Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 5

• 55 013
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте!  Hug

Ето нови снимки на Гарко.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.692473167437376.107374 … 519069&type=1

Скрит текст:
Момичета, ако някого с думи или поведение съм обидила, моля за извинение.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 616
Кали Hug, колко мнооого снимки #Crazy Благодаря! Peace
Някой знае ли коя е тази жена, която неотлъчно е до Гарко... newsm78, ето я:

# 617
Може би, (с другите две на първата снимка) - са дизайнерките на тоалетите.  newsm78 newsm78 newsm78

# 618
Изгледах всички предложени филми, много ми харесаха.Тъжни, но човечни и истински.Най много ми допадна Соло за пиано. Артиста е страхотен, много хубав и талантлив. Ако не е  много нахално, чакам нови предложения.

# 619
Изгледах всички предложени филми, много ми харесаха.Тъжни, но човечни и истински.Най много ми допадна Соло за пиано. Артиста е страхотен, много хубав и талантлив. Ако не е  много нахално, чакам нови предложения.

И аз, и аз, въпреки че за довечера съм приготвила Последната целувка, ....подозирам обаче, че съм го гледала newsm78

# 620
Може би, (с другите две на първата снимка) - са дизайнерките на тоалетите.  newsm78 newsm78 newsm78
Тоалетите са супер, ама дизайнерките нещо не струват Mr. Green Joy Joy Joy
Скрит текст:
лично мнение hahaha

# 621
Обаче пък Гарко си е супер.
Бях чела, че той има някакъв бизнес с модата.
В какво се изразява - не знам.
С тази визия, спокойно може да направи едно дефиле.

Я вижте, каква статия.

СИНЕОКИТЕ ХОРА СА ПО-ИНТЕЛИГЕНТИ И ПО-ТАЛАНТЛИВИ

http://actualno.actualno.com/Sineokite-hora-sa-po-inteligentni-i … vi-news_4010.html

Не знам дали са интелигенти, но със сигурност са талантливи.
И тримата чаровници в аватара и подписа ми са със сини очи.
Козима - също.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 622
Обаче пък Гарко си е супер.
Бях чела, че той има някакъв бизнес с модата.
В какво се изразява - не знам.
С тази визия, спокойно може да направи едно дефиле.

Я вижте, каква статия.

СИНЕОКИТЕ ХОРА СА ПО-ИНТЕЛИГЕНТИ И ПО-ТАЛАНТЛИВИ

http://actualno.actualno.com/Sineokite-hora-sa-po-inteligentni-i … vi-news_4010.html

Не знам дали са интелигенти, но със сигурност са талантливи.
И тримата чаровници в аватара и подписа ми са със сини очи.
Козима - също.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Garko не е ли бил манекен? newsm78 Аз може и с погрешно впечатление да съм останала ooooh!
А за статията за синеоките хора изобщо не съм съгласна Joy Joy Joy Ако знаете що тъпи хора познавам Mr. Green .... с всякакви очи и сини и зелени и кафяви и черни... hahaha За мен това е поредната статия блъф Heart Eyes

# 623

Явно моите таланти са скрити много дълбоко  Laughing
Тези дни имах толкова много работа, че успях да изгледам само един от филмите на Кали, но сега ще си пусна и другите.
В събота от 20:00 по Диема фемили започва "Пътят на розата".

Кали, Лиа- отново сте качили чудесни снимки.  Hug

# 624
Емили Hug, този сериал "Пътят на розата" гледали ли сме го тук в темата? newsm78 Като не помня заглавия Mr. Green Banghead
Така е то, хората с кафяви очи са по-тъпички, за интелект да не говорим Joy Joy Joy Ти явно си си добре, разбирам, че си със светли очи Heart Eyes

# 625
# 626
Привет и от мен, момичета! Редовно следя темата и нищо не пропускам. Мисля, че " Пътят на розата" беше предложен и аз го изгледах с руско аудио. Но сега по Диема със сигурност ще го изгледам пак. С участието на Гарко е и доколкото знам е някъде 4 серии, а може и да греша.
Приятна вечер желая на всички! И ще гледам на един дъх всичко, предложено от вас.

# 627
Привет tannitage и добре дошла!  bouquet
Сега се сещам, че Кали Hug го предложи с руски субове и даде линк, еми да, гледала съм го newsm44 newsm68 newsm44
Как не ме е срам, при това любимият ми филмов дует  + една не толкова симпатична жена, в която Гарко беше влюбен Thinking ooooh!

Il sangue e la rosa Peace

# 628

ТОЙ мисли за нас, ще знаете  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 00:29 от lia-martin

# 629
Точно за този сериал става въпрос. Ти си напред с материала, щом с руски субтитри си го гледала.  Laughing
Все пак да кажа, че ще го излъчват в събота и неделя от 20 :00 часа.

Започнах да гледам "Семейството" по АXN  и определено ми е интересен. Има интрига.  Simple Smile

tannitage, добре дошла  Hug

На тази снимка е Божествен.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт