The Originals / Древните - Вампирите завладяват Ню Орлиънс (Тема 1)

• 50 272
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Знам за кой сайт става дума, затова го и казвам. Да не говорим, че и фамилия още няма.

# 91
Хареса ми много епизодът. Не очаквах, че Ребека и Хейли ще се сприятелят  Mr. Green Как можаха да прободат Илайджа.  Crossing Arms Внасяше толкова стил и класа и сега си спи в ковчега.  Naughty Марсел като визия ми допада горе-долу и има харизма! Единственото, което ме дразни ужасно много в него е че се мисли за нещо повече.  Sick Туй било негово, онуй било негово. Това много ме отблъсква и може би за това ми е леко антипатичен  Wink

# 92
и аз снощи огледах по-хубаво  Wink Марсел и визуално вече го харесвам:)

# 93
Марсел ми харесва но това че с прави че има всички и всичко някак си ми го прави антипатичен.

# 94
  • София
на мен антипатична ми е Софи... Хейли ми е безразлична  Peace

# 95
на мен хейли ми беше антипатична е дневниците,но в древните ми харесва.

# 96
на мен хейли ми беше антипатична е дневниците,но в древните ми харесва.
и на мен май така. Още не е започнала да ме дразни! Хареса ми епизода, чакам другия Laughing

# 97
Много ми хареса епизодът! Стана много интересно. Марсел е хубав, но ме дразни, че се е възгордял. Изгарям от желание да видя как му отнемат "кралството". Mr. Green

# 98
Много интересен епизод.Ребека е прекрасна,обожавам я.А и историята й с Марсел ми стана много интересна.Липсваше ми само Илайджа,надявам се по-скоро да го намерят.Май се очертава The Originals да ми хареса повече от Дневниците,който напоследък не ми е особено интересен.

# 99
 Определено ще е по-добър, само Хейли и бебето да ги нямаше. И Керълайн да беше там.

# 100
И аз да се запиша в темата.
Сериалът е интересен, ще се гледа.  Peace Фийби и Клеър са много сладки и се радвам, че отново се събраха заедно както в H2O.  Laughing Heart Eyes
Интересно ще е приятелството между Хейли и Ребека.
На мен също Кол много ми липсва. Беше ми любимец. Heart Eyes Но пък се радвам, че ще участва в другия ми любим сериал- Малки Сладки Лъжкини. Party

# 101
  • Buffyworld
И на мен ми хареса втората серия. Марсел ми е неприятен точно поради същата прична - че се е възгордял и се опитва да се държи като някакъв шеф на Клаус. Ребека ми харесва, но да беше с една идея по-лоша. Все пак е Древна. Нещо прекалено я размекнаха според мен. 

# 102
Хареса ми епизодът. Марсел е готин, харизматичен с една дума кефи ме, но прекалено се е възгордял, явно е забравил на кого дължи всичко. Надявам се Клаус скоро да му покаже  Mr. Green Хейли изобщо не ми се вписва във цялата картинка. Любопитно ми е да разберем повече за Давина - коя е тя, сигурно ще се окаже някоя родственица на първата могъща вещица  или нищо чудно и тя да е от рода Бенет  hahaha hahaha
И аз искам Ребека да е по-лоша  Mr. Green и да върнат Илайджа как можаха още във първият епизод да го прободат Crossing Arms Мисля абсолютно същото като the_vampire_diaries искам си Илайджа  Crossing Arms

# 103
Записвам се и тук. Серията ми хареса, надявам се за вбъдеще да става още по-интересно, Клаус тук ми е много по-симпатичен отколкото в Дневниците  Heart Eyes Радвам се, че вкарват и нови персонажи като Давина и се надявам да не преместят всички от Дневниците тук, особено Каралайн /прото не я харесвам/.

# 104
  • В две мънички очи...
Не е честно още в първи епизод да прободат Илайджа  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт