The Originals / Древните - Вампирите завладяват Ню Орлиънс (Тема 1)

• 50 289
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
  • Велико Търново
Право ми вика Мобчето, че трябва да почна да обикалям из темите с кандило.

# 586
  • in Wonderland
Честно казано предпочитам Каралайн да не ходи никъде.А на Клаус ще му намерят друга.
Ами аз си мисля ,че Ками е точно с тази цел в сериала. Ще има заигравка с Клаус   love001

# 587
Ками си е симпатична.И най-важното че му се противопоставя.

# 588
originalxgirl, не си най-малката  Blush аз съм на 14  Blush  Mr. Green

Понеже направиха нова ужасна версия на мамата, не съм коментирала новия епизод (но разбрах как да ползвам старата версия  Blush ) Та да си кажа и аз мнението (до колкото помня кво стана  Mr. Green )
Моник ме дразни Grinning За Софи ми стана малко тъпо, макар че не я харесвах .. Simple Smile Епизодът си беше просто върхът .. Много ми хареса Grinning .. Друго не помня, иначе щях да коментирам още  Crazy Mr. Green

# 589
Мен пък Ками ме дразни мисля че с Каралайн си отиват повече но както е тръгнало може Ками да се окаже госпожа Майкълсън хихи    love001

# 590
Мен пък Ками ме дразни мисля че с Каралайн си отиват повече но както е тръгнало може Ками да се окаже госпожа Майкълсън хихи    love001

Не!! ..   newsm45   #2gunfire

# 591

Не!! ..   newsm45   #2gunfire

И аз не съм съгласна  Tired ....

# 592
Неможе два сезона да ни гласят за Карълайн и Клаус ,той да се промени заради нея малко или много ,да се врече че ще е последната и любов,горещт секс с хибрид и сега да го съберат с Ками-направо ще се разплача!

# 593
Направо ми е много интересно какво гледате? Как искате да са заедно, след като са в ОТДЕЛНИ сериали. Не можело, еми може, Карълайн си е в Дневниците, на Клаус му направиха отделен сериал, ако са планували изобщо да са заедно, Кандис щеше да играе в Древните и изобщо нямаше да правят героинята на Ками. Сори, ама вече...

# 594
  • София
 hahaha
мокка, бъди силна!

а за секса - да им имам вампирския секс... че и горещ го нарекоха Simple Smile

# 595
# 596
Здравейте. Hug
Имам добри новини за феновете на Свръхестествено и Нейт /Кол/ Hug

Скрит текст:
Нейт ще участва в спин-офф сериала на Свръхестествено - не следя сериала, но пилотният епизод ще е епизод от 9 сезон, ще се излъчи на 29. А някои от актьорите на Двениците го поздравиха в Туитър. Ето и новината. Peace

http://www.deadline.com/2014/02/supernatural-spinoff-tribes-nath … m_medium=facebook

# 597
  • Велико Търново
hahaha
мокка, бъди силна!

а за секса - да им имам вампирския секс... че и горещ го нарекоха Simple Smile

Ама, Ване, ма! Даскалица си и не се научи да пишеш. Горещт е сексът, горещт!

Браво на Нейт!

# 598
А за Нейт и аз се зарадвах снощи, няма измъкване от това CW. Те са като BBC.

# 599
И аз се радвам за Нейт.
А относно Каралайн и аз мисля че ако искаха тя да играе в Древните още от 1 епизод щеше да е там но избраха Ками да е в Древните така че нека да гледаме на двата серияла отделно.

Общи условия

Активация на акаунт