Отговори
# 225
Влъх,то даже има целувка Керем Мелис  Mr. Green че и за ръчички се държът сега  Mr. Green

# 226
Дибо,Мариетче,честити авчета,много са романтично ФЕмирски   bouquet   Heart Eyes  Heart Eyes   bouquet

Данииииииии,  Hug Hug Hug  Благодаря! Напълно отговарят на романтично-ФЕмирските ни души!!!!  Heart Eyes

Но заслугите за моето са на две прекрасни душички Миши и Ирка!  newsm51 newsm51

# 227
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Загледах го в Турция...тъкмо беше почнал. Ама да ти кажа, не ме грабна. Rolling Eyes
Ама ше видя...като се натрупат серии може да отразя някоя, да видя дали не съм била под въздействие на купонЯ, та за тва да не съм се впечатлила. Grinning

# 228
Ирче,
Скрит текст:
нашата ще разбере истината ,а нашия ще се осъзнае  Laughing Керем ще удари по една целувка и на Зейнеп и на Мелис,е не по едно и също време де  Joy Няма страшно ще се оправи Керем,даже след време на Зейнеп ще се ядосваш.  Mr. Green

# 229
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирче,
Скрит текст:
нашата ще разбере истината ,а нашия ще се осъзнае  Laughing Керем ще удари по една целувка и на Зейнеп и на Мелис,е не по едно и също време де  Joy Няма страшно ще се оправи Керем,даже след време на Зейнеп ще се ядосваш.  Mr. Green
Рони
Скрит текст:
Ох,още една Ферка  Joy Joy Joy Ми ще разбере,той се уля вече ,пфууу какво толкова му направи тва момиче,че го намокри малко,голяма работа,и че не му се извини,пък като се напи и отиде да я търси в тях,оооо и като бягаха от кучетата бяха много смешни,не трябвало да го лаят врещеше,защото той бил Керем еди кой си ,пък забрави кой е ,като се качи на дървото  Joy Joy Joy Joy

# 230
  • В света на мечтите... ❤
Смених се Зиз,щом не си поддържам статуса на ВИП,вече нЕма да съм ВИП  Sad  Peace  Hug

# 231
# 232
Смених се Зиз,щом не си поддържам статуса на ВИП,вече нЕма да съм ВИП  Sad  Peace  Hug
Ама ти изтреска ли???? newsm78 newsm78
Казах ти, че умалително не ти подхожда....трябва да си голям ВИП...егати, как пък го разбра по тозо начин? Даже и пример дадох...ВИП не ВиПче...щот си голема не малка Випка. ooooh! ooooh! ooooh!

# 233
Ще ви бия с тези Випове,  Laughing ... и сега тия които не сме випове и випчета какво ще правим  Joy

# 234
Аааа, Виповете са си Випове...ама  Дани ше я бием аз. Кво говоря, ков разбира.... ooooh! ooooh! ooooh!
Направо съм убедена, че е прочела сами първото изречение и решила кардинално въпроса...аман вече. ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 235
насълсън,наабер къзлар Hug Hug Hug
вай бе и Нарцис немахме и Нарцис вар:flutter: Flutter Flutter
Ди HugМише Hugчок гюзел са ви авчетата Partyтебриклер джанъм Hug
Дани Hug Hug HugВИП си бе къз Partyне ВиПче,това искаше да ти каже Зизунаааааааа

ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

п.п.Зизунче домашната тръстика сонсуз бе джанъм сонсуз Flutter Flutter Flutter

# 236
Жани, мани...мани....и без тва съм се напрегнала, че ме боли кръста, пръста и лявата плешка...и Дани ми дойде кат черешката на тортата. Crazy Crazy Crazy

# 237
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
насълсън,наабер къзлар Hug Hug Hug
вай бе и Нарцис немахме и Нарцис вар:flutter: Flutter Flutter
Ди HugМише Hugчок гюзел са ви авчетата Partyтебриклер джанъм Hug
Дани Hug Hug HugВИП си бе къз Partyне ВиПче,това искаше да ти каже Зизунаааааааа

ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

п.п.Зизунче домашната тръстика сонсуз бе джанъм сонсуз Flutter Flutter Flutter

Ей, Жани, ама точно навреме колажче за следобедното кафе  Hug Hug Hug

П.С. Тук на воля си цитирам, без да ползвам иконката "скрит текст",  Party Party Party

# 238
Жани, мани...мани....и без тва съм се напрегнала, че ме боли кръста, пръста и лявата плешка...и Дани ми дойде кат черешката на тортата. Crazy Crazy Crazy

нема да се косиш,оти ке ти мине PartyДани просто не те разбра правилно Party

# 239
Ще ви бия с тези Випове,  Laughing ... и сега тия които не сме випове и випчета какво ще правим  Joy
Сис,ние сме си вип вътрешно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт