Кредит от една книжка (Хубави дни)
. ... но смятам да ги спирам от градина до окончателното спиране на кашлицата. Аз обаче мога да си го позволя, защото съм все още в майчинство...
Много добре те разбирам за черпенето с шоколад. Удържаме фронта и децата имат дажба - по мъничко, рядко... и си е цял празник, когато се яде
Като цяло е супер, ако съм шесторъкия шива или някой стоножка, която няма нужда от почивка.
Просто сега не ми е проблем(освен изтощението) да станем в 7-8 и до 9ч да сме излезли до 12-13ч. и като стане към 16ч в 17ч пак да сме навън. Но като захладнее няма как да му осигуря тия часове наред навън, че и по 2 пъти дневно. Да не говорим, че връстниците му, с които си играе всички са по градини.
Отивал в колата на паркинга, моля ви се...
В момента щъка с кецове Nike и сандали Next, майка ми й е взела някакви "мадамски" ботуши и мисля да приключа към момента с обувките, че така или иначе босонога отглеждам

Раздвижила се е темичката,много се радвам 

За сега нещата вървят повече от чудесно,чак не смея да се похваля
Само вчера сутрин малко поплака,но в рамките на нормалното. Пък и го отдавам на ранното събуждане,което мрази
ДНес отиде с усмивка
Госпожите са много доволни от него,само дето не могат да го изхранят 

Знае да брои на български,на английски до 30,на испански,френски,немски и руски до 10
Явно езиците много му се отдават 
Обиколила съм целия град и каквото ми хареса няма номер... Добре,че още не е много захладняло
Инъче имаме от миналата зима едни гумени ботуши(бяха му малко големи), но си изкара с тях цяла зима,цяла пролет и цяло лято на вила с тях,сега пак продължаваме да ги носим
Макар да не е мн слаб(около 15кг) структурата му е една такава...и все са му широки. Търся под дърво и камък 
Пробвай,може и при вас да се получи 

От кога се каня да поръчам от Некста,ама все ме спират тия пусти размери,че няма да ги нацеля
Да ти кажа,аз останах не по-малко учудена как от раз го преместих
Аз му обясних,че вече е голямо момче и на леглото няма място за трима,че кошарката си е неговото легълце и там ще му е най-хубаво и той взе,че се съгласи
Тя не е признала , че са гаджета, ама тукашния от как я видя и така разправя, щял да я целува и пази в градината 

Препоръчани теми