The Originals / Древните - Вампирите завладяват Ню Орлиънс (Тема 1)

• 50 275
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Скрит текст:
ура Давина се завърна, ура Селест умря, сега остава да видим кой кого, хареса ми сравнението м/у Клаус и баща им Grinning

# 631
Скрит текст:
  Епизода ми хареса.Радвам се че Давина се завърна.Клаус ми хареса ама не ми харесва как се държи с Ребека и Марсел и не е редно да ги убива. 

# 632
Чуден епизод! Heart Eyes Мисля, че в този епизод се изясни всичко около семейните взаимоотношения между Майкълсън. Не мисля, че Клаус има нещо общо с баща си, той сам обясни защо.

Също така предполагам, че няма да убие Ребека, не, че не го заслужава. Надявам се, все пак, човешкото в него да не е умряло изцяло и да я пощади. Rolling Eyes

# 633
  • in Wonderland
Не ми стана много ясно какво точно се случи със Селест . Някой може ли да ми разясни ( Аз и нещо не можах много , много да вникна в епизода ) > Иначе , не мисля ,че Илайджа ще изгуби Хейли заради върколаците . И да , Ками ще е човекът, който ще върне човешкото у Клаус . На мен ми е симпатична  , има невероятни очи , а и мисля ,че си отиват като двойка . Кер , сори мила , от два стола - на земята  Joy Joy.

# 634
Селест се самоуби, за да "прескочи" в ново тяло. Но племенницата на Софи направи някакво заклинание, Селест се прероди в оригиналното си тяло и Илайджа я уби завинаги, надявам се. Wink И Давина се съживи, както и трябваше да стане първоначално. Peace

# 635
  • in Wonderland
Селест се самоуби, за да "прескочи" в ново тяло. Но племенницата на Софи направи някакво заклинание, Селест се прероди в оригиналното си тяло и Илайджа я уби завинаги, надявам се. Wink И Давина се съживи, както и трябваше да стане първоначално. Peace
Ахам . Мноого тенкю за разяснението  newsm51

# 636
Никой никого няма да убива. И тримата са главни герой няма как да умрат...дори и да се случи едва ли ще е в първи сезон Simple Smile

# 637
Не знам, на мен семейната драма ми идва в повече и започва да ми омръзва.
Не разбрах и как направиха така, че Селест се върна в оригиналното си тяло.  newsm78 вярно, че Илайджа даде на Моник лист от гримоара на майка си, но я попретупаха работата.
Другото нещо - толкова беше страшен баща им, а пък толкова лесно му избягаха, че не е истина просто. Отиде на сцената да се занимава с Марсел и напълно забрави, че ще убива Клаус. Те се хванаха под мишница и офейкаха.

# 638
  • Buffyworld
А на мен много лесно ми се видя съживяването на Давина. Не разбрах как точно стана. И от къде Марсел ще е знаел, че се е задействал някакъв ритуал и че точно в този момент е подходящото време да се съживи Давина. Честно, ама нищо не разбрах  Joy

# 639
Още когато Давина умря и Жътвата не се задейства, разбраха, че някоя вещица е взела силата от Жътвата за себе си. Стана пределно ясно, че Селест е използвала силата за да съживи 3-мата вещери - Папа Тунде, Женевиев и по-възрастната. След като Папа Тунде умря, се възкреси Моник, както трябваше да стане, ако Жътвата беше преминала по обичайния начин. Убиха и възрастната вещица и се съживи и Давина, като убият Женевиев, ще се съживи и третото момиче. Peace Мисля, че всичко е пределно ясно както за тях, така и за нас.

# 640
  • Buffyworld
Мерси за отговора. Сега разбрах по- добре. Но все пак, каква е гаранцията, че точно Давина  щеше да се съживи, а не третото момиче?  Все пак Давина, доколкото си спомням, беше принесена в жертва последна и ако се спазва някакъв ред, то и последна би трябвало да се съживи, тоест, след като умре и Женевиев.

# 641
Няма гаранция, че точно Давина ще се съживи. Планът на Марсел и Ребека беше да убият и Женевиев, и Бастиана (май така се казваше възрастната). Но Женевиев успя да се измъкне. Все пак Марсел извади късмет. Не знам дали се съживяват по реда, по който са умрели, не помня дали Моник е умряла първа. По-скоро всяка от съживените от Селест вещици е взела силата на някое от момичетата. Wink

# 642
  • Пловдив
На мен много ми хареса серията с изключение на това че Ребека и Марсел са заедно. Естествено, че Клаус няма да я убие или поне не още в първи сезон, че ще станат кът древните, но се надявам поне Марсел да не му се рзмине и Ребека да се върне при Мат или поне някой свестен върколак да си хване Simple Smile

# 643
Потенциален спойлер

Скрит текст:
Клеър Холт напуска сериала по собствено желание http://www.buzzfeed.com/jarettwieselman/claire-holt-exits-the-originals

# 644
Скрит текст:
На мен ми харесва Ребека не искам да си ходи.Дано се върне пак.

Общи условия

Активация на акаунт