The Originals / Древните - Вампирите завладяват Ню Орлиънс (Тема 1)

• 50 293
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Клаус никога няма да умре, щото ще умрат и другите в Мистик Фолс.

# 571
Права си  Wink но едно ме дразни ..е Дневниците развиха героя на Джоузеф че е безсмъртен всички в Мистик Фолс се опитваха да го убият и то не един път и не успяха а сега в Древните изведнъж почнаха да показват слабите му места и колко е уязвим..това си е мое мнение но просто ме дразни  Simple Smile

# 572
  • София
Те искаха да го убият преди да разберат, че всички са от него. И мен ме дразни иначе, но съм сигурна, че отмъщението ще е велико. Crazy

# 573
Разбира се  Grinning Щом Илайджа в последната част каза че ще ги избие всичките за Клаус да не говориме 

# 574
Здравейте ето и моето мнение по епизода:жал ме е за Софи след толкова усилия да съживи племеницата си да я убие точно тя.За Клаус немога да си представа колко ще го мъчат тези гадни вещици,а невиждат ли колко е самотен и несигурен пак и неможе да бъде убид ?Ками  много ме дразни и никак не се връзва с филма,направо си мечтая Карълайн да дойде и да спаси нашето самотно момче -да му върне жеста все пак и да има един горещ секс с хибрид!А за Ребека не ми се мисли,тази вещица ще разкрие старото и предателство и ще и се стъжни.Прекрасен Илайджа с голяма дилема,но аз миля че остана верен на себеси като спаси девойката в беда,сега ще се развихри в спасяването на семейството си.

# 575
  • София
Хич и невиждат, менаакопиташ.  Трябва незабавно те да бъдат убиди!!!!

# 576
Хич и невиждат, менаакопиташ.  Трябва незабавно те да бъдат убиди!!!!

Жал ми е за моите усилия.

# 577
Ох, не мога! Joy Joy

# 578

Клаус и Карълайн

Клаус може и да е в Ню Орлиънс, но това не означава, че е приключил с Карълайн. Плек казва, че има шанс Карълайн да се окаже в неговия град. „Мисля, че има доста сложни елементи, които се намесват, за да се случи това, но съм разговаряла с Кандис и с Джоузеф. Трябва да се уредят милион неща и никога не се знае, но ще се радваме да го направим.“ дори със заминаването на Клаус в Ню Орлиънс, Тайлър няма да има шанс да се събере с Карълайн „Вместо напълно да затвори всички врати, това всъщност отваря нова. Никога не сме искали да съсипем Клаус/Карълайн с идеята, че ще има друго шоу, където тя не би присъствала, затова взимаме решения да запазим приключението им, за добро или лошо, независимо дали я е било грижа за него, или не и ако трябва да пресечем двете шоуто ще го направим.“ Колкото до приятеля на Карълайн Тайлър, Плек казва, че бъдещето му в Мистик Фолс ще бъде изяснено. „Това определено е решено. Ще разберем какви са намеренията на Клаус относно Тайлър и ще разберем какво можем да видим в бъдеще.“  newsm10 newsm10

# 579
  • Велико Търново
Ко речИ?

# 580
  • София
Ауууууу... Сакън!

# 581
Карълайн и Клаус

Най-накрая добра новина която да ни разясни че все пак ще видим още нещо от тях заедно!Толкова време полагаха усиля за сближаване м/у тях,силен финал на сезон 4(дойде специално заради нейното дипломиране и я спаси)после нищо и сега един гол секс:)ами редно е да го посети в неговия град...

# 582
Карълайн и Клаус

...ами редно е да го посети в неговия град...

Дано!  Praynig

# 583
  • София
Сакън! Пу! Пу! Пу!

# 584
Честно казано предпочитам Каралайн да не ходи никъде.А на Клаус ще му намерят друга.

Общи условия

Активация на акаунт