СЕДМИ КЛАС ... апосиопеза - тема № 38

• 46 208
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • София,Младост 3
В пощата  в папката с  пробните по БЕЛ съм качил пробният от 3.11 от Междучасие заедно с текста на преразказа.

Моля някой , който е в час с българския да реши теста  и да пусне верните отговори , че съм гола вода. newsm78 
Вчера следобед разисквахме отговорите на въпросите със щерката и имахме много спорове, като общо взето тя ме убеди по отношение верността на нейните отговори, но искам все пак да се уверя, че това е така. Joy
 На 3 въпрос от недочитане на условието е объркала , не е видяла написаното с огромни букви НЕ!

# 691
Благодаря момичета, тестът е доста сложен -аз няма да мога да се справя с всички отговори. Ако има майка учителка по български ,да помага.

# 692
  • София
В СМГ обявиха датата на първия пробен изпит по математика - 01.12.2013 г.

http://smg-bg.info/index.php?option=com_content&view=section … 13&Itemid=181

Мислех да пусна моя младеж на математика в Междучасие на 10.11, но сега се чудя -
в СМГ задължително ще го запиша, има ли смисъл от ПИ през две-три седмици  Thinking

# 693
ако тестът ще бъде същият на предстоящите дати тази седмица, по-добре не пускайте верните отговори, докато не минат и тези пробни изпити -  в смисъл редно е децата да се явят при същите условия на неизвестност като тези от първите дати, а не някоя майка да се изкуши да преподготви детето си [моят ще ходи в петък и дотогава си налагам мораториум над пощата - предпочитам да видя реални и обективни резултати]

# 694
Темата за преразказа се е теглила доколкото разбрах във всяка стая от ученик. В стаята на детето се е паднал преразказ на "Куче" на Елин Пелин от името на ловеца.Много го е затруднил, така че не очаквам кой знае какъв резултат.
Е, били са в една стая thumbsup
Кога можем да очакваме резултатите,Johnny Bibin и Марти и Маги, знае ли се?

Да, очевидно са били заедно Simple Smile ако ника "Марти и Маги" означава че курсиста е Марти, моя син (също Марти) го познава Simple Smile
моя винаги пропуска инфо кога ще има резултати, но твърди че на следващия курс щели да им ги кажат..

# 695
ако тестът ще бъде същият на предстоящите дати тази седмица, по-добре не пускайте верните отговори, докато не минат и тези пробни изпити -  в смисъл редно е децата да се явят при същите условия на неизвестност като тези от първите дати, а не някоя майка да се изкуши да преподготви детето си [моят ще ходи в петък и дотогава си налагам мораториум над пощата - предпочитам да видя реални и обективни резултати
Всеки преподавател си изготвя теста. Не вярвам да има два еднакви пробни изпита в две последователни седмици.
Изкушенията са за майките, не за децата. Grinning

Мислех да пусна моя младеж на математика в Междучасие на 10.11, но сега се чудя -
в СМГ задължително ще го запиша, има ли смисъл от ПИ през две-три седмици  Thinking
Според мен в случая има смисъл. Като знам кой ще изготвя задачите, определено си струва моята девойка да я запиша и за двата пробни изпита- СМГ и Междучасие.

# 696
  • Пловдив
ако тестът ще бъде същият на предстоящите дати тази седмица, по-добре не пускайте верните отговори, докато не минат и тези пробни изпити -  в смисъл редно е децата да се явят при същите условия на неизвестност като тези от първите дати, а не някоя майка да се изкуши да преподготви детето си [моят ще ходи в петък и дотогава си налагам мораториум над пощата - предпочитам да видя реални и обективни резултати]

Ако не се лъжа, по видяното в пощата, миналата година в Междучасие са дали два различни варианта, предполагам, че са били от различните дати на ПИ.
Ами то майката може и да не покаже теста на детето, но ако има съученик, който е бил на ПИ предна дата, пак резултатът няма да е обективен.

# 697
  • София
Надценявате разузнавателната агенция и постоянството на децата. Те дори не се сещат да питат какъв е бил тестът, камо ли да го вземат и учат. Пък и добре, дори да го вземе и да го назубри, пак ще му остане нещо в главата, така че лошо няма.

# 698
В пощата видях двата пробни изпита по БЕЛ от Междучасие от тази учебна година   bouquet, които са различни от нашия.
Така, че в следващите дни очаквайте още един вариант.

# 699
ако тестът ще бъде същият на предстоящите дати тази седмица, по-добре не пускайте верните отговори, докато не минат и тези пробни изпити -  в смисъл редно е децата да се явят при същите условия на неизвестност като тези от първите дати, а не някоя майка да се изкуши да преподготви детето си [моят ще ходи в петък и дотогава си налагам мораториум над пощата - предпочитам да видя реални и обективни резултати]
Не е матура все пак. Нали идеята е да види реални резултати, а не да се представи, или най-малкото да се похвали тук с 6-ца. Съмнявам се да е от полза такова зазубряне.

Г-цата в събота е по математика на пробен в Междучасие. Има ли и други за 9.11.?

# 700
  • София
Г-нът и той е в неделя на математика, от 15:00.
Тази седмица беше на  БЕЛ,  преразказът бил за "златен ключ", повече не успях да изкопча.

В СМГ кога са записванията за предварителния изпит? Още е рано, нали?

Последна редакция: пн, 04 ное 2013, 15:50 от Грета Ей

# 701
  • София,Младост 3
Ние сме на пробен по математика в Междучасие на 10.11 от 8.45 ч. в сградата на I АЕГ 

# 702
  • София
Ние сме на пробен в Междучасие-математика от 12ч на Стара планина11.

# 703
  • София
Не написах датата.неделя,10.11. Simple Smile

# 704
ами това, че тестовете са различни, мен всъщност ме изненадва по-скоро неприятно - ок, ще разбера колко ще изкара детето според критериите за матури на конкретните въпроси и преразказ, но реално ще го видя къде е сред още 20 деца, а не сред 100, които са давали отговори на нещо различно - т.е. факторът "равни други условия", който ме интересува, няма да е от особено значение

както и да е, пак натрупване на опит е някакво

Общи условия

Активация на акаунт