The Originals / Древните - Вампирите завладяват Ню Орлиънс (Тема 1)

• 50 289
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • Велико Търново
Йо, после щи пусна една щуротия с Нейт.  .  Grinning

# 601
Йо, после щи пусна една щуротия с Нейт.  .  Grinning

Само за щТуротии мислите вие, сега се сетих за нещо с коала от снощи обаче  Joy

# 602
Аз не държа Клаус да го съберат с Кер .. Просто да не е с Ками. Тя, според мен, въобще не се вписва в обстановката на сериала  Crossing Arms Между другото има някакъв шанс Клаус и Кер да ги съберат, ако Дневниците свършат до 6 сезон и Кер я вкарат в Древните. Идея е  newsm78 Но това може да стане чак след 2 сезон ..

# 603
  • Велико Търново

Само за щТуротии мислите вие, сега се сетих за нещо с коала от снощи обаче  Joy

Щтура коала съм аз  Mr. Green Ей го Нейт:

# 604
Ооо йеее

# 605
Ах! Само този стон се чу от мен... Rolling Eyes

# 606
  • София
Ха! Сички са се снимали с Джийзъс!

# 607
  • София
hahaha
мокка, бъди силна!

а за секса - да им имам вампирския секс... че и горещ го нарекоха Simple Smile

Ама, Ване, ма! Даскалица си и не се научи да пишеш. Горещт е сексът, горещт!
Важното е никой да не е убид!

Заблудих се за момент, че съм в другата тема. hahaha

# 608
Новият епизод вече е излязъл  Party

# 609
Скрит текст:
Епизода ми хареса.Не ми хареса че Ребека е предала Клаус.Не ми харесва че Клаус един вид се разпорежда с живота на Ребека все пак това е сестра му и иска да опита от живота макар че е на 1000 години.Мисля че Клаус го е правил това за да не загуби семейството и най вече да не е сам.Илайджа отново трябваше да избира това не е хубаво.А тази вещица май едно време е харесва Клаус.И накрая да кажа че ви беше гадно заради Ребека.А Хейли ми е интересно какво ще пита Селест.

# 610
  • Велико Търново

Важното е никой да не е убид!

Заблудих се за момент, че съм в другата тема. hahaha

Любимият ми герой, Папа Тунде, е убид. Sad

# 611
  • София
Мир на папатундината прах. Cry

# 612
Не ми хареса особено, прекалено задълбаха в тази история. Тя беше ясна още от предната серия.

Скрит текст:
А и е пресилено Клаус да се впряга толкова, като се има предвид самия той колко пъти е предвал Ребека. Аз съм против двойния стандарт - или може за всички или не може.  Mr. Green Те са си подло семейство, не би трябвало да се учудват на такива неща.

# 613
И на мен не ми хареса особено Клаус реагира прекалено но не ми хареса и това че накрая пак той го отнесе ..горкичкия  Sad

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 22:03 от petkova.

# 614
  • Buffyworld
И на мен този път не ми хареса особено епизодът. Беше ми скучен на моменти, но го изтърпях все пак. Ребека не е чак толкова виновна. Тя все пак, след това се опита да обърне заклинанието, за да не идва Майкъл, тъй като беше осъзнала грешката си. Още не мога да повярвам, че на Марсел му пука наистина за нея.

Някой може ли да ми каже  дали актрисата, която играе Женевив, не е ли същата, която играе Абадон в Супернечъръл ?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт