The Originals / Древните - Вампирите завладяват Ню Орлиънс (Тема 1)

• 50 269
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Ребека я дават през повечето епизод.

# 76
Ребека я дават през повечето епизод.

да как говори по тел. с илайджа.аз продължавам да се чудя правилният ли епизод изгледах.мин. седмица гледах един 1-ви епизод,който си беше почти целия повторение на един от епизодите на дневницита като накрая само бяха добавили това с тайнствената вещица на Марсел.преди няколко дена гледах ДРУГ 1-ви епизод,който беше с много от елементите от първия 1-ви епизод,но имаше и много нови неща помежду им и завърши с намушкването на Илайджа. друго има ли освен тези?

# 77
Това си е 1 епизод тъй като не могат да скочат веднага на 2 епизод да стане 1 тъй като епизода в Дневниците си беше към него.

# 78
Вече има 2 епизод.

# 79
# 80

ох мерси,но от замунда немога да тегля.сега ще ида да видя в Арена има ли нещо ново.

# 81
Ами има го, сериалът вече си излиза всяка сряда. Написала съм го и в първи пост  Peace

Чудесен беше епизода, хареса ми повече от първия.

# 82
Изгледах епизода и ми хареса.

И на мен ми харесва Марсел. Актьора съм си го харесала от Анатомията още.

# 83
Ребека много се е размекнала Wink
Скрит текст:
И малко понапълняла Laughing

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 13:05 от mery_79

# 84
Изгледах епизода и ми хареса.

И на мен ми харесва Марсел. Актьора съм си го харесала от Анатомията още.
[/quot :peace:e] И на мен.

# 85
Имам въпрос :д действието в сериала 2010 ли се развива, защото според tvd wikia Давина е на 16, а е родена 1994 :д и в дневниците също ли се развива тогава действието

# 86
Имам въпрос :д действието в сериала 2010 ли се развива, защото според tvd wikia Давина е на 16, а е родена 1994 :д и в дневниците също ли се развива тогава действието

Никога не са казвали през коя година се развива действието, нито пък Давина на колко е години. Ребека го предположи само в последния епизод. А в този сайт всеки си пише каквото му падне.

Описание на еп. 5

# 87
  Идеално си е момичето, има си форми, дрехите и стоят добре. Я виж Фийби каква е кльощава.

# 88
И Ребека и Фийби са готини.
А в коя година се развива действието предполагам че 2013 ама не са каза ли година от време на време се връщам през разни там години.

# 89

Никога не са казвали през коя година се развива действието, нито пък Давина на колко е години. Ребека го предположи само в последния епизод. А в този сайт всеки си пише каквото му падне.

Описание на еп. 5
eто тук пише, че е на 16 :д
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт