The Originals / Древните - Вампирите завладяват Ню Орлиънс (Тема 1)

• 50 297
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, мога ли да попитам по коя телевизия го дават този сериал? Има го в Замунда, но питам принципно дали и по телевизията го дават изобщо? И по кой канал...? Мерси предварително.

# 556
Не го излъчват по телевизията за момента.

# 557
  • София
излъчват го, но в БГ тази ТВ не я хващаме, CW е канала, може би някой със сателит може да я хване, но едва ли  Peace

# 558
Като гледам пита за българска телевизия, то е ясно, че след като е сериал го дават някъде... Няма как да се хване, тя е кабелна и за САЩ.

# 559
Е, те всички сериали ги излъчват по американските телевизии, ако са британски - по британските и т.н. Не мисля, че това беше същността на въпроса. Peace

ПП Йо, заедно сме писали. Hug

# 560
Привет, дами! Запис и от мен. bouquet
Като гледам, май аз ще съм най-малката фенка тук - на 15 съм, надявам се да няма проблем да се присъединя към Вас? Hug
Темата ми хареса и реших и аз да си направя регистрация. Направи ми впечатление, че коментарите главно сериала. Ще има ли проблем, ако отвреме-навреме пускам новини или спойлери за актьорите тук, като се старая да подбирам по-интересното? Ако трябва ще се опитвам да ги превеждам в общи линии? Hug
По въпроса за Сабин и Селест - мисля, че това е един и същи човек. Не знам как точно се е съживила, но от едно интервю на актрисата стигнах до този извод. newsm78 Във въпросното интервю, тя казва, че и тя не е знаела, докато не са й дали сценария с епизода, в който става въпрос за бившата любов на Илайджа, и тогава са й разяснили.. или поне аз така го разбрах. По-долу ще сложа и линк към интервюто, за да може, ако има някой по-запознат да разясни. Hug В това интервю казва и че Селест не е фен на Хейли и че зрителите ще видим това. Шанън (Shannon), актрисата, която играе Селест/Сабин, споделя и че съжалява затова, тъй като харесва Фийби. Peace Може в новия епизод да е станало ясно, но аз обикновено го гледам в петък, тъй като през седмицата съм заета с училище. ooooh!

А това е интервюто. Говори и затова как се подготвя за ролята си. Peace
http://hollywoodlife.com/2014/02/03/the-originals-celeste-elijah … eason-1-spoilers/

Съжалявам за дългия пост, лека вечер! Hug

# 561
То още в миналия епизод стана ясно, че Сабин е Селест, даже може и в по-миналия да беше.

Тези вещици яко ми лазят по нервите, пууу. Да умират вече. Mr. Green Аз ако бях вампир, щях да ги избия всичките мнооого отдавна. Twisted Evil

Илайджа много ме зарадва накрая на епизода. Лошшшш. Heart Eyes Много малко Клаус имаше, много, милият ми той! Crossing Arms

# 562
  • in Wonderland
Дам , епизода отново беше добър ! Заплете се яко интригата ! 

# 563
  • София
хареса ми, жал ми стана за Софи, тя ми беше антипатична в началото, но сега ми е тъжно, сега тази Моник ме дразни  ooooh! годеника на Хейли е готЯн Mr. Green

# 564
Много вещици много интрига.Епизода беше добър.Тази Моник през целият епизод гледа като пън.
Жал ми  стана за Клаус,Ребека и Илайджа.Викам да вземат да убият всички вещици.И ми стана жал за Софи.

# 565
То още в миналия епизод стана ясно, че Сабин е Селест, даже може и в по-миналия да беше.

Извинявам се в такъв случай, видях, че в предните страници сте се чудели. Hug

Като гледам коментарите Ви от епизода, явно скоро няма да се отървем от вещиците. ooooh! А и Джули Плек е казала в скорошно интервю, че това е само началото на техния гняв. Ще видим какво ни е подготвила. newsm78

Но за съжаление, чак на 26.2 е новият епизод - CW прави почивка. ooooh! Аз не съм гледала епизода все още, но в интервюто казва, че следващият епизод ще бъде луд - ще видим нещо, което не са правили досега. Клаус и Ребека ще са попаднат в зловеща и объркана ситуация, а междувременно Илайджа ще бъде натоварен със задачата да им помогне, но ще се чувства виновен, защото първо ще помогне на Хейли за нещо. Heart Eyes

Току-що прочетох, че актрисата Лиа Пайпс, която изпълнява ролята на Ками, се е сгодила. Ками не ми е от най-симпатичните, някак не ми се връзва на фона на останалите, но пък се радвам за Лиа. Доколкото разбрах, с годеникът й се познават от както са били тинейджъри и Лиа се надява да се омъжи в същата църква, в която и родителите й са го направили, въпреки че приятелите й я съветват да направи сватба на Хаваите, което също по думите й, звучи забавно. Heart Eyes

Между другото, вчера попитах и се извинявам, че нахалствам, но имате ли нещо против да споделям неща, които откривам за предстоящите епизоди (спойлери) и ако има някоя интересна новина за актьорите? Ако коментирате само сериала, ще спра - само кажете. Hug

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 20:30 от originalxgirl

# 566
Спойлерите ги слагай в скрит текст.

# 567
Здравейте хора включвам се за момента защото по принцип нямам достатъчно време..искам да попитам само аз ли съм ужасно потресена и разочарована от т'ва което се случи с прекрасния Клаус .; newsm78 

# 568
  • sf
Аз съм назад с няколко епизода, хем си ги събирам, хем го позабравих. Но кажете ,моля, какво е станало с Клаус,че ме заинтригувахте  Crazy

# 569
Не смятам, че нещо фрапиращо е станало  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт