The Originals / Древните - Вампирите завладяват Ню Орлиънс (Тема 1)

• 50 293
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • КиТ
Скрит текст:
Интересно защо Хейли реши, че заклинания се правят на български  Mr. Green
[/spoiler]

Ххаааа да  hahaha hahaha hahaha

# 121

Скрит текст:
Хареса ми! ПРОТИВ Клаус и Камил съм. И аз съм на мнение, че тя е старичка за филма  Mr. Green и твърде интелигентна за барманка. Нещо не ми се връзва. На Клаус явно му хареса, че уж ще е момиче. 

Кое не ви се връзва, момичето учи психология, нормално е да е интелигентна.

# 122
  • Buffyworld
Вече е четвъртък и може и без спойлер, нали  Mr. Green

Много ми хареса серията, особено Клаус. Хареса ми начинът, по който е способен да действа - колко е хитър, изобретателен, подъл, безскрупулен и подмолен. Разказа играта на Марсел .  Аз мисля, че си заслужава репутацията на злодей. Не е необходимо да си очевиден убиец, за да си непременно зъл. Клаус го направи много по- изтънчено и елегантно, като в същото време изобщо не се съобразяваше кой ще нарани , или кой ще умре.  Катрин донякъде ми напомня на него по подлост.   Подкрепям мнението за Ками - и на мен не ми допада. Бих предпочела Клаус да се сближи с Хейли, отколкото да си падне по Ками. Вече не вярвам, че Керолайн ще се появи, тъй че предпочитам Клаус с Хейли. Хареса ми изказванто на Клаус, че Ребека е "изобретила понятието кучка "  Joy Също така ми хареса намекът за България. Все пак първият избор в компютъра на Хейли беше българският  Peace

И дано скоро да върнат Илайджа. Страхотно е засега шоуто.   Grinning

# 123
  • В Голямото село
Езиците, които изреди Хейли в преводача, бяха гръцки, български, чешки, хърватски, беларуски, галисийски. Да умреш от смях. Явно за тия американци Изочна Европа е символ на нещо древно, непознато и вещерско.

А иначе в превод думите на вещерицата бяха "Детето е зло. Ние всички ще го загубим"... ама не останах с впечатление, че тя му прави магия, по-скоро й дойде някакво просветление, предсказание.

# 124
  • Сопот, Пловдив
А на мен просто ми се стори, че Хейли пробва наред всички езици, не че си мисли, че е точно източноевропейски език. Български, беларуски, чешки, хърватски се появяват винаги в началото на такива транслатори, логично на тях да цъкне първо. А на какъв език всъщност е това?

# 125
  • В Голямото село
Според мен си е латински, макар и малко странно да е написано. Двусмислено е, perdere на латински означава и унищожавам, така че второто изречение може да се преведе и като "То ще унищожи всички ни". Някой по-запознат да се изкаже.

# 126
Латински си ми прозвуча на мен, от толкова години гледане на Свръхестествено поне "omnis" съм запомнила. А тук май беше omnius? Не чух точно. Освен това досега всички вещерски заклинания са си на латински, не знам защо тя не се усети.

# 127
Изтеглих серията и сядам да я гледам.
 Grinning

# 128
  • UK

Много ми хареса серията, особено Клаус. Хареса ми начинът, по който е способен да действа - колко е хитър, изобретателен, подъл, безскрупулен и подмолен. Разказа играта на Марсел .  Аз мисля, че си заслужава репутацията на злодей. Не е необходимо да си очевиден убиец, за да си непременно зъл. Клаус го направи много по- изтънчено и елегантно, като в същото време изобщо не се съобразяваше кой ще нарани , или кой ще умре.  Катрин донякъде ми напомня на него по подлост.   

newsm10 И аз мисля точно така! newsm10

Наистина жестока серия!

Обаче - аз пък съм доволна и от Клаус/Хейли развитие и от Клаус/Ками! Хич не я ща Каролайн! ТЯ НЕ СПРЯ ДА МРЪНКА ЗА ТАЙЛЪР КОЛКО СЕЗОНА ВЕЧЕ! Ай сиктир! ooooh! ooooh! ooooh! Това, което харесвам в евентуалните отношения Клаус/Ками е че тя е човек и въобще не е наясно какво е Клаус! Така че историята там може да е богата! Wink Пък и факторът, че Клаус я използва и манипулира прибавя още една много пикантна нишка в отношенията им!  Peace

# 129
И аз гледах,Ребека ме изкефи

# 130
  • Велико Търново
И аз го изгледах току-що. И да, преводът е "Ще погуби всички ни." Латински е, само че не съм много убедена дали са хванали правилните окончания, не ми се рови из лекциите.

Страхотен епизод. На мен лично Ками ми харесва външно. Интересно ми е да видя докога Клаус ще се придържа към плана си, без да се поддава на увлечението си по нея. Вълнува ме и Давина - коя е, каква е, защо е при Марсел и защо е толкова загрижена за него? Ребека беше супер - изглежда някак по-зряла, по-злобна и по-секси.

# 131
само на мен ли ми харесва перспективата Клаус и Хейли?Simple Smile явно съм много старомодна-щом са направили бебе трябва да са заедно и да го отглеждат хахахаах

# 132
  • Buffyworld
Аз също харесвам Клаус и Хейли. Ако не може да е с Кер, по- добре с Хейли, отколкото с Ками. И все пак за Ками трябваше някоя по - млада да изберат.

# 133
сега гледах. ами ками верно е малко зреличка,но всъщност не естара.просто останалите са прекалено млади Mr. Green всичкие момичета са наистина много млади и за това.иначе ками пасва на илайджа Mr. Green едни такива уравновесени и интелигентни:) хахахах
хареса ми серията.стана ми даже жал за хейли.аз колко не я харесвах в дневниците-толкова тук ще ми стане любимка:) какво я обиждат така да си стои сама,бременна и забравена вкъщи когато останалите ходят по партита и завъртат интриги?

# 134
  • Бургас
Аз изтеглих първата серия , пуснах видеото , сложих и субтитрите , но нещо не излизат .....защо така  newsm78 някой може ли да помогне .....досега не се е случвало на филм да не ми тръгнат субтитрите.

Общи условия

Активация на акаунт