 181
Няма да ти пиша ЛС. Тук ще пиша. Доктора се казва Димитър Русев, работи в Пирогов http://www.pirogov.bg/%D0%9A%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B8 … /327/Default.aspx
Има кабинет в Юнион клиник, работи и в събота. Дори и да не хванеш Русев, Ходжаджиков също е прекрасен избор. Нека не те смущава Юнион Клиник - нямат нищо общо с ОН КЛИНИК и с дрането на пари. По мое мнение това са двамата хирурзи, които биха ти помогнали  Peace
Само на ЛС ще ти пусна джи ес ем на Русев. При Ходжаджиков не съм ходила, но и той е много добър. И най-важното - те не са общи и коремни хирурзи, дето режат хернии и жлъчки. Оперират фистули, хемороиди, абцеси и то с доста голям стаж в Пирогов.
Съвет от мен къде да НЕ ходиш в София - Окръжна болница (там не видяха гнойния джоб въобще  Shocked).
Има една потребителка, чиято сестра била оперирана във ВМА от Д.р Петко Димов - добри отзиви за него, след като преди това момичето го окипазяват 2 пъти в Русе.
Голям плюс давам за Д-р Атанас Матев в Стара Загора  Peace
Успех и дано решиш да идеш при Пироговците - в Юнион преглед с аноскопия е 30 лв.
П.П. ако НЕ си се изследвала за Крон все още - направи го.

# 182
  • София / Костинброд / Годеч
Моята знам ли я и аз каква беше (беше, беше, беше, няма я вече  newsm17 ).
Външния й отвор беше в ингвинална област, вътрешния 2 см навътре.
Иначе от Русев и аз съм доста доволна, само дето последния път ми намери един хемороид и сега с него се боря  Shocked (то не, че човека е виновен, че съм хемороиденото чудовище аз  Cry )
Успешна седмица, момичета Simple Smile
Много хубави новини да имате Wink

# 183
  • София
А тебе кой те оперира, така и не си писала сега погледнах Simple Smile

# 184
Мен кой ли не ме ряза Simple Smile)) Но последната операция ми я прави доц. Цанков, завеждащ IIро хирургично отделение в Vта градска. Похвали ми го една приятелка и затова отидох там. В интерес на истината добре се справи човека. Конците ми ги пристяга д-р Дарданов, млад лекар, много го хвалеха всички Simple Smile
Болницата е малко ... има нужда от ремонт, особено баните, но от лекарите и сестрите (с изключение на едната  bash бяха много добри с мен Simple Smile)

# 185
На Лейла разказа просто ме втрещи  #Crazy Лейла, много се надявам да намериш решение  Hug
Как пък никой не заподозря по в началото какво ти е?? Имаше ли температура? Егати....Чак ме е яд на "доктори"

# 186
  • София
37 и едно подържах постоянно, ми магаре съм нося на бой то как да разберат като няма подуване и силна болка Sad
Абе аз да ви кажа с мизерията в болниците не се понасям, сега лежа в ИСУЛ и едва изтрайвам, само си преставям как ми лепват някаква гняс. Не стига че съм лежала по болници и съм рязана повече от 80 год баба, че да ми е и мизерно.... Бяха ми хвалили някакъв лекар от 3 или 5 градска, но пусто като не помня Sad

# 187
В Исул къде лежиш ? Аз бях в Гастроентерологията 20 дни и за какво ли не ми правиха изследвания тогава ...

# 188
В момента лежиш в болница ли, Лейла?

# 189
  • София
Да, в момента съм в гастрото на ИСУЛ, гладна и нещастна  Crazy
Апетрушинова ти за какво си лежала тука и какво са ти правили, че мене за сега само апчета ми дават и се изнервям  Crazy  аз апчета и в къщи мога да си пия  Mr. Green

# 190
Какво е ламбо, не разбирам  newsm78

# 191
# 192
Ами на мен доста неща ми правиха, само хапчета не ми даваха, щото аз като влязох си ги пиех вече Simple Smile Понеже ходих по мъките мнооого време и най-накрая на своя глава отидох да ми вземат секрет от дупката, която не зарастваше (тогава още не знаех, че имам фистула, за мен си беше дупка) в Нац. център по заразни и паразитни болести, та ми казаха, че към метронидазол и ципрофлоксацин съм чувствителна, та си ги пиех Simple Smile
Та - първо ми правиха колоно и гастроскопия. След това ми правиха скенер с контраст (на ехографа видяха някакви образования покрай яйцниците - за щастие кисти), после няколко ректоскопии, за да ми вземат около фистулата биопсия, после ми правиха ендолуменна ехография, най-накрая ми гориха нещо като полип и нааааай-накрая си ме изпратиха по живо, по здраво вкъщи.
Д-р Валериева ми беше лекуващ лекар - невероятна е Simple Smile Аз заради нея минах през толкова изследвания, защото искаше да е сигурна, че всичко е наред Simple Smile

п.п. За гладна и нещастна напълно те разбирам ... Всяка сутрин като се будех и питах: Мога ли да закусвам ? И отговора винаги беше - Абе по-добре недей Simple Smile При което в 80% от случаите нищо не ми правеха Simple Smile

# 193
Това съм го чела поне 300 пъти  Mr. Green Ама за ламбо нищо не пише, както и да е .....

# 194
  • София
Това съм го чела поне 300 пъти  Mr. Green Ама за ламбо нищо не пише, както и да е .....
Пише Simple Smile при комплексни фистули може да се използва техника с ламбо... Извършвасе премахване на цялата фустула - фистулектомия и се прешива ламбо на мястото на отвора. Разликата с фистулотомията е че имаш дупка а не е срязабо всичко отвесено. Ламбто мога да ти го опиша визуално моето изпадна, изглежда като черво или буквално аз бях с кумицата и решихме двете че ще умирам щот ми изпадат червата  hahaha
Апетрушинова какво е ендолуменна ехография? Защо не са взели биопсия при колоноскопията а после са те мъчили още? И при тебе ли се съмняваха за Крон?  Аз скенер имам правен и във ВМА нося си и снимки предпочитам ЯМР да се види малкия таз за възпаления . Дано и мене ми проверят всичко да не ме претупат.

Общи условия

Активация на акаунт