Картичка от другия край на света! - тема 4

• 20 860
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
Ох, айде и аз да си кажа ... аз си пращам картички до мен, където ходя ....  Simple Smile Понякога пристигат преди мен, но по-често след мен, защото аз си правя нещо като дневник на картичката, по дни там където съм била, и така не забравям нищо ...
Всеки луд с номера си ...
Мама Цоцоланка, хубава история! Носталгична.

Аз пък много искам именно празнични картички - коледа, дед мороз, яйчица..туй онуй,
hahaha Ти внимавай с тез желания, да не ти прати някой картичка на дед мороз по яйчица, какви ли не бъзици съм виждала  Joy

# 586
Ох, айде и аз да си кажа ... аз си пращам картички до мен, където ходя ....  Simple Smile

Ние тази година си пратихме така от Албена....да си имаме печат от там Mr. Green......

Но....една жена преди години съвсем сериозно ме бе помолила да надпиша една картичка. Попитах я какво точно да бъде и тя ми отговори - ами напишете по ваше желание пожелание за Нова година. Написах аз общи пожелания.....и се оказа, че жената сама на себе си ще изпраща по пощата картичка. Нямала си никой и много искала да получи нещо в пощенската си кутия.....Почувствах се ужасно! Много ужасно! Картичката е нещо повече от един къс хартия....

Не искам да прозвучи тъжно този пост.....затова сега ще напиша нещо, което не написах в предния...Започнах да пиша писма и защото имам говорен дефект(сега вече много трудно се разпознава, но в детските ми години бе забелижим). Та....защото се срамувах да говоря...и започнах да пиша писма - там никой не разбира как говориш.....Това, заедно с упражненията, ми помогнаха да се справя с проблема си!

Може и с картичките да е така.....Някой може да се е регистрирал в този сайт за да е по-малко сам...никога не знаеш.....Да, може би 80-90% са колекционери или върли фенове, но може би има известен %, за които получаването и изпращането на картичка е нещо повече.......И наистина е така - всеки е луд с номера си!

# 587
Хем ми стана смешно в началото, хем мило, хем щяхте да ме разплачете накрая...
И в сайта като се зачете човек из профилите на потребителите, открива различни причини. Съдби човешки...

Аз ще ходя в края на другата седмица във Венеция. На себе си няма да пратя картичка, но ако някой от вас иска, мога да му пратя  Simple Smile

# 588
  • В Космоса
Фенси, аз няма да откажа. Grinning

# 589
Може и с картичките да е така.....Някой може да се е регистрирал в този сайт за да е по-малко сам...
Аз  Embarassed Дори сложих своя снимка, което рядко правя в интернет пространството.

# 590
Фенси,можеш направо на томбола да го направиш. Grinning

# 591
Похвал от днес
нощен Плевен от Кати,благодаря ти чудесна е  Hug
Скрит текст:

Мама Цоцоланка много тъжно наистина   Sad

да уведомя момичетата на които съм обещала картичка,ще пускам чак към петък,че тогава се очертава малко по–свободно време
Хубава вечер на всички  Hug

# 592
Фенси,можеш направо на томбола да го направиш. Grinning

Laughing

Първите пет записани.

1.Акаша, 2. kri ...

# 593
  • Габрово
Много хубави истории сте разказали. И наистина - картичките сближават хората. Покрай това хоби вече си намерих няколко онлайн другарчета и един истински приятел. И знанието, че някой на другия край на света си мисли за теб, било то за 10 минути докато надписва картичката ти, е прекрасно.  Flutter

Аз както бях решила да не пращам официални картички... Сега покрай тази тема изгубих самоконтрол и си изтеглих 3 адреса  Embarassed Утре ще пускам до Германия, Холандия и Сингапур.  Whistling

# 594
Един тематичен виц от мен, да разсея леко настроението:
Един дядо в пощенския клон се доближава до младеж, и го пита - Може ли да ми напишете адреса на картичката, че съм си забравил очилата. Младежа го написал, и попитал - Какво още мога да направя за вас? Дядото - ами, напиши ми и пожеланията.
Младежа написал и тях, дал картичката, дядото я гледал, гледал и казал - а може ли само да добавиш нещо отдолу, извинявам се много ...
Младежа - Да, разбира се, какво?
Дядото - PS - Извинявай за грозния почерк  Laughing

И още един, но не ми се превежда
Скрит текст:
A mother had 3 daughters. They were all getting married within a short time period. Because mom was a bit worried about how their sex lives would get started, she made them all promise to send a postcard from the honeymoon with a few words on how marital sex felt.

The first girl sent a card from Hawaii two days after the wedding. The card said nothing but "Nescafe." Mom was puzzled at first, but then went to the kitchen and got out the Nescafe jar. It said: "Good till the last drop." Mom blushed, but was pleased for her daughter.

The second girl sent the card from Vermont a week after the wedding, and the card read: "Benson & Hedges." Mom now knew to go straight to her husband's cigarettes, and she read from the Benson & Hedges pack: "Extra Long. King Size." She was again slightly embarrased but still happy for her daughter.

The third girl left for her honeymoon in the Caribbean. Mom waited for a week, nothing. Another week went by, and still nothing. Then after a whole month, a card finally arrived. Written on it with shaky handwriting were the words: "British Airways." Mom took out her latest Harper's Bazaar magazine, flipped through the pages fearing the worst, and finally found the ad for the airline. The ad said: "Three times a day, seven days a week, both ways."

# 595
  • В Космоса
Офф, Гадинооо... Joy

# 596
Хахаха, Бритиш Еъруейс са голяма работа!  Mr. Green

# 597
Ахаха, Гад Чевръста, категорично взе жълтата фланелка за вечерта с този виц  Mr. Green

# 598
Ох, момичета, нямате изчитане. Laughing
Много интересни истории прочетох, благодаря за споделеното! Hug

Аз да попитам дали поръчахте вече от полския сайт, който Врабчо даде? Искаше ми се и аз да се включа, че са прекрасни картичките в него. Heart Eyes

# 599
Ха-ха-ха British Airways: "Three times a day, seven days a week, both ways."  tooth
Честно казано не съм се сещала до сега да си изпращам сама картички. Обаче идеята май ми хареса.  Simple Smile
Ето ги и моите картички от днес:
От Посткросинг: датска картичка от Холандия. Дамата обича да пътува и май често изпраща картички от местата които посещава.

http://www.postcrossing.com/postcards/NL-2114214

Картичка на изригващ вулкан от Хавай. Картичката не е излязла добре, но в действителност е много красива. 

http://img713.imageshack.us/img713/328/j1j3.jpg

Общи условия

Активация на акаунт