Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 5

• 55 025
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Кали Joy Joy Joy Joy Гарко вече не е с руса коса....... hahaha, аз се чудя, че изобщо още има коса, след такива резки промени във визията Heart Eyes

За Le chiavi di casa /Ключовете от дома/: плаках, защото трудно понасям гледката на страдащи деца...например немкинята, физиотерапевтка колко пъти накара момченцето да върви и то с тази крива походка....ох, ужас, дори си затворих на третото ходене очите, за мен тези гледки са ужасяващи! Shocked

# 601
Кали Joy Joy Joy Joy Гарко вече не е с руса коса....... hahaha, аз се чудя, че изобщо още има коса, след такива резки промени във визията Heart Eyes

За Le chiavi di casa /Ключовете от дома/: плаках, защото трудно понасям гледката на страдащи деца...например немкинята, физиотерапевтка колко пъти накара момченцето да върви и то с тази крива походка....ох, ужас, дори си затворих на третото ходене очите, за мен тези гледки са ужасяващи! Shocked
[/color]

О, това беше ужасно.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Аз по принцип съм си ревлива, но тук, като че ли повече се ядосвах...
На поведението (след като разказа, какво всъщност е станало) на Джани, на поведението на терапевтката, не знам защо но и на жена му се ядосах... (не го изслуша, когато той и говореше за Паоло...)...
Труден за гледане филм, но добре че има хора (продуцентски къщи, екипи) които се захващат с такива проекти...

Косата на Гарко..., ами то си е и до ген. Наистина при толкова много третиране си е за учудване, че има коса на главата си.
Но това са нови снимки и вече е с черна коса. Нещо не ми харесва прическата му - ала Елвис Пресли е малко, но... нали е черна.  Joy Joy Joy

Реването беше в "Соло за пиано".
Много ми е мъчно, когато толкова талантливи хора (те по принцип са с много ранима душа) не биват разбрани.
Един млад, красив, талантлив мъж остана неразбран...
Никой не достигна до душата му. Единствено Барбара  донякъде го разбираше.

# 602
Кали Hug поне сме си разпределили плача, че иначе щеше да стане наводнение... hahaha Пиано.Соло някак по достигна до сърцето ми, а и аз обожавам и класика и джаз...как всички около него използваха таланта му, но никой не го попита какво му е, какво чувства той, какви са му проблемите.....дори и приятелката му действаше егоистично, харесваше го, защото е хубав, защото е много талантлив пианист, когото слушателите обожаваха, но не положи никакво усилие да го разбере......ох, прекрасен филм Peace

# 603
# 604
Кали Hug поне сме си разпределили плача, че иначе щеше да стане наводнение... hahaha Пиано.Соло някак по достигна до сърцето ми, а и аз обожавам и класика и джаз...как всички около него използваха таланта му, но никой не го попита какво му е, какво чувства той, какви са му проблемите.....дори и приятелката му действаше егоистично, харесваше го, защото е хубав, защото е много талантлив пианист, когото слушателите обожаваха, но не положи никакво усилие да го разбере......ох, прекрасен филм Peace

Да, не случи на жена.
Знаем, каква жена трябва да е до един мъж, за да е успял той - силна жена.
А тази на всичкото отгоре беше и сервитьорка.

Лиа и на мен много ми допадна този филм.

# 605
Кали Hug, не разбирам ...Знаем, каква жена трябва да е до един мъж, за да е успял той - силна жена.

#Crazy #Crazy #Crazy не разбрах? newsm78

# 606

San Juan Mountains, Colorado

# 607
Кали Hug, не разбирам ...Знаем, каква жена трябва да е до един мъж, за да е успял той - силна жена.

Че, между тях разликата беше от небето до земята.
Ами тяхната връзка (особено от нейна страна) си беше май чисто сексуална...
За духовна..., ако имаха що годе еднаква душевност, ако малко се доближаваше до неговата, то тя нямаше да го изостави.

Много упорита беше в свалянето, но... до там.

А той имаше нужда от нея. (дори и там някъде в Африка... назоваваше нейното име).

# 608

Че, между тях разликата беше от небето до земята.
Ами тяхната връзка (особено от нейна страна) си беше май чисто сексуална...
За духовна..., ако имаха що годе еднаква душевност, ако малко се доближаваше до неговата, то тя нямаше да го изостави.

Много упорита беше в свалянето, но... до там.

А той имаше нужда от нея. (дори и там някъде в Африка... назоваваше нейното име).

Съгласна съм с всяка дума от поста ти! smile3521 Но душевността, чувствителността не се определя от професията, тя просто е вътре в човека.....спомни си децата бандитчета, еднаква среда, в която са израстнали, но различна душевност smile3506, различно емоционално възприятие, различни реакции /там Ким Росси Стюарт се влюби безнадеждно, за разлика от другите момчета/

# 609
Лиа,  Hug Hug Hug Разбира се , че всяко "правило" си има изключенията.
И бандитчето може да се влюби. (това да имаш чувства, като за бандит си е вид израстване - любовта го промени). Как попита приятеля си - "Аби ние защо само с к---ви се занимаваме?"

И сервитьорката може да е с богата душевност, но в случая не се оказа точно така.

А Ким Роси Стюарт си партнира с тази актриса в два филма.
И като двойка много ми харесват.

Мислех, че само Гарко и Козима си партнират в повече от един филм, но ето това е втората двойка, партнираща си повече от един път.  Hug Hug Hug

# 610
Кали Hug, чудесно си го написала Peace Как попита приятеля си - "Аби ние защо само с к---ви се занимаваме?" Е, ако щеш вярвай, за същото изречение - въпрос се сетих и аз, но после реших, че ще стане много грубо rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo newsm47
Но ми развесели деня! Peace

Много успешна нова седмица на всички! newsm10 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 611

Поздрав и от мен за успешна седмица! Peace

Balcony Alcove, Paris, France

# 612
# 613

Gigliola Cinquetti - Non ho l'età

# 614

Козима Копола Peace

Общи условия

Активация на акаунт