The Originals / Древните - Вампирите завладяват Ню Орлиънс (Тема 1)

• 50 287
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • Сопот, Пловдив
И на мен ми хареса повече втори епизод, по-интресен ми беше от втория на Дневниците. Марсел си го харесвам още от нулевата серия, много е харизматичен, пък макар и възгордян, на някои хора и такова поведение им отива. Само се моля да не задълбават в тази отминала Марсел-Ребека драма.

# 106
Да се запиша и аз в темичката  Hug,

изгледах двата епизода един след друг. Засега се очертава, че Древните са ми по-интересни от Дневниците.

Макар че започнах да гледам Древните заради Илайджа  Embarassed, а те да го прободат още в 1 епизод. Дано скоро го върнат, че ми липсва глътка класа.
Странното е че тук нито Ребека, нито Хейли ме дразнят. Наистина Ребека трябва малко по-лоша да я направят, но ми харесва това съчетание между крехкото русо девойче и как в следващия момент се развихря (като в бара когато уби 6-мата). Дори Хейли не ме дразни тук, а в Дневниците ми бодеше очите.

Всъщност историята на Древните винаги ми е била много интересна така че колкото повече дават от тях, толкова по-добре. Жалко само че рано-рано убиха половината семейство, но все пак беше много приятна изненада да видя татко-древен, па макар и в ретроспекция. Дано има повее такива спомени и да видим малко и от мама-вещица, и Фин И Кол.

# 107
  • До морето :)
Липсват ми много Клаус и Карълайн. Дали ще ги съберат в някой сериал? Те ми бяха любими в Дневниците. И в двата сериала ми липсват  Sad Иначе филмчето засега е интересно

# 108
  • срещу двата комина :)))
изгледах и аз най-накрая, и определено този сериал ми е по-интересен от Дневниците  Joy

# 109
  • Buffyworld
Slayer, нищо чудно по някое време да напарвят магия и да съживят всички Древни . Все пак този град е пълен с вещици  Mr. Green

# 110
  • London
Ще коментираме ли?
Скрит текст:
Епизода за мен беше безличен. Много неща станаха, които вече сме гледали.
Вещерските глупости на Бона умножени по не знам колко.
Хейли колкото по- малко я дават, по симпатична става.
Давина само нощници ли има това дете? Защо не се облича, не излиза ли?
Ками- изглежда прекалено възрастна на фона на останалите. Неубедителна е като барманка, има твърде много интелигентност в излъчването и. Не е достатъчно сексапилна обаче за да бъде фаталната жена - Клаус/Марсел.
Ребека се държи на ниво. Драмите на Клаус нещо не ме вълнуват. Старата песен на нов глас, а и вече плаши само гаргите.
Хубаво е образът на злодея да се развива, но Клаус вече е толкова симпатичен, че не знам как ще поведат цял сезон само с неговата драма.
Марсел пък, ооо плиийз, като се захили с тях зъби.
Та имаме сериал в който всички вещици много са се наплашили, само дето не знам от кого. А пък тях никой не ги харесва за да им съчувства.

# 111
  • Сопот, Пловдив
Да коментирам и аз:

Скрит текст:
Аз пък я харесах серията. И двамата - Марсел и Клаус - са ми симпатични по различен начин. Ками наистина не ми харесва като избор на актриса, хем по-възрастна, хем не е особено красива, поне за моя вкус. Дразни ме това, че Клаус изведнъж така лесно си падна по нея, пък толкова много беше влюбен уж в Карълайн, това много бързо го зачеркнаха нещо. Ребека да отбележа ми беше много красива в този епизод, а по принцип не ми е любимки. Предния път казах, че не искам да има развитие на драмата между нея и Марсел, сега ще си променя мнението.

Какво заклинание мислите, че направи вещицата( която се казва като мен междудругото  bowuu  Laughing ) на бебето? И честно казано се надявах да е момче.  Crazy

# 112
Bean, честно казано нищо не разбирам от коментара ти или пък ти не си разбрала какво точно гледаме. Относно оплакванията ти - не мисля, че някой изобщо е очаквал нещо по-различно, все пак посветиха сериала на семейството и отношенията между тях, какво искаш да дават?

Скрит текст:
Хареса ми серията. Не разбрах какво точно стана с последното заклинание и бебето, прозвуча ми като екзорсизъм Grinning Интересно защо Хейли реши, че заклинания се правят на български  Mr. Green

# 113
  • София
Скрит текст:
хубава серия с много действие, хареса ми новината за бебето, че може да е момиче и как Клаус се усмихна на новината

# 114
  • На земята
Хубава беше серията. Клаус наистина вече не е никак плашещ, научихме му номерата. Наистина успя да стане всеобщ любимец и може би това е една от причините да го има този сериал. Наред с Илайджа, де, макар че той е все като спящата красавица напоследък и не знам защо така им харесва да ни го отнемат.
Марсел ми е страшно антипатичен.
Защо темата е с такова заглавие - то този град поначало си е завладян от вампири?

# 115
Скрит текст:
Хареса ми серията.
 Беше ми лигаво това между вампира и вещицата, особено като се има предвид, че вещиците не навиждат вампири.
 Марсел пак си говори за "неговите" неща, че са си "негови". (баси скръндзата)
  А пък Джулата да не си и помисля да ни завира някакви отношения между Клаус и Камил. Всички искат Керълайн тя ни пробутва Хейли и Камил  ooooh!
 Когато Ками се появи на партито и Клаус я погледна си мислех, че му е напомнила за Керълайн някакво такова впечатление ми остави.
 Пък тая Ками в Древните ще е като Мат в Дневниците- единствения човек и то рус. Laughing
 И тези вещици, видяхме какво могат две от тях. Защо не се обединят всички и ще видят сметката на вампирите. Ама нали Джула трябва да прави интрига.
 Да български на латиница, много умно. Stop Не може ли да се сети, че това е латински. Само по произношението се разбира.

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 18:17 от {Бебълс}

# 116
  • London
Mokka
Скрит текст:
Не е необходимо, нито задължително да си харесваме мненията или да се съгласяваме с другите. В това е красотата на публичното пространство. Отворено е за всякакви мнения.  Peace

# 117
Защо темата е с такова заглавие - то този град поначало си е завладян от вампири?

Защото имам предвид Древните под вампири, но не виждам смисъл в повторението на думата Древните, а освен това заглавието ми беше и много дълго, та се наложи да го сменям.

То хубаво, Bean, но от коментара ти разбирам, че ти явно не си разбрала какво гледаме Simple Smile  Peace

# 118
Изгледах!

Скрит текст:
Хареса ми! ПРОТИВ Клаус и Камил съм. И аз съм на мнение, че тя е старичка за филма  Mr. Green и твърде интелигентна за барманка. Нещо не ми се връзва. На Клаус явно му хареса, че уж ще е момиче. Заклинанието на края в Замунда някой го беше превел, но после си е изтрил коментара ooooh! 

# 119
Имам проблем със субтитрите. smile3511
Дава ми йероглифи.

Общи условия

Активация на акаунт