The Originals / Древните - Вампирите завладяват Ню Орлиънс (Тема 1)

• 50 267
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
май само аз се радвам, че Ребека се маха  Mr. Green

Направо съм във възторг. Laughing А и сбогуването им беше чудно. Heart Eyes

А Марсел с този неговия град... Ми, не е негов, пък. Станал е негов впоследствие, но сега първоначалните господари се върнаха. Голяма наглост! Twisted Evil

# 661
  • Buffyworld
Извинявам се за спама, но не знам къде да питам, а някои от вас гледат същите филми като мен - тази седмица нямаше Супернечъръл и Стрелата, нали ? Или аз не съм могла да ги намеря ?  newsm78  Някой знае ли защо , в почивка ли са ? Сега, по никое време .......

# 662
И аз се изненадах неприятно от липсата на Стрелата вчера ... Eп.16 ще е при нас в четвъртък на 20ти.
Supernatural на 19ти. Почиват тази седмица и други, които следя .  Дневниците също.

# 663
  • София
май само аз се радвам, че Ребека се маха  Mr. Green

на мен ми е безразлична.
Но като изтрепят всички Древни ми е много интересно какво ще му е "древното" на тоя сериал.

# 664
Не са в почивка, понякога прескачат седмици, график на самата телевизия  Peace

Препоръчвам ви IMDB да използвате.

# 665
Аз няма да съжалявам за Ребека. Една семейна драма по-малко. Барем дадат и нещо различно от това кой, кого, колко и как обидил и предал през годините.

Давина горката от вратата за краката... Не ми е любимка по принцип, но веднага се хвърлиха да я използват за личните си проблеми и ми дожаля за нея.

А на Хейли бебето на колко месеца трябва да е долу-горе? Нещо ми се губят във времето.  Simple Smile Кога ще се ражда?

# 666
В края на сезона сигурно ще роди че да имат с какво да започнат 2 сезон.

# 667
  • London
Имам чувството че след втори или трети сезон няма да подновят. Вече започнаха да зациклят. През последните няколко епизода яко превъртам на диалозите.
Въртят драма на няколко главни персонажа. Ребека излезе.
Ако мислят, че могат да направят сезони на любовта на Хейли и Илайджа, дълбоко ще се разочаровт.
Ками като интерес на Клаус също никой не я харесва.
За върколаците на кой ли му пука. За вещиците също.
Един Клаус на края сам ли ще си говори?

# 668
# 669
  • in Wonderland

А? Така ли ще направят сега ?? Ми Камито , милото  ,де остана ? Или Клаус ще използва сексапила си за да накара вещицата да премахне проклятието от чичо й ( попа) , та после и Ками да му задължена , благодарна, та накрая и флюбена !  Wink

# 670
  • София
Не знам защо, но на мен ми харесва развитието.
Смислено ми се струва на тоя етап и последователно.
Най-вече вампирите са си вампири - зъби, ярост показват.
Да видим по-нататък.

# 671
Според мен Клаус ще използва Жаневие за да има вещица на негова страна.А и тя си го харесва още от едно време.

# 672
  • София
отиват си с Женевиев!

# 673
Женевиев е готина.

# 674
  • В две мънички очи...
Готина двойка ще бъдат. Определено повече му ходи на Клаус.
А Хейли ме дразни ужасно много ...

Опа - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=549458675161493&set= … =1&permPage=1

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 18:09 от Ysabell

Общи условия

Активация на акаунт