The Originals / Древните - Вампирите завладяват Ню Орлиънс (Тема 1)

• 50 251
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
И аз изгледах. Направо се разтопих, цял епизод основно с Илайджа и Клаус. Crazy Heart Eyes Хареса ми серията, но нещо имам усещането, че вещиците лъжат за бебето. newsm78 Искам Клаус да стане тати и да получи безусловна любов. Heart Eyes Grinning

Гадно ми стана, че прониза Илайджа. Confused

Марсел ми е мега противен. Sick

# 61
Промо за епизод 3

# 62
И на мен Марсел ми е супер-мега-хипер дискъстинг 

# 63
Направо не ви разбирам  Shocked На мен ми е много як, някакъв харизматичен такъв Simple Smile

# 64
Здравейте, момичета!  Simple Smile  И аз се присламчвам към древните. Първият епизод някак си не ме грабна толкова, колкото очаквах, но вторият ... определено много ми харесва как се развиват нещата.

Направо не ви разбирам  Shocked На мен ми е много як, някакъв харизматичен такъв Simple Smile
И на мен Марсел много ми харесва и визуално, и ментално.  Laughing Това е вампирът за Ребека!
На мен онова всемогъщо вещерско приятелче на Марсел не ми е нрави.  Confused

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 14:46 от Louren

# 65
 Изгледах:
  Много ми хареса, много по-добре от старта. И на мен Марсел ми стана много противен. И само повтаря, че това било негово, онова и то било негово.

# 66
Една дума : УНИКАЛЕН  Peace

# 67
  • Велико Търново
Направо не ви разбирам  Shocked На мен ми е много як, някакъв харизматичен такъв Simple Smile

И на мен много ми харесва Марсел. Още от пилотния епизод през май. Да не говорим, че самият актьор е изключително забавен.

След малко ще гледам епизода.

# 68
Само ще кажа добре че направиха отделни серияли и Дневниците и Древните напрово ми идват мвого добре най-вече Древните ама тая вещица готина е ама ще го играе гадна.
Скрит текст:
Какво да коментирам за днешният епизод много добре... Значи Клаус е убивал всеки който се влюби в Ребека тоест и тя се влюбва... А тоя Марсел готин и ще търсят оръжие което може да убие Древните....В Вампирите го откриха тука да видим кога ще е.
Жал ми е за Илайджа много добър персонаж има и някак е културен знае с кого как да подходи.  
Ще става интересно.А Марсел и на мен ми харесва.Те винаги избират лошите едни такива готини че да гледаш ей така  Crazy Shocked че и да не мигаш даже.

# 69
Аз почвам лееекичко да се дразня на някои хора ... сценаристите, естествено!  Laughing Страшно много харесвам Илайджа, точно заради по-различния му подход и класата, която излъчва ... изобщо внасяше нещо различно в TVD и те взеха, че го прецакаха и аз си заживях с надеждата, че в Древните ще го гледам повече и сега пак набързо го батарясаха! Все по някое време ще го върнат, но съм възмутена!  Laughing
Иначе Древните ми идват като глъдка свеж въздух, леко познат, но достатъчно свеж.  Simple Smile

Скрит текст:
Най-накрая Ребека и Клаус отново с обща цел! Само да видим Ребека в кой момент и за кой/кои ще извади антиките.  Laughing
[/i]

# 70
Скрит текст:
Някой може ли да ми каже последната песен, тази която пуснаха на сцената с Клаус и Ребека. Търсих я и не можах да я открия.

# 71
Скрит текст:
Някой може ли да ми каже последната песен, тази която пуснаха на сцената с Клаус и Ребека. Търсих я и не можах да я открия.

http://www.youtube.com/watch?v=jmRI3Ew4BvA

# 72
  • Велико Търново
Уникално добър епизод!

# 73
Скрит текст:

http://www.youtube.com/watch?v=jmRI3Ew4BvA

Благодаря! Hug

# 74
ама къде я видяхте ребека?

Общи условия

Активация на акаунт