Отговори
# 630
  • Балчик
А ссега кажи и кое ти е другарчето. Mr. Green Simple Smile

Аз приемам всичко, бекстичи, половинки, четвъртинки, всичко. Особено, ако е елен, тази година съм влюбена в тяхл Heart Eyes

# 631
Ако съм аз- пращай смело- ще се радвам.    bouquet

# 632
Бяло Цвете, сигурна съм че подаръка ти е подходящ, независимо дали е 1000 бода, или 10, все пак е подбран специално за другарчето. Аз бих ушила и размер А3  Whistling
А колкото повече мислиш, толкова повече ще се разубеждаваш. Та, моят съвет е - изпращай това което си нарекла за другарчето си  Hug

# 633
Бяло Цвете, аз ако съм ти другарче, също съм съгласна Peace. Няма значение каква големина е и колко и какви бодове. Щом другарчето ми е решило, че това ще ме зарадва - ще си го ушия за тази Grinning коледа и с най-голямо удоволствие ще си го окача да ми носи настроение Hug

# 634
  • с.Николово, обл. Русе
Бяло Цвете щом на теб ти харесва, значи и на другарчето ти ще му хареса. Имаш вкус, така че не се самонаказвай с тревожни мисли.

# 635
Мисля, че тези терзания са малко излишни- поне аз лично чувствам всяка от вас много-много близка на сърцето и ума ми  Wink Mr. Green, така че всичко, което съм получавала и ще получа от вас, е изключително ценно за мен!

# 636
Бяло цвете, изпращай, щом това ти е на сърце! Дали за тази или за другата Коледа, все някога ще си го направи другарчето. Аз моите гномчета си ги гледам целогодишно, не ги слагам само за Коледа на стената.

# 637
Като сте започнали да споделяте, да споделя и аз. Аз отдавна си харесах бродерийката, коят ще ушие другарчето, ама не знам как да му я комплектовам, за картичка ли, за рамка, за играчка е голямо  newsm78

# 638
  • sf
Ох, идея имам, ама нямам време да я почна дори  ooooh!
но пък наминах да се фръцна с новите си жълтурковци  Mr. Green
казвах ли ви,че няколко пъти сънувах,че едно от тия жълтунчета ми е гадже  Joy

# 639
 Hrisi, за рамка май е най-неутрално...

# 640
  • Троян
Аз съм решила ,каквото и колкото и да е голямо,да си го ушия преди коледа Simple Smile
Хриси ти си го комплектовай,а получателя ,може да си го оформи пожелание , както му харесва и му е удобно  Hug
Другата седмица май ,ще взема и аз да видя как ще сглобявам  newsm78
Донс много са ти сладки жълтурковците  Heart Eyes

# 641
Но нали трябва да изпратим картичка, играчка, рамка или каквото друго ни хрумне, за да е пълен комплекта? Може би като го ушия ще ми се избистри идеята  Heart Eyes

# 642
Аз съм купила готово и в комплекта си има всичко за оформлението.
Ако ще ти бъде от полза, Хриси, споделям, че бих пратила рамчица, така може да бъде украса за дома. А картичката или ще я прибере другарчето, или пак ще и потърси рамчица, за да си я ползва като украса.

# 643
  • Троян
Аз миналата година си опънах един "простор" на прозорците и там защипвах всяка картичка която получихме,чудя се дали да не извадя бродираните картички от миналата година и пак да си ги сложа,мо те са си много хубави и знам ,че някой си е дал времето и старание за да ме зарадва  Blush Hug

# 644
  • София / Баня
Бяло цвете като гледам какви красоти твориш, щом ти го харесваш и на другарчето ще хареса
И аз съм купила готово комплектче, дано да се хареса.

Обаче да се оплача - нещо взех да се разколебавам за първоначалната ми идея за оформление.
Дали пък да не се пробвам със шоколадница. Ама пусто много трудна ми се вижда.

Албенче открадвам си идеята за простор за картичките. Досега винаги съм ги подреждала под елхата, но дечко няма да им "прости".

Общи условия

Активация на акаунт