„ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали" - тема 5

• 103 924
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Скривам се да гледам Жить дальше. Нощес  #Crazy 3 серии. Филмът за сега ми харесва. Добре е направен. Обичам такива филми, които държат в напрежение през цялото време и "убиецът"не е ясен от първия кадър. А Маша Машкова, която не винаги харесвам, тук е прелест.

!Актуализирах списъците от 1-ва страница с филмите и актьорите, за които сме говорили до 30 страница на тази тема вкл.
Е, сега отивам да гледам филмчето Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 26 ное 2013, 21:58 от nataly_gr

# 451
Привет! Simple Smile Зимата ни хвана, но нашата страст по руското кино не ни пуска и това е! Joy
Нат, Машкова и мен ме дразнеше малко в "Не родись красивой"  и малко  в "Черная метка", но в "Идеальни брак", а и тук си е мно-о-о-го на ниво.
До всички гледащи  "Жить дальше"- ето на този сайт има 12 серии, а и обещание за 13?! newsm78
http://russkoekino.net/russkie-melodramy/1301-zhit-dalshe-2013.html
Приятно гледане!

Последна редакция: вт, 26 ное 2013, 22:27 от sovabg

# 452
Хубав ден желая! Peace Grinning

Песента е позната, сериала " Ночь одинокого филина " също Grinning Но пък е повод да ви кажа, че и в Пловдив вече вали мокър сняг, най- после! Peace

" Вьюга "
Где-то там, за окном
Ходит зима,
Сеет снег, белый снег

# 453

Зимата настъпи! Да загърбим неудобствата и  потърсим красотата ,непременно ще я открием.

ХУБАВ ДЕН !!!

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 11:01 от kukumber

# 454
За него , много сме писали, но  днес има особен повод ,отново да заговорим .
На 27 ноември 1963 в Тула се ражда Владимир Машков.

Честит 50 годишен юбилей Владимир Львович !!!
Крепко здраве и още много интересни роли .
[/i]

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 11:02 от kukumber

# 455
В този снежен ден ви предлагам непретенциозната комедия
"Одноклассницы (2013)
Може да добавите, чаша чай или горещо какао.

ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ !!!

# 456
Отдавна не купувам филми. Трудно се разделих с видеокасетите, но DVD - тата си ги пазя, не заемат кой знае колко място. Както си ги пязя, така си ги и разглеждам понякога. Скоро даже, някъде между дисковете с Бригада и Бумер видях, че имам Олигарх. Когато съм го купувала през 2002, идея съм си нямала кой е  Владимир Машков в главната роля. Просто времената бяха такива, че от всеки нов филм изскачаха едни красавци актриси и актьори, здраво избутващи познатите ни стари любимци.
Ще отбележа годишнината на Машков с този филм, така или иначе си бях обещала да си го припомня Grinning Честит Рожден ден! Peace

http://www.youtube.com/watch?v=7fHexl_8nyg

Олигарх

История жизни. Россия. Последние два десятилетия. Время перемен, необратимо изменившее страну и всех нас. Академики обнищали, младшие научные сотрудники обрели невероятные богатства и власть, стали всемогущими олигархами...

История любви. Он был готов положить весь мир к ее ногам. И мог себе это позволить... История денег. Деньги заработать можно. Даже большие деньги. Но как потом остаться в живых?..

История успеха. За все надо платить. История большого бизнеса в России — это история людей, которые всего достигли. Но они дорого заплатили за свой успех. Кто-то — дружбой, кто-то — любовью, кто-то — собственной жизнью...

Основные события и главные герои фильма не вымышлены. Имена изменены. Некоторые все еще живы...

В главните роли:
    Владимир Машков
    Мария Миронова
    Андрей Краско
    Леван Учанейшвили
    Михаил Вассербаум
    Сергей Юшкевич

Олигарх - трейлър

# 457
Започвам втората част на Примадонна. Загубих доста време да го търся под името Банкирша, и хубаво, че малко късно, но все пак имам проблясъци на мисъл и се върнах на поста от Фен. Та се оказа друго името- Подруга банкира

За всеки скучай си слагам линк, утре да не забравя пак, как се казва  Joy Joy

http://serialu.net/podruga-bankira/

Приятно ми гледане! Wink

# 458
Благодаря, за труда, ще проверя какво мога да гледам.  bouquet

# 459
С днем рождения!!!

Интервю "Папа" мне милее Анжелины Джоли   http://novostey.com/society/news259375.html

Избрах този филм не само защото е един чудесен разказ за любовта, но и защото Владимир Машков е негов режисьор, сценарист, продуцент и изпълнител на главната роля
Папа (2004)     Участват още  Владимир Машков, Егор Бероев, Андрей Розендент, Сергей Дрейден, Ксения Лаврова-Глинка, Ольга Красько, Лидия Пахомова, Ольга Мирошникова, Ксения Баркалова

Един прекрасен филм!

Он-лайн на руски http://tfilm.tv/6498-papa.html

Приятно гледане!!!

# 460
Надин ни поздрави за първия сняг с песента Вьюга, чийто клип беше с кадри от филма
Ночь одинокого филина (2011) на Галина Сальгарелли

Бях скътала това филмче, за по-добри, пардон, по-снежни времена  Joy Joy Joy все пак  действието се развива в навечерието на Нова година.  newsm78 май му дойде времето - до Коледа  по-малко от месец, а до Нова година – малко повече.

Бележките, които съм си оставила за филмчето са:
-   Внимавай какво си пожелаваш, може и да се сбъдне!
-   Има приятни песни.
-   Ха-ха-ха, Андрей Чернышов с мустаци.

С участието на Ольга Погодина, Андрей Чернышов, Татьяна Кравченко, Андрей Градов, Михаил Химичев, Анна Антонова, Иван Кожевников (II), Павел Ремезов, Галина Стаханова, Бронислава Захарова, Елена Дубровская,Владимир Епископосян, Захар Ронжин

Он-лайн на руски http://kinobanda.net/film/15243/

Приятни минути в компанията на Ольга Погодина, Андрей Чернышов

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 20:57 от nataly_gr

# 461
Не отрекаются любя– Диана Арбенина и Евгений Дятлов

# 462
Днес не само Машков има повод да почерпи, аз също.

Заповядайте! С уточнение, че аз не съм на 50, а само на 30 - останалото е социален стаж!

# 463
Жива и здрава да си Стеф!

Много социален стаж да натрупаш. НАЗДРАВЕ!

# 464

Совичка, НАЗДРАВЕ!   Hug Grinning

Общи условия

Активация на акаунт