The Originals / Древните - Вампирите завладяват Ню Орлиънс (Тема 1)

• 50 237
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
Аз мога само Клаус да гледам...и да слушам Crazy
Да, развалиха му целия имидж,надявам се сега когато бебето е под заплаха да стане пак зъл. Blush

# 691
Е, добър, добър, колко да е добър? Grinning Върти си интригите както само той си знае. Аз не искам да е чак толкова лош, така ми е добре.

# 692
И на мен ми е добре Mr. Green
Като говорим за Джозеф,сега последно коя му е половинката?Знае ли се?

# 693
Епизода ми хареса.Клаус си е лош даже прекалено от време на време но нищо.Не мога да разбера сега коя иска Женевие или Ками макар че вещицата не ме кефи но тя е с него поради друга причина.

# 694
Е, Ками, Женевиев си е за забавление и изгода. Rolling Eyes Много ми хареса сцената в бара с Ками, много силна беше. Страхотен е Джоузеф. Heart Eyes

# 695
И двете не ми харесват, но мен кой ме пита...
Дивина е красива жена  Flutter

# 696
Като говорим за Джозеф,сега последно коя му е половинката?Знае ли се?

Пърша от Дневниците, играеше майката на Бони.

# 697
Благодаря,mokka
и аз така видях, но не ми се вярваше...
Емили по му отива,тази от Дневниците е малко дъртичка ( не намирам друга подходяща дума)

# 698
  • NE
Пърша е наистина старичка, а Емили ми идва много сладинка за него. Thinking

# 699
Аз ги харесвах с Емили, само че тя се гаджоса с друг колега.

# 700
Четох,Джоузеф казва че заради разстоянието са се разделили с Емили.
Таз Персия прилича на леля му до него.  Confused

# 701
  • Buffyworld
Страхотен епизод !
Скрит текст:
Най- накрая Клаус и Илайджа са на едно мнение. Много се радвам, че ще обединят силите си. Представям си какво ще е , като се развихрят двамата заедно в следващия епизод  Mr. Green Съжълявам, че не оставиха Киърън жив за по- дълго. Щеше да е много интересен зловещ образ - хем вампир, хем полудял. Според мен имаше още "хляб" в този образ. Марсел беше вери куул  Mr. Green  И ми дожаля за клаус, че отново беше пренебрегнат.

# 702
Наистина страхотен епизод и чуден, чуден Клаус! Heart Eyes

# 703
 Heart Eyes
Не е в стил Клаус,да е толкова добричък...на ръце я носеше тази лигава Ками,а после и позволи да е с Марсел.Стария Клаус щеше да си я вземе за себе си. Twisted Evil
Нещо друго ми прави впечатление.Хейлито е доста бременна, но не спира да скача, да бяга, да прехвърча, да пада по корем,вчера счупи с коляно един кол  Shocked само аз ли се притеснявам за бебето,то че е филм, филм е,но все ме е страх да не пометне. hahaha

# 704
Е, тя е вълчица, предполагам, че не са съвсем като хората. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт