МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 52-ра тема

• 49 470
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Коледните ми питки

# 526
# 527
Моята първа питка

Благодаря на всички за съветите и за търпението към новаците като мен Embarassed

# 528
# 529
1. Някой ползва ли машина Finlux ? 2. А имали ли сте проблем с покритието от тефлон, на някоя машина пада ли й покритието ?3. И когато няма програма за безглутенов хляб на каква се пече ? Много въпроси имам, но още много се чудя.... Confused

# 530
1. Някой ползва ли машина Finlux ? 2. А имали ли сте проблем с покритието от тефлон, на някоя машина пада ли й покритието ?3. И когато няма програма за безглутенов хляб на каква се пече ? Много въпроси имам, но още много се чудя.... Confused

1. Не.
2. Не е проблем падането на покритието...то трудно може да падне, а нараняването му. Наранява се обичайно по-лесно, а веднъж нарани ли се и вредните фракции може да преминават в храната...а те са канцерогенни и може да се натрупват в организма. Докато покритието е цяло и ненаранено не би следвало да има проблем. Peace
3. Най-вероятно на основна. Wink

# 531
1. Някой ползва ли машина Finlux ?

Да аз. Проблем с покритието за сега нямам, но мия с гъбичка без тел и внимавам да не го надраскам.

# 532
  • България-Варна
Весело посрещане на новата година на моята книжка пише да се мие на ръка без телчета и да не се слага във миална машина.

# 533
Здравейте и от мен, аз онзи ден се сдобих с една евтинка на Айко  Embarassed Малко се изненадах от малката й кошница, но на мен не ми трябва огромен хляб - направих вече един, ядохме го 3 дни и има още мъничко.
Искам да попитам, в най-обикновената рецепта за хляб какви подправки мога да добавя, за да стане хляб с подправки. Мислех си за малко чесън на прах и ситно нарязан лук и фантазията ми стигна до там.

# 534
Здравейте и от мен, аз онзи ден се сдобих с една евтинка на Айко  Embarassed Малко се изненадах от малката й кошница, но на мен не ми трябва огромен хляб - направих вече един, ядохме го 3 дни и има още мъничко.
Искам да попитам, в най-обикновената рецепта за хляб какви подправки мога да добавя, за да стане хляб с подправки. Мислех си за малко чесън на прах и ситно нарязан лук и фантазията ми стигна до там.
Семки и всякакви други семена аз бих сложила  Wink

# 535
  • София

Всичко което ти е по вкуса. Аз например съм правил най-различни варианти, като например:

- с панагюрска чубрица (шарена сол) - в този случай сол не се слага;
- кимион;
- мащерка и самардала - и тук сол не се слага);
- босилек и червен пипер (в някой случаи слагам доматено пюре като част от течностите)

# 536
Сложих накрая мащерка, босилек, магданоз и чубрица. Но сложих и сол. Ще видя след 3 часа що за чудо е станало.
А при хляб с маслини нещо специално има ли?

# 537
  • София
Това замесих днес! Бретцели.

Рецептата!

http://ilrai.blogspot.com/2012/03/blog-post_11.html?search=%D0%B … ds-search-results

# 538
  • София
Помагайте  Praynig Praynig Praynig Praynig(само не се смейте)  ooooh!

пуснах да правя пълнозърнесто хлебче, а съм пропуснала да сложа олио
мога ли да добавя масло на звуковия сигнал?

# 539
Помагайте  Praynig Praynig Praynig Praynig(само не се смейте)  ooooh!

пуснах да правя пълнозърнесто хлебче, а съм пропуснала да сложа олио
мога ли да добавя масло на звуковия сигнал?

Нищо му няма и без мазнина Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт