The Originals / Древните - Вампирите завладяват Ню Орлиънс (Тема 1)

• 49 367
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
Аз пак не разбрал. Два отделни сериала ли са?

Да, това стана ясно още през пролетта.

За анкета не трябва ли да задам опции? Така няма как да питаме какво искате да се случи или кой не ви харесва.

# 31
Аз пак не разбрал. Два отделни сериала ли са?

Да, това стана ясно още през пролетта.

За анкета не трябва ли да задам опции? Така няма как да питаме какво искате да се случи или кой не ви харесва.

За първото да, ама за второ може .. Пример:
Кой персонаж не ви хареса?
Марсел
Хейли
Софи
...
...
...
Друг (споделете в темата )

Whistling

# 32
Готово  Peace То засега няма много народ, изписах тези, които знаем. От на Давина двете реплики няма как да разберем нещо, затова не я включвах.

На мен на сърце ми нуждата от ретроспекции, които включват Кол. Още не съм ѝ простила на Джули, че го уби, при положение, че тогава е била наясно, че ще правят сериал за Древните. За Фин разбирам, уби го още предния сезон, ама тва беше върховна глупост. Още повече, че е любимец на феновете. Даже предлагам тези тооооолкова върховни вещици в НО да вземат да го върнат от мъртвите, че да раздвижи работата.

# 33
Гласувах МОМЕНТАЛНО за Марсел и за Не ме интересуват, аз го гледам заради Клаус/Ребека/Илайджа

# 34
  • Велико Търново
Хейли ме дразни неимоверно много.

Аз също искам много ретроспекции. И да се случи нещо между Ребека и Марсел, което май ще стане, съдейки по снимките от следващите епизоди. 

# 35
  • КиТ
Запис отивам да видя епизода  bouquet,че вчера забравих да го изгледам Blush Joy

# 36
  • UK
Марсел мие противен героя, Хейли ми е поносима.

# 37
# 38
И аз го харесах много.
Е,ретроспекциите малко ме пообъркаха,но явно трябва да ги има за ориентир.
Илайджа ми става все по-симпатичен,жалко че пак го приспаха...

# 39
 Гласувах за Хейли и Софи.

И мен още ме е яд за Кол, абсолютна глупост беше това да го убият. ooooh! Точно той щеше да е най-интересен в Древните. За него не знаем нищо от миналото му (а и не е лигав). Само си представете какъв отбор щяха да са с Клаус!

# 40
Аз вчера изразих надежда, че тези мощни мощни вещици, начело с Давина, ще вземат да съживят Кол, да знам поне за какво гледам.

# 41
  • Buffyworld
Мока, мерси за темата   bouquet

Аз дотук не понасям само Марсел. Ще гледам основно заради Клаус и Илайджа. Дано скоро да съживят Илайджа. Надявам се също така да покажат още малко flashback с другите Древни - Майкъл, Кол, Естер.......

# 42
  • София
Мен пък Хейли не ме дразни.
Симпатични са ми Фийби и Клеър още откакто гледахме Н2О с дъщеря ми  Simple Smile

# 43
а от къде свалихте серията? в Арена я няма още. в чужбина съм и Замунда не ме устройва за съжаление.

# 44
  • NE
Има я в Арена ТУК

Общи условия

Активация на акаунт