ФЕВРУАРИ месец е студен, но ще бъде най-щастлив за мен ! - Тема 6

• 27 052
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Такаа, къде викате раздавали гащите?! smile3534 За моето слънце розовки,ако може Grinning Всичко е наред с бебка  Simple Smile

Честита ти мома  Hug

# 391
A kогато не  е седалищно бебето къде се усещат ритничетата? Аз като че ли винаги долу съм ги усещала.. а вчера се оказа, че плода е много ниско долу. Това дали е проблем според вас? Нищо друго не ми каза лекарката. Дали от прегледа (УЗ)е можела да види дали шийката е скасена или нещо допълнително се прави?
Усещаш ритничетата горе над или около пъпа или отстрани, аз от време на време ги усещам на около 2-3 сантиметра под ребрата съвсем в страни долу в дясно или ляво, не знам нашият младеж как успява да се опъне чак до там  Laughing

При преглед лекарите гледат точно дали имаш скъсяване на маточната шийка, така че няма какво да си набиваш допълнителни филми.

Това с лакирането е дошло заради развинтената фантазия на някоя бъдеща майка, а истината е, че и при боядисване, и при лакиране, че и при използването на каквито и да било препарати със силна миризма, важното е да седите в достатъчно проветриво помещение и да не се надишвате с вредни миризми прекалено много. Не заради друго, а за да не ви става допълнително зле.
Това с подстригването даже няма да го коментирам, защото логиката там съвсем ми убягва  Laughing

la vida loca, направо ме разби  Mr. Green Дано и третото раждане мине леко и безпроблемно  Peace

Thea, каква помпа взе? Мисля и аз да поръчвам от интернет, ако не намеря подобни неща на далавера по магазините - бебефон, помпа, шишета и тн.

За болничните - аз така знам, че при непрекъснат болничен размерът на майчинството остава непроменен. Аз се надявам да си работя до последно де. Ето един сайт, където всеки може да види какви парички ще взима:  http://osigurovki.info/MaternityCalculator.aspx

Едит: k_balu, честити ви панделки Simple Smile Да е жива и здрава бебка Simple Smile
zlokote, готин ник Wink Честито и на теб и добре дошла при нас!

# 392
Мерси Simple Smile Въпреки че док има едно на ум и си запазва правото на грешка хаха

# 393
Мерси Simple Smile Въпреки че док има едно на ум и си запазва правото на грешка хаха
Запазил си е правото за пишле  Mr. Green Честита ви девойка  Hug

flyin, взех си на Medela. Те са швейцарски и тук ги водят едни от водещите в помпите за кърма, даже и награди имаха някакви. Надявам се да е добра. Има ги и в БГ, но по принцип цената им е доста солена, затова взех от ибей.
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5653&cat=16

# 394
flyin, усещам ги много ниско долу, там дето почва корема да расте, над пубиса.  А понякога отстрани, но горе (около пъпа) - не.

# 395
Добро утро !
Такаа, къде викате раздавали гащите?! smile3534 За моето слънце розовки,ако може Grinning Всичко е наред с бебка  Simple Smile
честита ти бебека     bouquet
Прибирам се снощи от работа и докато се преобличам Мики застава  ред мен и ми говори. Аз оставам по сутиен (нов, за пръв пък го слагам ) и Мики както ми обясняваше нещо и "ООО, Купила си си нови !!! "  rotfImbo rotfImao много се смях и по тази причина реших да сподея с вас .
Хубав ден ви желая!

# 396
Запазил си е правото за пишле  Mr. Green Честита ви девойка  Hug

flyin, взех си на Medela. Те са швейцарски и тук ги водят едни от водещите в помпите за кърма, даже и награди имаха някакви. Надявам се да е добра. Има ги и в БГ, но по принцип цената им е доста солена, затова взех от ибей.
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5653&cat=16
    Супер помпа, благодаря за линка!  bouquet

# 397
Добро утро!

iucka, и мен ме разсмя  Joy Тия малките са опасна работа!

И аз май ще взимам на медела, все хубави неща чух.

Хубав ден на всички! Flowers Bouquet

# 398
Момичета аз съм в непрекъснат болничен от 08.07 поради други причини ,а и на мен моя близка ми каза да си стоя по- добре в болничен, и че после няма да ми се отрази на майчинството.Аз също се осигурявам на добри пари и сега болничния който ваимам си една заплата и малко отгоре.Дано наистина не се променя,но каквото такова   33uu.Иначе се полагат 180 дни за годината.

Друго да ви питам има ли вариант да си взема помпа и после да не се налага да я използвам и да си остане така и само пари да се рзмятат?  Thinking Аз мисля да изчакам и ако трябва да я купя в последствие  Confused

iucka опасни скица малките  Joy

flyin, усещам ги много ниско долу, там дето почва корема да расте, над пубиса.  А понякога отстрани, но горе (около пъпа) - не.
и аз така я усещам моята  Grinning

k_balu честити розиви гащи  Hug

# 399
Мами и аз да се отчета...Вчера бях на УЗ при моята си гинеколожка...Малкият ми мъж е перфектен,има си всичко,ритка си (даже повече) много е активен,лекарката направо го гони с ултразвука.Бебо е ниско,но не е рисковано за сега та няма да ми правят серклаж....Днес ходих да ми източват кръвчицата в лабораторията и тези дни съм в Майчин Дом на ЖК...
Кошарката и количката са вече в къщи,разопаковани,сглобени,разглобени,опаковани и прибрани мислям,че ще се вадят чак края на Януари месец...
Ремонта върви бавно и славно,но се надявам скоро да приключи...
Тези то вас които ни следят и във Facebook знаят,че имах ядове и с котарака...Все още с ММ сутрин и вечер му правим система,храним го на ръце,но вече сякаш е малко по добре,започна пак да пие вода и да пишка,спря да повръща и се надявам отново да е прескочил трапа.

# 400
  • Варна
Моето и то се е завряло там, краката в ляво, главата в дясно. Лежи си доволно. Не знам кога ще се качва нагоре. Само ме вкарва в притеснения

# 401
В крайна сметка може ли да пия осцинококцинум?

# 402
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
В крайна сметка може ли да пия осцинококцинум?
Според моето АГ - може Simple Smile
Аз бях тръгнала да се разболявам сериозно - запушен нос (ама зверски запушен), болки в гърлото ... слава на Бог нямах Т ... Извадих инхалатора и от 2 дни си правя инхалации с физиологичен разтвор сутрин и вечер и пия чай ... Мина ми Simple Smile А наистина си мислех, че ще "здам багажа" ... На мен ми трябваше много време да "узрея" за идеята да купя инхалатор ... Личната лекарка ме убеждаваше поне 5 години и поне 3 години ме убеждаваше да си взема Байби вак (помпа за секрети към прахосмукачка). Ами да ви кажа и аз, и децата с тези две пособия и физ. разтвор се оправяме за 2-3 дни ... Що чаках толкова много и толкова упорито отказвах да ги закупя - не знам  newsm78 Ето това са ми "спасителите" през зимата Simple Smile
Скрит текст:
инхалатор:

помпа:

Споменавам ги тези две неща, защото съм доволна от тях; необходими са за зимния период, а се зачетох в темата за "Необходими покупки за бебето" ... За мен това са едни добре похарчени пари за здраве за цялото семейство ... При малките бебета като им се запуши нослето - само физ. р-р и почистване разрешават лекарите ... Та така ...

# 403
СУпер от къде го купи? Ще взема и за нас, че мъжа ми сутрин има секрети, от синузита, дали ще помогне този уред? Къде мога да го намеря? Ако можеш линк да дадеш, ще си златна  Hug

# 404
Mика, разбира се, че е има вероятността да не ти трябва помпата. Аз е взех, защото ако чакам да видя как ще потръгне, трябваше да платя между 50-80 евро за нея нормална цена, а сега е взех доста по-изгодно. Не мисля, че няма да ми влезе в употреба. Ако има от къде да вземеш на заем или по-изгодно впоследствие ще е по-добрия вариант.

Iucka, малкият те е наредил Laughing. Ако ставаше то така лесно да си вземеш нови ... Laughing

При бебетата става почистването на нослето и с „ръчно“  изсмукване, нали? Физиологичен разтвор си трябва, няма как. Аз винаги имам вкъщи и в дамската чанта физиологичен разтвор под формата на спрей и редовно го ползвам, без него не мога. А тръгна ли да се разболявам ми е пръв помощник.
Инхалатора наистина е добра идея, трябва и аз да си взема скоро.

Моят малък мъж нещо все става активен към 23 часа вечерта. Снощи гледахме с мъжа ми учудено как вече леко ми се мести корема от неговите движения. За половин минута успява да ме побутне на 5 противоположни места... Laughing явно доста ще си мени положението докато стане време за раждане.

Общи условия

Активация на акаунт