The Originals / Древните - Вампирите завладяват Ню Орлиънс (Тема 1)

• 50 268
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • Buffyworld
И на мен ми харесва Ребека. Дано не напусне. Помислих си, че ще изчезне за няколко епизода, но след това отново ще се появи. Не вярвам , че Марсел някога е обичал истински Ребека. Дори и в този епизод това много ясно си личеше. Предпочете града си и Давина, пред това да избяга с нея, въпреки, че Илайджа най- сериозно го изгони.

# 646
Би било ужасно, ако Ребека я затрият. Много интересен персонаж е. По-скоро ще се върне след 1-2 епизода. Иначе кой от древните ще остане? Само 2-ма не са интересни. Поне се надявам.

# 647
Ама вие сериозно ли, не четете ли? Потвърдено е, че актрисата напуска сериала, няма как да се върне, освен като гост звезда за някой епизод или ретроспекция. Същото се случи с Мат Дейвис в Дневниците.

# 648
Хареса ми епизода но не ми хареса че геройнята на Ребека я махат тъй като те са семейство някак си Илайджа толкова се опитва и изведнъж хоп и Ребека изчезва тоест заминава.Това че за момент няма да я дават не означава че не може да се върне,а за Мат там е различно той не играя Древен а човек.Предполагам че феновете ще вземат да я искат и ще се наложи да се върне.

# 649
Мат Дейвис e актьора , който играеше Аларик , а не персонажа Мат  Peace

Какво значение има ,че е древна ? Актрисата е решила да не участва повече , може да има главна роля в друг филм, ново гадже или да иска да си почине ...

# 650
...Предполагам че феновете ще вземат да я искат и ще се наложи да се върне.

Сигурна съм, че щом не иска да участва  няма да я хванат за косата и да я завлекат на снимачната площадка, защото феновете я искали.

# 651
 ooooh! за кво ли изобщо си правя труда.

# 652
Ха, не знаех, че има тема за сериала. Записвам се и се връщам да ви чета  Peace
Ребека е ок, но филма го гледам основно заради Марсел и Клаус  Laughing Heart Eyes

# 653
 Клеър напуска сериала по собствено желание. Няма да виждаме Ребека във всеки епизод, но вероятно ще се появява като гост в някои от епизодите по нататък.
 Mokka го каза поне два пъти.

Сега, обаче сигурно ще гледаме още повече Хейли  Close, дано като роди да я махат. Героинята е ужасна, а актрисата е пълна скръб.

# 654
  • срещу двата комина :)))
май само аз се радвам, че Ребека се маха  Mr. Green

# 655
И аз да се запиша, гледам сериала, но не съм видяла темата.
За Ребека не мога да преценя дали ще ми е много мъчно за нея, но и според мен много пролича, че Марсел не е толкова безумно влюбен в нея.
Мен мноого ми харесва този Марсел  Heart Eyes А Илайджа има невероятни маниери, Клаус също много кефи като лошо момче дано не решат да го правят добър.

# 656
Тогава се надявам да вкарат някой друг. Иначе просто ми се губи. Определено много я харесвах като персонаж

# 657
  • София
Аз ще се зарадвам всички да се махнат и да остане само Клаус. Heart Eyes

# 658

Марсел го пратете насам тогава  Laughing

# 659

А така само Клаус  txtloves  Grinning  Марсел ме дразни мега много да се беше махнал той а не Ребека..Grinning

Общи условия

Активация на акаунт