"Прилив и отлив"-Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER- 194.10

• 42 818
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
моми4ета newsm51 за превода. страхотен екип сте! а гледам, 4е има и нови попълнения и желания за работа. адмирации, моми4ета smile3501
proji82, хриси, добре дошли  welcome
гледам, писали сте за сери, 4е не я харесвате Thinking(с много малки изклю4ения)
мен пък много ме кефи. в мойте о4и е хубава Peace според мен не долавяте симпатии заради стилистите и. в пове4ето от сцените се престарават с грима и, при4еските и( а в ''лалето'' направо се оляха Mr. Green) в действителност с много лек грим е най-готина.
4аги, със сигурност е подстриган и още пове4е филиран (професионално изкривяване Mr. Green),
наблюдателни сте, когато се отнася за него smile3521

# 511
  • между морето и небето
 Hug,

гледам, писали сте за сери, 4е не я харесвате Thinking(с много малки изклю4ения)
мен пък много ме кефи.

И на мен ми допада. Симпатична ми е. Гласът и е много приятен и нежен. Има нещо особено в лицето, но не ме дразни. И стайлингът и също. Е, за грима съм съгласна. Моето мнение е, че са приемлива двойка с Чатаай. (Сравнения няма да правя, но изобщо не съм фен на Хазал)

А защо смятате, че младежите са на по 17 години ?
Яман е завършил гимназия - 18г + една година, която е пропуснал, така че мининум 19 години има.  Останалите, без Мерт засега, доказаха , че имат шоф.книжки, т.е. и те са пълнолетни.

# 512
Честно казано и на мен Сери нещо ми се вижда много странна в очите. На фото сесиите не ми изглежда така, както в сериала. Според мен я карат да прави такива физиономии.....

Да живее фотошопа, Wink че ако не е той и снимките и ще са така. Crazy
 В кадър, каквото и да я карат да прави, всъщност виждаме реалния и вид...Явно хич не го жалят фотошопа при нея, затова се забелязва толкова очебийна разлика между снимките и и сцените пред камерата.

А Чаатай и по фотосесиите въпреки обработката и в кадър си е все същия- говорещ поглед и същата красива външност. А в случайните клипчета хванат на пазар, на почивка, с приятели, или току-що излязъл от морето и където е видно, че няма грим или допълнителна обработка на кадрите, изглежда още по красив  Peace

+1  newsm10
+2    Heart

# 513
# 514
Добро утро!
Скрит текст:

Ивче,благодаря за трейлъра   bouquet   bouquet

Ето  и превода  на репликите в него:

Оркун:Пусни ме!Пусни ме ти казах..
Яман:Като си сам какво би могъл да направиш,бе?Хайде,направи го!
Яман Ти наистина ли обичаш онзи тип?
Мира:Измъкни ме от този кошмар..
Мира:Когато се доближа до теб ме отблъскваш..Я,от какво се страхуваш?Веднага си навличаш бронята..
Невин:Обичаш ли Яман?

Желая ви приятен и усмихнат ден!

# 515

Добро утро Hug
Лили  bouquet
Ивче  bouquet
Тинче Peace
Интересен ден! Simple Smile

# 516
Добро утро  Hug благодаря за кафенцето,от мен закуската
Скрит текст:

# 517
Добро утро и ще хапна, и кафе ще пия, благодаря!   bouquet

Лилису,   bouquet за превода.

Добре дошли на новите момичета, приятни минути в темата!  welcome

Хубав ден!

# 518
Добро утро и хубава събота!  Hug Hug Hug

.............................

Ето  и превода  на репликите в него:

Оркун:Пусни ме!Пусни ме ти казах..
Яман:Като си сам какво би могъл да направиш,бе?Хайде,направи го!
Яман Ти наистина ли обичаш онзи тип?
Мира:Измъкни ме от този кошмар..
Мира:Когато се доближа до теб ме отблъскваш..Я,от какво се страхуваш?Веднага си навличаш бронята..
Невин:Обичаш ли Яман?

Желая ви приятен и усмихнат ден!

Лили,    love001  love001  love001

Hug,

мен пък много ме кефи.

И на мен ми допада. Симпатична ми е. Гласът и е много приятен и нежен. Има нещо особено в лицето, но не ме дразни. И стайлингът и също. Е, за грима съм съгласна. Моето мнение е, че са приемлива двойка с Чатаай.

Peace Peace Peace

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 09:34 от ivva

# 519
# 520
"В живота на всеки се появява такъв човек, след който се променяш завинаги. И изобщо не е важно дали времето, прекарано с него, е било безгранично щастие или безумна болка. Ти просто разбираш, че никога повече няма да си отново такъв, какъвто си бил, преди да се срещнете!"

Добро утро  Hug Добре дошли на новите момичета  Hug

Ивве, още се дърпа,така е по сценарий,по нататък и той ще омекне  Laughing

Четох ви,че са му поскъсили косата,още малко да го направят по-добре ще е . Simple Smile

# 521
Имам молба:Ако някой знае името на песента,която Мира изпълнява на панаира,моля да драсне ред. Praynig

# 522
Имам молба:Ако някой знае името на песента,която Мира изпълнява на панаира,моля да драсне ред. Praynig
http://www.youtube.com/watch?v=ZTLoXB1apgM

# 523
Киарче,благодаря  ти  bouquetПак ли е творение на Тойгар? Simple Smile

# 524
Моля,  Hug не мисля, това е някаква тяхна група, но аз за пръв път я чувам.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт