Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 5

• 54 989
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • Швейцария
Buon giorno Simple Smile)
Нямам хич настроение да ровя в нета за клюки. Чета обаче тук за разтуха  Hug
Този гледали/обсъждали  ли сме го?
Una moglie bellisima

Не сме го обсъждали задълбочено, но го споменахме този филм. Моето мнение е, и все още е такова, че двойката  Leonardo Pieraccioni и Laura Torrisi не са ми симпатични. Съжалявам и се извинявам  на тези, които ги харесват, но антипатията ме подгонва като ги видя двамата.

Емили  Hug , сигурна съм, че постваш супер клипчета, но при мен Vbox не се зарежда  Peace

# 661
Здравейте  Hug

http://gossip.fanpage.it/gabriel-garko-al-tutto-sposi-non-si-con … -fan-e-le-delude/

На видеото, в статията, габриелените фенки  Joy са малко разочаровани от държанието му с тях. Отправят апел към него да бъде “малко по-общителен“. Все пак благодарение на техните гласове в “Tv Sorrisi e Canzoni“ той грабна титлата за най-добър актьор  bowuu
Имах такова подозрение, че е малко дръпнат, нооооо опрощавам го   bouquet

Не можах да отворя видеото, но ти много хубаво си ни го обобщила, Мария Hug
Ти, като четеш тук-там, си придобила вероятно това чувство на съмнение, че е дръпнат. Аз като гледам само снимки и черпя инфо от вас, имам точно обратното чувство, чудя му се на Габриел как издържа през ден да е на някакви изяви, все маса народ около него....ми той има толкова фенки, че ако почне да обръща внимание на всяка поотделно, по-добре веднага да се гръмне :mrgreen newsm47

Двойката от предложеното от Дейзи филмче нито ми е симпатична, нито обратното...но ми се струва, че е комедия....въпреки, че на мен Лаура Торизи отдавна ми е неприятна...какво нещо...красавица, а колко народ не я долюбва Mr. Green, просто играе лошо и безчувствено newsm78

# 662
Здравейте  Hug

http://gossip.fanpage.it/gabriel-garko-al-tutto-sposi-non-si-con … -fan-e-le-delude/

На видеото, в статията, габриелените фенки  Joy са малко разочаровани от държанието му с тях. Отправят апел към него да бъде “малко по-общителен“. Все пак благодарение на техните гласове в “Tv Sorrisi e Canzoni“ той грабна титлата за най-добър актьор  bowuu

Как го напръскаха с шампанско  hahaha стана ми много смешно.
Между другото и аз не симпатизирам на Лаура Торизи. Да си призная, дори и външно не ми допада. Има нещо отблъскващо в нея  Peace

Песента от vbox е на Laura Pausini и Tiziano Ferro. Изобщо не съобразих за този сайт. Дано не ви досаждам с моите клипове.  Laughing

# 663
Как го напръскаха с шампанско  hahaha стана ми много смешно. Не го отварям  smile3511
Между другото и аз не симпатизирам на Лаура Торизи. Да си призная, дори и външно не ми допада. Има нещо отблъскващо в нея  Peace

Песента от vbox е на Laura Pausini и Tiziano Ferro. Изобщо не съобразих за този сайт. Дано не ви досаждам с моите клипове.  Laughing
Леле Емили Hug, веднага спирам и аз с фотки и клипове, ако някой рече, че не му е приятно Heart Eyes Аз харесвам и музиката и красивите снимки, пейзажи, майтапи, така че заявявам, че даже са ми много приятни музикалните ти клипове  Peace ...и не само твоите  Joy Joy Joy

# 664
  • Швейцария
Здравейте  Hug

Как го напръскаха с шампанско  hahaha стана ми много смешно.

Цитат
Песента от vbox е на Laura Pausini и Tiziano Ferro
. Изобщо не съобразих за този сайт. Дано не ви досаждам с моите клипове.  Laughing

Емили  Hug , изобщо не досаждаш, а напротив, много добре правиш /както и останалите, които постват приятна музика и фотки   bouquet Heart Eyes /. Аз само изразих моето съжаление, че не мога да ги видя и чуя и да им се насладя заради Vbox. Но това не означава, че не трябва да постваш от Vbox  Peace Пак ще се повторя, но Лаура ми е най, най любима и целия ѝ репертоар го знам на изуст.
Знам им я тази песен, добър избор Емили   bouquet

# 665
  • Швейцария
Здравейте  Hug

Не можах да отворя видеото, но ти много хубаво си ни го обобщила, Мария Hug
Ти, като четеш тук-там, си придобила вероятно това чувство на съмнение, че е дръпнат. Аз като гледам само снимки и черпя инфо от вас, имам точно обратното чувство, чудя му се на Габриел как издържа през ден да е на някакви изяви, все маса народ около него....ми той има толкова фенки, че ако почне да обръща внимание на всяка поотделно, по-добре веднага да се гръмне :mrgreen newsm47

Двойката от предложеното от Дейзи филмче нито ми е симпатична, нито обратното...но ми се струва, че е комедия....въпреки, че на мен Лаура Торизи отдавна ми е неприятна...какво нещо...красавица, а колко народ не я долюбва Mr. Green, просто играе лошо и безчувствено newsm78

До някъде съм съгласна с теб, но....след като е избрал тази професия и живота на публична личност, трябва да знае много добре, че контактите му с феновете е  част от работата му и то много важна част  Peace. Би трябвало да е свикнал и с верните и неверните писаници и фотки в медиите и да знае как функционира това т.е. PR . Не е казано, че с всички трябва да се снима, но във въпросното видео изобщо не е обърнал внимание на феновете. Поне PR- агентите му, можеха да организират 5-10 минутна пауза за някоя и друга снимка с няколко момичета, все пак с часове са го чакали пред залата...не го приемам това  Naughty Да си призная честно, ако аз съм там и с часове го чакам и той ми се врътне като надут пуяк, “разлюбвам“ го веднага Joy Joy Joy

Скрит текст:
На времето, при едно посещение в София, случайно в един ресторант засякохме една бг певица, на която дъщеря ми беше фенка. Приближих се плахо към нея и ѝ поисках автограф, а тя ми отговори доста надуто, че нямала нито химикал, нито нейна картичка и се врътна най-демонстративно и аз останах с пръст в устата  Shocked. Ей казвам ви, от тогава имам някаква непоносимост към нея  Sick
А русата мацка до него как  си ококорва очичките, като ги снимат  Joy и той пак не се усмихва  newsm78

# 666
Мария Hug, всъщност и ти си права, а пък примерът ти в спойлер ме накара да се замисля, че и аз бих разлюбила всеки, който така се държи...надменно newsm78 Жалко че още не мога да отворя видеото, че да видя поне за какво иде реч Mr. Green

Ето виж Joy Joy Joy, нас ни поздравява, човекът newsm62

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 00:16 от lia-martin

# 667
  • Швейцария
Лиа, пробвай от тук   bouquet

http://youmedia.fanpage.it/video/ab/Um6M8uSwFRag5GRw

# 668
Мария Hug, на втория линк стана newsm44 newsm68 newsm44 Изгледах го Peace Аз за пръв път го виждам толкова начумерен, някой явно му беше изял десерта Mr. Green, а и изпръскването с шампанско направо го довърши Stop
Благодаря ти за възможността да го гледам  Peace bouquet

# 669
# 670

Foggy Night, Halifax, Nova Scotia

# 671
  • Швейцария
Лиа  Hug, радвам се че съм ти била полезна

Много ядосано беше нашето момче, еее...поне видяхме и лошата му страна  Joy
В крайна сметка никой не е перфектен и всички ние имаме и хубави и лоши дни. Явно този ден не е бил неговия  Naughty Надявам се повече да не се повтаря това му държане  Peace
Не ме замеряйте, че ще се скрия под стола  newsm43 newsm43 newsm43
Аз пак си го харесвам, особено по снимките  Heart Eyes

# 672
  • Швейцария

“Пак ли вие с фотоапаратите...“
Колко е отегчен само  Joy Joy Joy чак косата му е настръхнала  smile3521

# 673
Мария Hug, не че всички ние не сме го виждали и мнооого по-лош в сериал Mr. Green, но наистина имах чувството, че като го заляха с шампанско, едва се овладя да не му скочи на онзи и да го хване за гушата...видя ли колко бързо Гарко се изнесе от сцената? Wink

# 674
  • Швейцария
И аз това си помислих. Изнесе се точно за да не му скочи с думи  Joy
А мацката остана да обира ларвите, в много неудобна ситуация изпадна милата.

Общи условия

Активация на акаунт