Отговори
# 45
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Колкото и да да се мая
знам къде ще му излезе края!  ooooh!

Въпреки и уморена  Tired
моята душа е окрилена smile3535
и за таз идея нова
май почти съм аз готова! jump
И поради таз причина
аз играта няма да подмина! smile3540
 santa2Нека Коледата уважим
и другарчето развеселим! People Santa

Снощи и тази сутрин сайта не работеше! Реших, че не ми е писано да си пусна поста и да се запиша. Но пък записването е чак до 25.10. - така, че няма да ме откажат.  Crossing Arms

Само да попитам
Скрит текст:
- стойността от 20 лева - това е стойността на закупеното комплектче с коледна тематика ли? Нямам време да Ви чета обстойно и явно не съм разбрала. Embarassed  Дано правилно съм разбрала :
1. нещо малко бродирано - коледно
2. сладичко
3. коледно гобленче до 20 лева

# 46
Miss Emerald  Hug Heart Eyes благодаря ти . Вече съм в играта  Wink. Бачийска страхотно стихче, усмихна ме рано, рано .

# 47
Бачийска, и аз така го разбрах. Съжалявам, че съм пропуснала да напиша.

И освен това: списък на записаните до тук (ако не си виждате името, много се извинявам, моля запишете се пак)

1. Нели(boneli)
2. eminav
3. nelito_6704
4. Роси123(люска)
5. albenapd
6. didida (тук малко не съм сигурна, но един пост ме кара да си мисля, че се записваш)
7. Hrisi
8. celuFka
9. darinaia
10. teddybearm
11. Стани
12. donsita
13. Джемма
14. pepen
15. ania1
16. Малко Сладко Коте
17. DDimitrova
18. Азарея
19. Miss Emerald
20. nosferata
21. krk_kr
22. lille kanin
23. ba4iiska

Добре написах списък, ами накрая се сетих, че себе си така и не записах. ooooh! Айде и аз да се цопна в кюпа - 24, пу за мен  Laughing

# 48
  • София
Мисля, че регламентът трябва да се уточни напълно, защото и на мен не ми е съвсем ясен Embarassed

# 49
  • София
Доколкото аз разбирам от последния пост на Бачийска и потвърждението на Вики, това е регламентът:

1. нещо малко бродирано - коледно
2. сладичко
3. коледно гобленче до 20 лева

А защо ми се въртеше, че преди това говорихме за материали, а не за гобленче?  newsm78

Аз също се записвам, макар че тези дребоси са ми голяма мъка  Tired, но емоцията не е за изпускане  Peace

# 50
Това коледно гобленче за до 20лв нали решихме да е панама, с конци, схема, и игла. Наша комплектовка на играчка/картичка за другарчето. Уж чета ама да си питам и аз  Crazy

# 51
  • София
Май ставаше дума за комплектовано от нас коледно украшение за ушиване или готова такава комплектовка - това поне разбрах аз newsm78, но съм пропуснала определянето на сумата.

# 52
Подред на номерата, отговарям на въпроси:
1. Сладичкото беше решено да е един шоколад с идея да не се прекалява и после да има пак неудобство, че някой е спазил регламента, обаче на фона на останалите изглежда малко.
2. Коледното гобленче може да е малка играчка комплектовка, ако решите да е купено, или сами да комплектовате такава, като включите всичко необходимо за изработката (пример: ако искам да пратя на другарчето си да направи стиропорена топка изпращам топката,схема, панама, плат за гръбчето, конци, игла, ширитче, панделки. Не се изпращат силиконови пистолети и т.н. - уредите за изработката)
Деси, записах те

# 53
Ако сами направим такъв комплект, вземам за пример тази играчка от поста на Вики, е много далеч от 20 лв. А друг може да купи комплектовка за около 20 лв от някой електронен магазин. Искате ли, за да са еднакви условията, всички да направим комплектовка сами Peace

# 54
  • София
Мерси, Вики  Hug

Мисля, че този път схванах регламента  Mr. Green

Само още едно уточнение: ако материалите за играчката-комплектовка излязат, примерно, 7 лева, ще се допълва ли с нещо до сумата от 20 лева?  newsm78 Това трябва да се уточни или да се сложи много строг регламент  Thinking

Например:

Фигурка (+панама, схема, плат, конци, игла, ширитче, панделки).
Рамка (+изброените).
Отворче за картичка (+изброените).
Готово комплектче (без нищо допълнително).

По този начин сумата ще е горе-долу еднаква.

Или тези неща + допълване до сумата от 20 лева (но тук ще се получат разминавания).

newsm78

Ааа, и Хриси мисли като мен  Simple Smile

# 55
Не сме уточнявали сума, защото идеята беше да са три нещата : 1. Нещо малко ушито от нас и оформено като картичка, украса за елха или нещо друго,
2. Шоколад - 1 бр
3. Миниатюрка, която другарчето да си ушие, като може да е готова комплектовка като тези които Джемма показа или тези,  за които аз бях пуснала линк. Може и домашна комплектовка за мини, но тя да си има всичко необходимо за направата на минито

НИКАКВИ ГОБЛЕНИ И НИКАКВИ ОЛИВАНИЯ С ПОДАРЪКА - 3 НЕЩА.
Моля ви като сме се разбрали за символичи подаръци,  да са наистина такива, а не скъпи и задължаващи. Правим играта за да си доставим малко удоволствие за Коледа, а не да си мерим доходите...
Аз лично от сега заявявам че ще изпратя 1  шоколад, 1 мини от тези които Джемма показа и като си видя другарчето тогава ще реша какво мини да направя аз за него ( защото ако ми се падне Инат как да й направя картичка, като тя е фурия на тази тема) . 3 неща, опаковам и изпращам в срок. Ако не ви харесва ме изключете от играта, но обещаавам този път да си спазя регламента на 100%.

# 56
  • София
Роси, сега вече съвсем разбрах  Hug

# 57
  • Балчик
Да, и аз така разбрах - никакви гобленчета, само миниатюри, независимо дали купен комплект или домашно приготвен, но опакован подобаващо.  Peace

Дали да не уточним вида на конците за домните комплектовки? Един може ДМС да сложи,друг едновремешно мулине? Или нямате претенции за марката на конците?

Лично аз нямам, важното е да са красиви цветовете.

Шоколадът нали може да не е дежурната Милка, че има един с лешници, дето редовно купуваме в къщи и е много вкусен, мисля от него да взема?

# 58
1. Нещо малко ушито от нас и оформено като картичка, украса за елха или нещо друго,
2. Шоколад - 1 бр
3. Миниатюрка, която другарчето да си ушие, като може да е готова комплектовка като тези които Джемма показа или тези,  за които аз бях пуснала линк. Може и домашна комплектовка за мини, но тя да си има всичко необходимо за направата на минито

НИКАКВИ ГОБЛЕНИ И НИКАКВИ ОЛИВАНИЯ С ПОДАРЪКА - 3 НЕЩА.
...

Строявам се до вас.
Харесва ми регламентът.

Ще спазя условието за 3 неща!
И отсега казвам, че ще подготвя домашна комплектовка. Имам вече идея, надявам се другарчето ми да я одобри също.

# 59
Аз даже си харесах нещо, но нали някой беше писал да 40х40 знака. Ще го спазим или може да е мъничко по-голямо? Това, което ми хареса е 60х80 знака.

Общи условия

Активация на акаунт