Суровоядство - втора тема

• 88 872
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
Няма защо, Атити.

Само за информация, "Ескалибур" и "Седона" са един и същи клас дехидратори. Също както "Блендтек" и "Витамикс" са един и същи клас блендери.

Ето едно много хубаво филмче, което сравнява конструкцията и работата на двата дехидратора.

Последна редакция: пт, 06 мар 2015, 17:24 от Фея Кръстница

# 541
Атити,  просто Ескалибур са по-дълго на пазара. Нашето семейство е с такъв. Когато купувахме, нямаше Седона.
Но приятел/познат, който се е интересувал и е искал да купи, сме го насочвали към Седона. Доволни са, както и ние от нашия.
Не съм в България.

# 542
Фея,Вери ,безкрайно ви благодаря за информацията Hug

# 543
Сурови кюфтета от покълнала леща, сурови "пържени картофи" от тиквички с хранителна мая, салата от домати с чесън и чубрица

Осмомартенският брънч беше от спанак, ягоди, боровинки, жълто манго (по-кисело е от обикновеното и съдържа много малко целулоза), банани и сос от ленено семе.

Последна редакция: нд, 08 мар 2015, 19:27 от Фея Кръстница

# 544
Няма как. Не мога да редактирам стария си пост повече...

Смути от магданоз, кейл, глухарче, грахови поници, сурово алое, ленено семе, ябълка, банан, лимон, портокалов сок

Вечеря: покълнал боб адзуки с нар; сурови аспержи с чесън и сос (веганеза с лимонов сок) и гъби шитаке

# 545
  • На остров
Фея супер си   bouquet Напиши една книга или си напрви блог ! Много хубави неща и снимки правиш !

Когато си била бременна пак така ли си се хранила да попитам аз, ако е удобно  Embarassed и сухото четкане беше ок за този период нали не бъркам .

# 546
За съжаление по време на бременностите си бях на друг акъл...

Сухото четкане е ОК през бременността, но кожата на корема е много опъната и трябва да се минава с мека четка.

# 547
  • На остров
Мерси Фея   bouquet !

# 548
Рукула, бадемово кисело мляко, смокини, ягоди

Полетна салатна смеска, краставица, три цвята чушки, пресен лук, олио от авокадо, суров оцет, подправки

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 02:40 от Фея Кръстница

# 549
  • Sofia
прекрасно,Фея  bouquet

с каква подкваса правиш киселото бадемово мляко и каква е пропорцията първо за направа на прясното,колко ядки,колко вода,че моето май рядко го правя,а до сега не съм квасила ядково и искам да пробвам

# 550
Да се похваля с първите си сурови крекери.

/бадеми, ленено семе, домат, мъничко домашен ябълков оцет и хималайска сол/
Суших в дехидратор, за 4 часа бяха готови.

# 551
Доли, това специално е купешко. Просто ми се дояде кисело мляко, а нямах готово.

Марчеса, много апетитни изглеждат. Бих ги изхрупала с кеф, намазани с малко хумус и с едно търкалО домат отгоре newsm22

Ягодов пудинг с чия

Салата от спанак, банан, манго и кървав портокал със сос от какаово масло, "суроватка" от бадемово кисело мляко и стевия

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 04:10 от Фея Кръстница

# 552
Бейби марули, спанак, магданоз, краставица, аспержи, пресен лук, домати "Кумато", суров слънчоглед

Бадемово мляко (домашно подквасено), ягоди, какаови зърна

Последна редакция: нд, 15 мар 2015, 17:44 от Фея Кръстница

# 553
Нахут, краставица, три цвята чушки, пресен лук, подправки

Double the Pleasure обяд: двоен "бъргър" от сурови питки, кейл, патладжан, домат, червен лук и веган кашкавал

Double the Pleasure снак/закуска: два сандвични десерти от ябълка, тахан, мед и грахови поници

Домашен бадемов кефир с гюлленца от суперхрани

Последна редакция: ср, 18 мар 2015, 23:12 от Фея Кръстница

# 554
  • по пътя
Записвам се да ви следя, не съм суровоядец, но гледам около 60 процента от менюто за дена да ми е сурово. Връщам се да чета. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт