МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 52-ра тема

  • 49 537
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Испания
  • Мнения: 262
Пепи,а докато меси капака си е отворен нали?
През цялото време капакът ми е затворен,само надничам отвреме навреме като меси . Продължавам да чета,ако има друго ,ще пиша на лични,да не спамя темата Peace Благодаря на всички за прекрасните теми,без вас закъде съм  Embarassed

# 376
  • Мнения: 4 992
Момичета, да питам относно рецептата за Панетонето: два пъти пише бразшно 130 гр. Печатна грешка ли е или са даействително 260 гр, а не 130.
Аз реших, че е печатна и го правих със 130 гр брашно - стана чуден! Но се чудя дали правилно съм го направила?

# 377
  • София
  • Мнения: 15 847
Момичета, да питам относно рецептата за Панетонето: два пъти пише бразшно 130 гр. Печатна грешка ли е или са даействително 260 гр, а не 130.
Аз реших, че е печатна и го правих със 130 гр брашно - стана чуден! Но се чудя дали правилно съм го направила?


Къде го пише, за тези които не са правили панетоне?

# 378
  • Мнения: 1 518
От 5 опита само 1 хляб стана страхотен Sad...другите 4 не бухнаха..аз вярно съм головодник,ама не очаквах да съм чак такъв....
pepina1965,в теб ми е надеждата Simple Smileще пробвам точно каквото си направила и ще стискам палци Mr. Green

Живата мая същото количество ли слагате като сухата?ако съм отворила пакетче жива мая преди 3 дни (но още е в срок),може ли оттам да идва проблемът? Съжалявам,че сигурно са обсъждани милион пъти нещата....

Последна редакция: нд, 08 дек 2013, 13:47 от bel4eto

# 379
  • Испания
  • Мнения: 262
Току що изкарах втория си хляб,стана по хубав дори от първия  HugДействай по моя начин,рецептата не е моя,взех я оттук,не помня вече от кого беше,в оригиналната беше с  1/3 мая,на втория хляб понамалих малко,че ми се вижда множко  newsm78 Пуснах на Дарк и се получи суперрр.Съжалявам,че апарата го няма да снимам .

# 380
  • Мнения: 7 779
Живата мая същото количество ли слагате като сухата?ако съм отворила пакетче жива мая преди 3 дни (но още е в срок),може ли оттам да идва проблемът? Съжалявам,че сигурно са обсъждани милион пъти нещата....
вместо да прибързваш и да правиш грешки вземи та прочети първа страница от темата. многократно е препоръчвано това и най-важното - върши работа  Laughing ще видиш какво е съотношението жива-суха мая. ще видиш как трябва да ти изглежда тестото без много да те интересува колко е брашното. просто го направи да изглежда така. хляба ще се получи.   bouquet

# 381
  • на земята
  • Мнения: 4 178
 pepina1965,стана хляба страхотеннннн  Heart Eyes направих и снимки утре ще постна..)))Благодаря на всички за помоща  Hug
утре ще пробвам кекс  Peace
Пекарната е супер!

# 382
  • Мнения: 8 242
Днес правих питка, хляб и пица  Crazy Спях й тока на машинката  Laughing

# 383
  • Мнения: 4 992
Момичета, да питам относно рецептата за Панетонето: два пъти пише бразшно 130 гр. Печатна грешка ли е или са даействително 260 гр, а не 130.
Аз реших, че е печатна и го правих със 130 гр брашно - стана чуден! Но се чудя дали правилно съм го направила?


Къде го пише, за тези които не са правили панетоне?
в линка с рецепти, даден на 1 страница!

# 384
  • София
  • Мнения: 15 847
   Благодаря ти! Аз от там търсих рецепта за първия път.Изхвърлих се с козунак  Joy, но стана само сладък хляб.Следващите козунаци аз си ги правих, както и каквото ми дойде на ум и станаха, за мое учудване , много хубави.

# 385
  • Мнения: 4 992
къде ги пече козунаците?

# 386
  • София
  • Мнения: 15 847
къде ги пече козунаците?
На фурна, да имат място да втасват и бухват!

# 387
  • Мнения: 4 992
моля, копирай ми на лични рецептата, по която ги правиш и времето за печене след това

# 388
  • София
  • Мнения: 15 847
моля, копирай ми на лични рецептата, по която ги правиш и времето за печене след това

gold, за съжаление не готвя по рецепти ,всеки път слагам различни продукти и количества. Всеки който ме познава, знае,че не готвя по рецепти. Но пък интерпретациите винаги стават по-добре от оригинала.

# 389
  • на земята
  • Мнения: 4 178
моля, копирай ми на лични рецептата, по която ги правиш и времето за печене след това

gold, за съжаление не готвя по рецепти ,всеки път слагам различни продукти и количества. Всеки който ме познава, знае,че не готвя по рецепти. Но пък интерпретациите винаги стават по-добре от оригинала.
  И аз се интересувам,сподели поне горе доло де  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт