Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 15

• 44 016
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Притесних се с тези лабораторни грешки.Значи може да грешат и при кръвните тестове Sad.Дали док.не се е обърка newsm78.Аз в движение го хванах той само взе листа усмихна се каза "тука сме ок"продължаваш хапчетата и след седмица на преглед.Не ме пита кой ден ми е.Знам ли?И аз нали в еуфория.....

songi  на дали лабораторията може да те изкара бременна ако не си. Не го мисли, а гледай по спокойно сега, че е важно за теб.
За прегледа ако е рано за сърчице, може сакчето да се види, което си е пак добре Simple Smile

# 496
Кали, вярвай  Hug Hug
Сонги, не съм ти честитила още   bouquet Чак такава грешка едва ли може да стане, не се притеснявай излишно.

# 497
Благодаря Моме!Честито сърчице на теб!Всъщност не ви попитах как ви се струва резултата ми?296.6 на 11 ден добре ли е ?То не било лесно и след положителен тест......едни мисли,едни страхове.

# 498
Mome, Songi - честито, лека и безпроблемнна до край  Praynig

Аз другата седмица на оперативна хистероскопия и се надявам да ми сложат новия доктор  Mr. Green , той сигурно е добър лекар, ама като свикнеш с един .... Малко ми е притеснено, ама няма как  Whistling

Hug

# 499
Да не ми сложат новия доктор  Laughing

# 500
Licoco,
не може да знаеш коя от двете лаборатории бърка, ако не си проверила и в трета. Най-добре пусни пак другия месец. Ако ФСХ-то ти е високо по-принцип и тогава ще е високо. Пожелавам ти наистина в Надежда да са сбъркали резултата   bouquet Аз също по едно време бях с високо ФСХ. Д-р Персенска ми го назначи, въпреки отличните стойности в предишната клиника, защото единия ми яйчник не и хареса. Оказа се права. Пуснах си АМХ и Инхибин Б, за да видя как са реално нещата. Слава Богу, по чудо, стойностите се нормализираха точно преди ин-витрото, както и яйчника. Е, благодарение вероятно и на изпитите лекарства- Метфогамма, Витамин Е и Коензим Q10(вълшебна добавка:))
При теб как са яйчниците? Има ли отклонения? Успех:)
Бети, моля сподели в какви дози си взимала трите добавки?

# 501
Licoco, във всяка една лаборатория грешат. Затова по-принцип съмнително високите резултати е добре да се проверяват. На мен ми се е случвало ТСХ да ми е високо в Кандиларов, усъмниха се и ме пратиха след няколко часа в Бодимед. Там излезе с 2 единици по-малко, което е невъзможно да стане за 2-3 часа. Съответно ме изпратиха в трета лаборатория, за да видят кой от двата резултата е верен и там излезе по средата Simple Smile И всичко това в рамките на един ден. Случвало ми се и с CRP и с др. изследвания. С урина - в една и съща лаборатория на единия ден е пълна с бактерии и левкоцити, на следващия ден ми казаха, че е чиста като сълза Simple Smile Така че това е възможно да се случи и в уж най-добрите лаборатории. Просто като има нещо съмнително трябва да се провери, иначе риска от грешка го има навсякъде.
нямам думи просто... ще припадна...
а някой знае ли д-р Начев на коя лаборатория 'вярва" и освен TSH ккаво друго пуска? моето беше 2,8 и след открита от мен инсулинова резистентност искам да се консултирам с него.

# 502

Аз другата седмица на оперативна хистероскопия и се надявам да ми сложат новия доктор  Mr. Green , той сигурно е добър лекар, ама като свикнеш с един .... Малко ми е притеснено, ама няма как  Whistling

Hug
"чух" че бил специализирал този райков в израел - ако е така-супер;) а иначе стаменов ги препраща към друг доктор бременелките- нали и занас трябва време Wink въпреки че аз съм при Перси

# 503
  • София
Сега пък в Израел....?!
Нали беше в Испания???
Много по- добре да е в Израел, ама не ми се вярва Mr. Green

# 504
  • София
и защо никой не го е заснел още  Crossing Arms Crossing Arms
и едно интервю да взмемете да проведете  newsm78

# 505
Чета ви, момичета и си спомням и моите терзания от миналата седмица и си мисля, не е ли много по-адекватно и нормално, да го представят тоя доктор едно CV, малко инфо за него - във ФБ или на страницата на клиниката! А така ни ставят да гадаем, да се чудим и в крайна сметка да се тревожим може би напълно излишно, но все пак newsm78! Просто си размишлявам! Аз тъй като принципно съм решила за себе си/поради факта, че съм изключително консервативна, вероятно/, сменям Стаменов с Шефкетова, ако пак съм при новият лекар, просто сменям клиниката!

# 506

Hug
"чух" че бил специализирал този райков в израел - ако е така-супер;) а иначе стаменов ги препраща към друг доктор бременелките- нали и занас трябва време Wink въпреки че аз съм при Перси

И аз съм при нея   Praynig , дано е нашият лекар

Сигурно е добър лекар  newsm78

# 507
Чета ви, момичета и си спомням и моите терзания от миналата седмица и си мисля, не е ли много по-адекватно и нормално, да го представят тоя доктор едно CV, малко инфо за него - във ФБ или на страницата на клиниката! А така ни ставят да гадаем, да се чудим и в крайна сметка да се тревожим може би напълно излишно, но все пак newsm78! Просто си размишлявам! Аз тъй като принципно съм решила за себе си/поради факта, че съм изключително консервативна, вероятно/, сменям Стаменов с Шефкетова, ако пак съм при новият лекар, просто сменям клиниката!

Случило ли се е нещо конкеретно, какво те притеснява ?

# 508
Момичета, може би новият лекар не е толкова лош. Стаменов няма да си плюе на името, назначавайки човек, който не става. А и предполагам, че особено на старите пациенти никой няма да си позволи да налага при кой лекар да се запишат, ако Стаменов реши да прехвърли част от пациентите си на някой друг. А тези, които са при Шефкетова и Персенска едва ли ще ги препратят към новия лекар. Той по-вероятно ще поеме новите случаи.

# 509

Случило ли се е нещо конкеретно, какво те притеснява ?
Ще пиша на ЛС, за да не отгечавам тези които вече са запознати Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт