Отговори
# 420
  • София
Ааа Джейн видох го аз  Mr. Green само за мен ще се е барнал така да знайти  Mr. Green Joy ама пак нещооо.... не ме кефи Joy Joy  Joy Joy

Ох на мен и тая вечер ми е някво, никво, лежи ми се, нямам сили нещо и мисля да си пусна да изгледам рожбата  Joy

# 421
  • София
Я, ми кажете, моля, кои са Танер Йозер и Танер Йолмез, че нещо не мога да вдяна, за какво говорите  newsm78
Единия е ,който играе Мерт,а другия е приятел на Ча  Peace

единия е актьор,а другия е футболист Hug

Благодаря за уточнението   bouquet

Скрит текст:
Извинявам се, че ви връщам толкова назад, ама сега се прибирам и имам да изчета доста  Embarassed

# 422
# 423
  • София
Зизу, изреченията, в подписа ти, са толкова вярни, че чак настръхнах и леко се натъжих  Rolling Eyes

# 424
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ааа Джейн видох го аз  Mr. Green само за мен ще се е барнал така да знайти  Mr. Green Joy ама пак нещооо.... не ме кефи Joy Joy  Joy Joy

Ох на мен и тая вечер ми е някво, никво, лежи ми се, нямам сили нещо и мисля да си пусна да изгледам рожбата  Joy
Хихихихихи нашето отроче ли  Joy Joy Joy

# 425
  • София

smile3521 даа роди се и още не съм го погледнала  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 426
Йо,  Hug

Рюне  Hug, за теб
Скрит текст:

# 427
  • В света на мечтите... ❤
Дани  Hug, мерси, ама аз от мода не разбирам  Joy Joy Joy, за справка темата за ПО  Laughing

Специално за теб  Hug, от теб я научих и много я харесваааммм  dazzler1

Ооо,да таз ми е много любима,аз пък от една приятелка я знам  newsm44  newsm44  newsm44

А за модата,всеки си има свои разбирания,нека си пишат каквото искат,аз знам какво визираш,но и според мен са смешни гащите до кокалчетата,ако ще и да са на мода,не виждам какъв е смисъла,ако нещо не стои визуално добре на героя,въпреки че е по модата да го облекат с него  Thinking ,но стилистите са им такива,какво да се прави ще търпят и те,а и ние също  ooooh!  Hug  Hug  Hug

# 428
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
МарМиши- newsm78 уж четох ама не сфанах Rolling Eyes

Кое, пак да обясня?  Hug
Как ти е оргиналния ник Hug

Ааа разбрах сега,   Hug, ето пак го копирам  Hug
Сега да разясня  Wink
първо бях (mishi81), обаче има и друго миши тук и за да не става дублиране, затова смених името на Мариета /mishi81/ - защото в туитър съм Мариета, а тук бях mishi81, но днес реших да сменя за последно на МарМиши, защото е по кратко, а и повече ми отива   Joy Joy Joy
За всички, които не ме знаят, аз съм от новите, които преди само четяхме, без да пишем, за по голяма яснота прилагам фото  Wink

# 429
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Психиатърът ми, нарисува една овца на едно листче и ми каза да му я пазя, докато не се върне и излезе...ама аз не съм глупав..нарисувах и ограда и избягах...
Joy Joy Joy

# 430
  • В света на мечтите... ❤

Еее,бива ли да си такава безотговорна майка  ooooh! ще звънна на социалните да знаеш  Naughty  Joy

# 431
  • У Диспансера ...♥♥♥

Еее,бива ли да си такава безотговорна майка  ooooh! ще звънна на социалните да знаеш  Naughty  Joy
Абе моля ти се,остави го на нас С Гъбка,а тя се развява с Мехмеда  hahaha hahaha hahaha

# 432
  • София
Ааа Джейн видох го аз  Mr. Green само за мен ще се е барнал така да знайти  Mr. Green Joy ама пак нещооо.... не ме кефи Joy Joy  Joy Joy

Хихихихихи нашето отроче ли  Joy Joy Joy

smile3521 даа роди се и още не съм го погледнала  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Мола ти съ нидей, ча ша ми го вземат  Praynig  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Туй ся Дида ли е или Елиту?  newsm78  Joy Joy Joy Joy Joy

# 433

Рюне  Hug, за теб
Скрит текст:
newsm51 Добре че си ти Hug

МарМиши Hugразбрах вече  bouquet
Скрит текст:
Психиатърът ми, нарисува една овца на едно листче и ми каза да му я пазя, докато не се върне и излезе...ама аз не съм глупав..нарисувах и ограда и избягах...
Joy Joy Joy
  Joy Joy Joy

# 434
  • София

Абе моля ти се,остави го на нас С Гъбка,а тя се развява с Мехмеда  hahaha hahaha hahaha

Ко съ развявам пред блока ме занимаваше с татю му и с бидон'ти  ooooh! то беха разпити то беше чудо  ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт