Отговори
# 645
Аз миналата година си опънах един "простор" на прозорците и там защипвах всяка картичка която получихме,чудя се дали да не извадя бродираните картички от миналата година и пак да си ги сложа,мо те са си много хубави и знам ,че някой си е дал времето и старание за да ме зарадва  Blush Hug

Разбира се, че са много хубави, но мен винаги ме е страх да не си ги изцапам или измачкам. Вадя ги само, за да си ги разгледам Simple Smile

# 646
Албенка, Peace много добра идея това с простора. Не виждам причина миналогодишни или още по-минало Laughing да не се окачват пак. Играчките нали си ги окачваме по елхите години наред? Сега докато те четях обаче, ми хрумна вместо въженце за простор, може да се използва гирлянда и пак така - с щипчици. Мисля, че ще се получи дори още по-празнично Flutter

# 647
Албенка, Peace много добра идея това с простора. Не виждам причина миналогодишни или още по-минало Laughing да не се окачват пак. Играчките нали си ги окачваме по елхите години наред? Сега докато те четях обаче, ми хрумна вместо въженце за простор, може да се използва гирлянда и пак така - с щипчици. Мисля, че ще се получи дори още по-празнично Flutter

Даже в Март имат едни малки декоративни щипчици, подходящи за такива цели Simple Smile)
Не искам да оставате с впечатление че ги лансирам, но наистина имат много джунджурии и се чувствам много добре в магазина Simple Smile

# 648
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Обаче да се оплача - нещо взех да се разколебавам за първоначалната ми идея за оформление.
Дали пък да не се пробвам със шоколадница. Ама пусто много трудна ми се вижда.

Същото си мислех и аз, но се оказа много лесно. Дори за отрицателно време направих 2 бр. Разбира се,  имах супер-учител.  Hug

Бяло цвете, подкрепям те в притесненията ти.  Peace Винаги е трудно да избираш за друг човек. Но винаги ме крепи надеждата, че това нещо ще бъде оценено. Но съм сигурна в твоя избор.

# 649
Бяло Цвете,  Naughty моля ти се без такива терзания, ако ми е твърде сложно и нямам време ще го оставя за догодина, а за бодовете не шия само на ОВЕРЛОГ не се притеснявай душичко!  Peace
Подкрепям всички мнения, вярвам, че си вложила същата топлина и сърце в подготовката на подаръчето, както всеки път досега. Всички се печем на един огън и смятам, че ще се представим много над очакванията си - ПОЯСНЯВАМ: не че ще се ИЗХВЪРЛИМ над регламента, а ще НАДСКОЧИМ способностите си, я вижте колко от нас вече правят т. нар. шоколадници без проблем!

Така че споко на всички! Играта е за удоволствие, не да се тормозим и да будуваме от притеснение - дръжте се за иглите и се не бойте!   bouquet

# 650
  • София
Бяло Цвете напълно разбирам терзанията ти - въпреки, че ти винаги си се справял повече от отлично. Аз лично бих се зарадвала на всичко, и както казва Делфинче - шия всичко, даже и на оверлог съм пробвала, не че стана нещо прилично  Joy.
За себе си съм решила, че независимо дали е лесно или по-сложно, задължително ще ушия подаръчето си за тази Коледа.

Да споделя и моите притеснения - ушила съм мотивче и имах някаква идея, но нещо не ми се струва завършена и пак се колебая между няколко варианта. От много чудене какво да комплектовам сама, накрая се притесних че няма да ми стигне времето и за всеки случай съм купила и готово комплектче. Сега остава най-трудното - да направя окончателния избор, да оформя и да опаковам. И да се надявам да се хареса  Hug

# 651
Еее, много сте мили всички!  Hug Hug

А туй ще си го запиша:
... дръжте се за иглите и се не бойте!   bouquet
Grinning

# 652
  • Дълбоката провинция
И аз всичко бих ушила с удоволствие,друг е въпроса дали ще имам време до Коледа.Сега да се оплача:
много се чудих дали сама да комплектовам подаръчето,но накрая реших да поръчам готово.Чаках,чаках и се оказа че е загубено.Много се ядосвам.Сега ще мина на вариант Б- "домашна комплектовка".Така се надявах да мине всичко без проблеми и да зарадвам другарчето,но не би...Дано му хареса избора ми  Praynig

# 653
  • Пловдив
Добро утро,

Бяло цвете, с точно твоя вкус, мисля че никой няма да се сърди, винаги нещата ти са и красиви, и стилни и .............................Аз лично нямам изисквания за вида комплектовка - купена или домашна - радвам се на всичко..........

Аз харесах няколко неща за комплектоване и накрая купих готов модел - по-лесно е, за човек с липсващо време. Шоколадодържачи не мога да направя, затова друго - но спазвам рамките на регламента............

Напълно съм готова, подсигурих и картичка, сега чакам 6,12 да купя шоколад и изпращам............

Последна редакция: ср, 20 ное 2013, 11:31 от diana_at

# 654
Бяло цвете, като твое миналогодишно другарче, се чувствам длъжна да отбележа, че умееш да правиш подаръци. С мама неведнъж сме си говорили, че като за първа моя игра, не ти е било лесно. Но и като за първа моя игра е особено специално, защото това може да е решаващо дали да продължа да участвам в други игри или не. В случая аз усетих желанието, което си вложила да ме зарадваш и се почувствах много специално. Убедена съм, че и сегашното ти другарче много ще се зарадва.

# 655
Бяло Цвете, сякаш почти си изразила и моите притеснения. Е, при мен е за по-различен аспект на бродирането, но пак се прокрадват сенките на съмнението. Но и аз колкото и пъти да помисля дали да не е нещо друго, толкова пъти решавам, че това е най-подходящо. В крайна сметка поемам риска и ще се надявам на другарчето ми да му хареса.
Скрит текст:
Пращай ми село, отворена съм и към нещо ново.  Wink Хубаво е човек да опитва.

Не искам да оставате с впечатление че ги лансирам, но наистина имат много джунджурии и се чувствам много добре в магазина Simple Smile
То и аз се чувствам много добре, особено след последното ми посещение там, но... нещо портфейла после се оплаква. Чудно защо ли?  newsm78

И аз всичко бих ушила с удоволствие,друг е въпроса дали ще имам време до Коледа.Сега да се оплача:
много се чудих дали сама да комплектовам подаръчето,но накрая реших да поръчам готово.Чаках,чаках и се оказа че е загубено.Много се ядосвам.Сега ще мина на вариант Б- "домашна комплектовка".Така се надявах да мине всичко без проблеми и да зарадвам другарчето,но не би...Дано му хареса избора ми  Praynig
Хич не се ядосвай!  Hug Веднъж преживях нещо подобно за едната коледна томбола, знам какво е, но явно така е трябвало да стане.

# 656
  • София
А от кога стартира изпращането на подаръците,  9-ти декември ли беше началната дата?

Не съм готова с нищо, бях взела два шоколада да гледам размер, единия изчезна мълниеносно още същия ден, другия го оставих при "мъжа" ми и почти съм го довършила и него /шоколада, не мъжа Mr. Green/ и така и не премерих. А готовото комплектче за бродерия колкото повече го мисля, толкова повече ми се струва неподходящо. Ще купя още едно и ще избирам от двете.

Аз също бих си ушила подаръчето още тази година, независимо какво представлява и каквито и бодове да съдържа Simple Smile

# 657
  • София
Поста на Бяло Цвете все едно аз съм го писала  Crazy В момента и аз шия това, което ще шие другарчето, за да видя как ще стане, ако не ми хареса, ще го сменям за пореден път  Mr. Green

# 658
Вие сте луди Simple Smile Я се отпуснете, какво сте се запритеснявали! Аз дори, като ви четох, установих, че съм сложила всичко в пукащо пликче и не съм опаковала като подарък. Да се притеснявам ли и да изваждам всичко, за да опаковам? Защото вече съм запечатила плика отдавна Simple Smile

# 659
Вие сте луди Simple Smile Я се отпуснете, какво сте се запритеснявали! Аз дори, като ви четох, установих, че съм сложила всичко в пукащо пликче и не съм опаковала като подарък. Да се притеснявам ли и да изваждам всичко, за да опаковам? Защото вече съм запечатила плика отдавна Simple Smile

МммммНЕ, направо ми го пускай днес ИнаТ  hahaha да не се развали шоколада до другия месец  ooooh! язък!

Общи условия

Активация на акаунт