73 СОУ - гимназиална степен

• 119 051
  • 795
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Късмет и успех на малки и големи ученици! Лека година на учителите   bouquet

# 526
  • София
Днес в училище събрахме 6730 лв, в помощ на пострадалите от наводненията. Силни сме, когато сме заедно:)   bouquet

# 527
  • София
Ганис, радвам се, че сме събрали прилична сума! Голямо БРАВО на всички включили се!  bouquet

Мами, как са 9-токласниците?
Моето чадо е в потрес! Mr. Green А още не се е запознала с всички учители! Simple Smile
Като ѝ спомена за госпожата по география и започва да се кръсти и да си плюе в пазвата Joy – яко им е взела страха!

# 528
  • София
Аз пък много се смях на това, че като учели АЗБУКАТА по руски, към средата, едно момче хвърлило химикалката и казало "Е, не мога повече"  Joy

# 529
  • София
9 клас си е труден, но постепенно децата ще се нагодят към изискванията на преподавателите:)
Аз пък днес имах за сефте с 8 д клас:) Големи сладури са. Беше истинско удоволствие за мен:)

# 530
При нас класацията по строгост води госпожата по история. Според думите на сина ми дори и дъжда спирал да вали, когато госпожата погледнела през прозореца. Joy
Много бързо се преподава материала по френски език и тази сутрин беше доста притиснат от домашни. Но да се оправят и най-вече да започнат да си организират по-добре времето.

# 531
  • София
Много са смешни с първите си впечатления, изградени на по 1 час с преподавателя. Simple Smile
Доколкото разбрах при историчката, ако не си зададеш въпроса на немски език, "въобще не те отразява като одушевен предмет". Mr. Green Дори и да питаш за превод на дума, пак трябва да си попиташ на немски език. Аз лично съм мноооого доволна, стига са зубрили правила и граматики, крайно време е да проговорят вече!
Noalba, искрено ви съчувствам за френския език. За мен лично е непознат език и винаги ми се е струвал много труден. При нас с руския език засега е спокойно.
След „лежерния” 8-ми клас и безгрижна ваканция, струпването на много предмети и още един нов език, определено им идва на нагорнище. А още на са започнали да учат като хората.....

Да попитам, г-жа Арнаудова им е продиктувала да си закупят «Сборник по математика за 9 клас» на издателство «Архимед». Има обаче 3 вида сборници: 1 ниво, 2 ниво и комбиниран 1 и 2 ниво. Някое дете записало ли е кой точно трябва да закупим, че моята дъщеря не е отразила подробности?

# 532
  • София
Мимчони, нещо бъркаш. Има учебници по МАТ за 1 и 2 ниво, но сборникът за 9 клас е този:

http://www.book.store.bg/p32311/sbornik-po-matematika-za-9-klas- … ka-paskaleva.html

Много е добър. Simple Smile

# 533
  • София
Мимчони, нещо бъркаш. Има учебници по МАТ за 1 и 2 ниво, но сборникът за 9 клас е този:
http://www.book.store.bg/p32311/sbornik-po-matematika-za-9-klas- … ka-paskaleva.html
Много е добър. Simple Smile
Ей, Ганис, за кой ли път - благодаря ти!  bouquet

# 534
  • София
Ох, и това ли?! Нали миналата година купувахме сборник...доста ми се събра тази година Sad

Ама, са много остроумни децата, много ме развесели това за г-жата по история и дъжда  Joy, При нас, за момента, всичко е ужас без математиката. Много хубаво обяснявала г-жа Арнаудова.

# 535
Леле лелеееее, като Ви чета ми настръхва косата  #Crazy А аз си мислех, че подготвителния 8клас е труден. Ама тези г-жи по История и География наистина ли са толкова страшни или просто децата още не са им свикнали. И трябва ли да ги притискат и стряскат така? Чак аз се депресирах!  Sad. Наистина трябва да учат и да говорят, ама много ми е жал за децата. На тях главите са им на 2м. разстояние от телата, а на какво се подложиха(и то сами  Laughing ).
Наистина трябва да са взискателни и респектиращи госпожите, но и да са им приятели и да ги карат да ходят с желание на у-ще децата, а не със страх.
Нашата г-жа П. Александрова по НЕ, доста им е влязла под кожата и се държи доста приятелски с тях и ги учи чрез игри и майтапи. Нещо нечувано за БГ системата  Grinning Дано и за напред да имам само добри впечатления и положителни отзиви от следващите ни госпожи!

Хубава и спокойна година на родителите и преподавателите, но най-вече на децата ни  Hug

# 536
Някой знае ли нещо за родителски срещи

# 537
  • София
Някой знае ли нещо за родителски срещи

През октомври, обикновено е 1-та РС за горен курс.

# 538
  • София
Леле лелеееее, като Ви чета ми настръхва косата  #Crazy А аз си мислех, че подготвителния 8клас е труден. Ама тези г-жи по История и География наистина ли са толкова страшни или просто децата още не са им свикнали. И трябва ли да ги притискат и стряскат така? Чак аз се депресирах!  Sad. Наистина трябва да учат и да говорят, ама много ми е жал за децата. На тях главите са им на 2м. разстояние от телата, а на какво се подложиха(и то сами  Laughing ).
Наистина трябва да са взискателни и респектиращи госпожите, но и да са им приятели и да ги карат да ходят с желание на у-ще децата, а не със страх.
Нашата г-жа П. Александрова по НЕ, доста им е влязла под кожата и се държи доста приятелски с тях и ги учи чрез игри и майтапи. Нещо нечувано за БГ системата  Grinning Дано и за напред да имам само добри впечатления и положителни отзиви от следващите ни госпожи!
mi6eto29, не се шашкай. Simple Smile Едва ли е толкова зле, колкото ни го описават децата. Отвикнали са да учат и ги мързи да дишат Joy......бързо, бързо ще влязат в час.
Въпреки строгостта на госпожата по история, дъщеря ми я определи като единствената ( засега) учителка, която я кара да се чувства, че учи в т.нар. Елитна гимназия. И госпожата по математика много ѝ е допаднала.  Засега всички останалите са в друга графа! Simple Smile Има време...те тепърва ще се опознават взаимно!
А с Александрова, много да внимават децата! Ако са дисциплинирани и добри – нямат грижа, но преминат ли границата - ще преписват 10 страници урок по 4 пъти, ще чистят стаята.... ,а тя – Александрова..... пак ще им се усмихва! Simple Smile

Ганис, тази родителска среща октомври организационна ли ще бъде, само с класния ръководител или ще се запознаем  и с останалите учители? Нещо имам спомени, че май декември  имаше още една родителска среща, в която се запознавахме с другите учители или пак бъркам? Simple Smile

# 539
  • София
Мимчони, първата РС е организационна. После вече втората (която да, май е към декември) е с всички учители.

Общи условия

Активация на акаунт