Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 5

• 55 008
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
  • в сърцето на един мъж...
Много благодаря на Дейзи за превода на Ti presento un amico - много ми хареса, забавлявах се доста Grinning

# 631
  • София
Скрит текст:
Geia  HugРадвам се, че ти е харесал. Имам какво да дооправя, но все пак като за първи опит много се постарах.
Момичета искам да сваля филма на който всички плакахте ама забравих кой беше. Извинете не ми се върща назад( нямам нерви нещо) Просто най-нахално моля за линка Embarassed

Не ви ли се струва, че нашия Мариан Кюрпанов от ВБ много се докарва като Габриел, което няма лошо де Simple Smile))) ?

# 632
Скрит текст:
Geia  HugРадвам се, че ти е харесал. Имам какво да дооправя, но все пак като за първи опит много се постарах.
Момичета искам да сваля филма на който всички плакахте ама забравих кой беше. Извинете не ми се върща назад( нямам нерви нещо) Просто най-нахално моля за линка Embarassed

Не ви ли се струва, че нашия Мариан Кюрпанов от ВБ много се докарва като Габриел, което няма лошо де Simple Smile))) ?
Абсолютно и аз щях да ви пиша вчера това.
Абе и нашето момче хич не лъже , хубав мъж е и не е само пошла опаковка  за наша радост.
На мен Мариян много ми харесва. Peace

# 633
  • София
Маркрит  Joy хайде сега и с него ша искаме да мием чинии и то неведнъж Simple Smile))

# 634
Маркрит  Joy хайде сега и с него ша искаме да мием чинии и то неведнъж Simple Smile))
Ами струва си да ти кажа , на мен ми е симпатичен не само визуално . Peace

# 635
Здравейте! Hug Hug Hug
Дейзи, Маркрит Hug Hug, много се смях на писанието ви, защото ние ревем за различни филми Joy Joy Joy Върнете се и разгледайте картинките, по тях ще се ориентирате, та да кажете кой е филмът? Rolling Eyes
Чета, че спрягате някакъв български юнак от ВБ....какво е ВБ и може ли да постнете снимка на въпросния момък? Wink, та да му се порадваме и ние Heart Eyes и да видим има ли прилика с Гарко или няма Stop

ПП. ВП да не би да е VIP brother? Naughty Това не съм в състояние да го гледам Heart Eyes

Гея Hug

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 13:09 от lia-martin

# 636
  • в сърцето на един мъж...
Дейзи, с времето ще свикнеш и ще се справяш по-добре, стига да искаш Hug А и така е ок, филма си заслужаваше, горкия Раул, през цялото време все някоя го нападаше Joy

# 637
  • Швейцария
Здравейте дружина  Hug

Аз съм още ваканционно настроена и само ви чета  Grinning
Не се включвам в коментарите ви, защото филмите, които обсъждате не съм ги гледала  Embarassed

ВБ не е ли Вип Брадър?
А този левент за първи път го виждам, не е лош...Като прочетох, че “ще миете пак чинии“, любопитството надделя  Joy Joy Joy

# 638
Дейзи, с времето ще свикнеш и ще се справяш по-добре, стига да искаш Hug А и така е ок, филма си заслужаваше, горкия Раул, през цялото време все някоя го нападаше Joy

Сладко филмче Peace И определено на него хич не сме плакали, най-много от смях Party

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 13:37 от lia-martin

# 639
Мария Hug, предполагам, че това трябва да е нашето момче Мариан? Rolling Eyes
Хубаво момче, може би заради тъмната риза и големия пръстен ми прилича но тореадор, чакам всеки момент отзад да му изскочи бикът newsm78 yes

# 640
Здравейте дружина  Hug

Аз съм още ваканционно настроена и само ви чета  Grinning

Hug, Joy Joy Joy добре правиш, нали знаеш, че

# 641
Кулата в Пиза се изправя

29 октомври 2013, 11:29

Скрит текст:
Наклонът на кулата в Пиза намаля с 2,5 см благодарение на проект за 25 милиона британски лири, съобщи в. "Дейли мейл".

Стабилизационните работи, приключили през 2001 г., не само са спрели всяко по-нататъшно накланяне, но и вече са започнали да изправят архитектурния паметник, който предизвиква гравитацията още от XII век.

"Според изследване на учени от университета на Щутгарт, с които работим, кулата ще продължи да се изправя с още няколко милиметра, след това ще се стабилизира, преди пак да почне да се накланя, но много по-бавно", каза техническият директор на паметника Джузепе Бентиволио.

Бъдещето й е сигурно още 200-300 години, добави той.

Преди проекта за стабилизирането й 56-метровата кула в Пиза се накланяше с повече от милиметър всяка година.

През 1993 г. наклонът й беше 5,4 м, при 3,8 м през 1817 г. и само 1,4 м през 1350 г.

Кулата беше затворена за 10 години, за да бъдат подсилени основите и да бъде премахната водата под тях.

Около нея в кръг бяха инсталирани поддържащи стоманени кабели.

След края на проекта кулата веднага се изправи с 38 см.

Изследване през тази година потвърди, че камбанарията е стабилна, с тенденция към изправяне.

Скелето около кулата беше махнато през 2011 г. за пръв път от 20 години.

Кулата в Пиза привлича шест милиона туристи годишно, като три милиона си купуват билети, за да изкачат осемте й етажа.

Източник: БТА     

# 642
  • София
Вб е точно Вип брадър: )
Марианчо е убавец ,галантен, дипломатичен, забавен и най-вече сексииииии Crazy
Но няма да разводнявам повече темата. Peace

# 643
Емили , радвам се че ти харесва голямото семейство.
На страницата на тв ахн бяло бяха качили 4 серия , един ден преди изобщо да я излъчат по тв .
Да се надявам , че и пета серия ще я качат още в петък. Crazy

# 644
Здравейте!  Hug Hug Hug

Дейзи, не се притеснявай, все пак става въпрос за хубав мъж. И то българин.
Няма само италианците да гледаме.  Laughing Laughing Laughing

И аз довтасах, (Мария  Hug), като чух за чинии и миене... Joy Joy Joy

Ето ги филмите (плачливите):

[urlhttp://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=90614][/url]

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=90687

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=90554

Сега съм си подхванала един друг. Не знам дали е хубав, (за сега ми харесва) но заради хубавия актьор... (направо се жертвам)  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт