73 СОУ - гимназиална степен

• 119 059
  • 795
  •   1
Отговори
# 495
Ще вземем и по руски. Има и учебна теткрадка към учебника.

# 496
Здравейте и от мен,
Чудя се, ако сега си купим основните учебници за 8кл.дали няма да има "възможност" да се прецакаме? Ако в последния момент някой преподавател или директор реши, че ще се учи по други издателства или че изобщо няма да се ползва учебник(Музика и Изобразително изкуство)?
А с учебните тетрадки как стои въпроса?  newsm78

# 497
Здравейте и от мен,
Чудя се, ако сега си купим основните учебници за 8кл.дали няма да има "възможност" да се прецакаме? Ако в последния момент някой преподавател или директор реши, че ще се учи по други издателства или че изобщо няма да се ползва учебник(Музика и Изобразително изкуство)?
Ами май до сега не се е случвало, както казаха другите мами от форума. Освен това са изброени в сайта на училището. С тази разлика, че вътре в линка за 8 клас пише, 2013/2014 г и учебниците по музика и изобразително са са 9 клас, според авторската колегия. Иначе издателствата им са верни.

# 498
Мерси за отговора за учебниците. Купихме ги, дано да си нямаме проблеми после  Rolling Eyes

# 499
Мами на 10-токласници.  Praynig МОЛЯ, МОЛЯ, питайте децата си дали нямат съученици, които да продават комплекти за 9ти клас. Много ми се иска да си спестя ровенето по сайтове за втора употреба, а нови - ох, като сметнах общо... ми се доплака. Имам още една ученичка.

# 500
Привет. Знаете ли каква смяна ще започнат 9ти клас

# 501
  • София
Привет. Знаете ли каква смяна ще започнат 9ти клас
Мисля, че започваме 2-ра смяна! Поне така сме се настроили! Simple Smile

П.П. Бях обещала да ти пиша за учебника по биология на български език!
"Биология и здравно образование 8 клас" - изд. "Анубис" - М. Шишиньова, С. Евтимова, Л. Спасов, П.Йотовски, И.Враджалиева, Л. Банчева

Последна редакция: пн, 01 сеп 2014, 12:40 от mimchoni

# 502
10х. Много се радвам

# 503
Малко инфо за майките на "зайците", че точно се чудех кога и от колко часа ще ни бъде родителската среща  Simple Smile - Да ама не излиза с линк- 10.09.2014-18.00ч. Родителска среща за
  8-а,б,в,г,д -клас

# 504
  • София
Здравейте и от мен,
mi6eto29, сега те прочетох!
Поне миналата година при нас  в 8 клас- учебникът по музика се ползваше активно ( пишеше се забележка, ако си без учебник т.к. в него има доста задачи, които се правят в час). Учебникът по Изобразително изкуство не беше задължителен и не сме го ползвали, но пък се сдрахме да рисуваме! Simple Smile
Учебни тетрадки се ползват само по  немски език, но те се купуват в общия кюп с всичко останало по езика!

# 505

mimchoni, Благодаря за отговора, макар и по-късно  Laughing Дъщеря ми е толкова нетърпелива вече, че отдавна вече купихме всички у-ци.
Ако мога да Ви занимая с още един въпрос относно екипите по физкултура. С какво трябва да са облечени децата, има ли задължителен екип или може и с клин и дълга тениска например? Има ли хубави съблекални, където да се преобличат или трябва да си е с клина под дънките?
 Embarassed

# 506
мами на 9токласници. Знаете ли окончателно дали ще учат биология на немски или си остава само на български. В сайта на училището в списъка на учебниците е записано за биологиата учебник само на немски.

И знаете ли със сигурност дали 9ти клас ще са втора смяна. Така сме се настроили уж

# 507
Търся да закупя комплекта учебници за 10 клас в 73. В същото време мога да продам комплекта за 9 клас, учебниците миналата година съм ги купувала чисто нови и са запазени. Ако някой прояви желание за тях, само ще помоля да минат входните нива по разказвателните, защото девойката иска да си преговори. Ще съм мн. благодарна ако някой се свърже с мен за комплекта за предстоящия ни 10кл.   

# 508
  • София
мами на 9токласници. Знаете ли окончателно дали ще учат биология на немски или си остава само на български. В сайта на училището в списъка на учебниците е записано за биологиата учебник само на немски.

И знаете ли със сигурност дали 9ти клас ще са втора смяна. Така сме се настроили уж

Тази година Биологията за 9 клас ще е на български език. Не бързайте със закупуването на учебник, колежката ще си каже изискванията. По Биология на 9 клас ще преподава г-жа Ирена Банчева. Прекрасен учител, децата ще се влюбят в нея, ще видите Simple Smile
9, 10, 11, 12 клас през първия учебен срок са 2 смяна.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 16:49 от ganis

# 509
10х. Изчерпателна както винаги

Общи условия

Активация на акаунт