Отговори
# 15
  • Ловеч
И аз се записвам.
Албенче ами вие с Роси сте се строили до казанката с чашки, ама то се лекувате така :
Скрит текст:
/като в оня виц дето един сладур викал на жена си 
- жена дай по една бира да изцерим бъбреците. След малко:
-дай сега по едно уйски за сърцето и така след най-разнообразни питиета за лекуване, мъжа се провикнал:
- а сега дай жена по една ракийка да си пиинем/
Д а не говорим за пословичната Троянска ракия известна на всеки българин

Албенче, сега и виц за ракия...
[/quote]
Роси то и песен има, не само виц.

# 16
  • София
Бройте ме и мен. Харесва ми много това коледно настроение и емоциите точно около този празник Hug

# 17
  • София
Как ми се искаше една такава малка сладка игричка... Записвам се . newsm44

# 18
По повод на ракията да ви разкажа аз сега една действителна история. Като малък нашия син имаше толкова невинно изражение, а и ние го записахме в първи клас от 6 г, та той беше в първи клас и зимата един ден ни обяснява че са ги снимали от телевизията и ще ги дават вечерта, обаче не знае по кой канал. Ние така и не разбрахме и си стоим спокойно и пийваме по ракийка със салатка. По едно време като се започна едно звънене по телефона"Какво правите, бе семейство?", "Пием ракийка и ще вечеряме"- отговаряме ние, а отсреща "Ха ха , ами той и Алекс така ви подреди...". Оказаха се наши приятели, които гледали новините по Нова ТВ и видяли репортаж от плевенско училище и в един момент наш Алекс с най- невинните сини очи насреща и журналистката го пита "Кажи как се лекуват мама и тати , когато са болни?" и той отговаря "Амии мама само лежи, а тати само й вика айде да пием ракия..."
Отвори се, земя, да вляза! Голям срам и смях...

# 19
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
  Shocked

Човек един ден да е заринат с работа и вече нова игра, нова тема, ясен регламент, само чакаме записване. Аз мисля, но сигурно и аз като Албена.  Mr. Green

Няма само Вие да разказвате за пиячка. Един наш бивш работник казваше : "Едно време викахме на детето /вече 40 и кусур години мъж/ - Топни си, тати, пръстчето в чашата / с ракия/. Сега не може да му извадим главата от батлака."

А аз сега си сипах едно за разгряване, че е много студено.  cold

# 20
  • София
По повод на ракията да ви разкажа аз сега една действителна история. Като малък нашия син имаше толкова невинно изражение, а и ние го записахме в първи клас от 6 г, та той беше в първи клас и зимата един ден ни обяснява че са ги снимали от телевизията и ще ги дават вечерта, обаче не знае по кой канал. Ние така и не разбрахме и си стоим спокойно и пийваме по ракийка със салатка. По едно време като се започна едно звънене по телефона"Какво правите, бе семейство?", "Пием ракийка и ще вечеряме"- отговаряме ние, а отсреща "Ха ха , ами той и Алекс така ви подреди...". Оказаха се наши приятели, които гледали новините по Нова ТВ и видяли репортаж от плевенско училище и в един момент наш Алекс с най- невинните сини очи насреща и журналистката го пита "Кажи как се лекуват мама и тати , когато са болни?" и той отговаря "Амии мама само лежи, а тати само й вика айде да пием ракия..."
Отвори се, земя, да вляза! Голям срам и смях...

Ох, умрях от смях!!!  hahaha Joy

# 21
  • Балчик
 newsm78

# 22
Джема, не се чуди,
ами се присъедини
към компанията ни.

Момичета, много харесах едно коледно мотивче. Ама е 60 на 60 знака, може ли да го приготвя за комплектовката?

# 23
  • sf
Скрит текст:
Записвам се и аз  Mr. Green

# 24
Ето една идея за картичката
Скрит текст:

# 25
  • Балчик
Джема, не се чуди,
ами се присъедини
към компанията ни.

Чудя се и лекинко се мая
дали да играя?
Ай, от мен да мине пак,
съдбата даде знак.
Щом Коледа обичам,
от игра не се отричам.
Пу за мене.

# 26
  • Плевен
Поемам от Джемма флагчето и тичам към вас за да не ми заеме някой мястото и да се запише по-напред от мен  Grinning Записвам се  Peace

И от мен модели за картички

Скрит текст:

а тук още повече

# 27
  • София / Баня
След малко размисъл  newsm78 - Пу и аз в кюпа.

# 28
Ето още една идея за третата част на подаръка- Коледното мини
http://www.8888bg.com/products.php?cid=474

# 29
  • София
И аз се записвам.

Общи условия

Активация на акаунт