На море в Турция - тема 26

• 103 877
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
За следващото лято обмисляме по-ранна почивка.Началото на юни около 6 или 13 юни ще по-добре.Очаквам с нетърпение съвети и препоръки.

Първата половина на юни понякога е лееееееко рано.Става за плуване , но не и за пличкане и киснене.

# 391
  • Варна
Искам и да попитам тези от вас,които са пътували със собствен транспорт,не е ли в Турция бензина доста по-скъп от този в България?

Транспорт с кола става изгоден ако се спестят 4 билета , за по малко хора е по изгоден автобус ако агенцията ви го предлага.

# 392
Определено с автобус излиза по изгодно, но пък пътуването с кола дава повече свобода. Определено горивото е по скъпо отколкото в България, доколкото си спомням ние заредихме дизел за 4,40 лири от Shell.

# 393
Препоръчайте фирма с добри автобуси - за НГ до  Кушадасъ newsm78 От Fantasia De Luxe Resort  и Батихан, кой е по-добър?

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 13:04 от сиси

# 394
Здравейте!Има вече оферти за Мармарис лято2014 от Емералд

# 395
Има и с 10 нощувки.
Аз обаче не мога да си харесам хотел в Мармарис...
Чакам Кушадасъ.

# 396
Въпрос към почивалите в Мармарис -повишени ли  са цените за 2014 година в офертите на Емералд?

# 397
Въпрос към почивалите в Мармарис -повишени ли  са цените за 2014 година в офертите на Емералд?

Според мен-ДА. И то доста. Ще направя едно сравнение с хотел в който съм почивал-BLUE BAY'S PLATINUM - 5* през 2012г/с въпросната фирма/.Тогава резервирахме станд.стая през април за началото на юни.Цената беше 570лв.В офертата на Емералд в момента при същите параметри като брой нощувки и период-цената е вече 673лв.И то в момента,а сме ноември. Какво остава за април 2014г примерно? Категорично твърдя ,че за тези пари хотела НЕ си заслужава. Който иска да плаща близо 200лв повече,ако не и повече. С нетърпение  чакам да видя офертите на другите фирми,надявам се да е по-малко увеличението при тях.Надеждата ми се казва - Турс Клуб.  Grinning

# 398
E, да, но това е било през 2012, т.е. преди година и половина. Към днешна дата по цените на Емералд разликата е около 50 евро на човек, може би към април 2014 да стигне до 100 евро - по принцип не е толкова драстично увеличение за 2 г. Но това са само разсъждения дали тези цени икономически звучат реално. За нас - колкото по-ниски, толкова по-добре, но....  Sunglasses

# 399
  • Резерват "Северозапад"
Аз чакам упорито офертите за Кушадасъ...Партнер травел, например, нямат оферта за Paloma Club, а този хотел ми е номер едно в списъка Heart Eyes...Aqua Fantasy, Palm Wings и Pine Bay са следващите по ред.
А и определено мисля да резервирам за 9 нощувки, за по-малко домашните не се навиват да пътуват Wink.

# 400
Аз чакам упорито офертите за Кушадасъ...Партнер травел, например, нямат оферта за Paloma Club, а този хотел ми е номер едно в списъка Heart Eyes...Aqua Fantasy, Palm Wings и Pine Bay са следващите по ред.
А и определено мисля да резервирам за 9 нощувки, за по-малко домашните не се навиват да пътуват Wink.

Тези хотели се продават и на чуждия пазар, така че те ще изчакват да видят заетостта от там. Обикновено първоначално се пускат по - евтините хотели, по-скъпите и популярни се пускат януари.

Ако така или иначе пътувате с автобус или собствен транспорт, разбира се, е по-добре да сте поне за 9 - 10 нощувки - толкова път за един път... не си струва Sunglasses

# 401
jfjallen,не ми се влиза в детайли,но определено цените им са височки.Е,очаквах повишение от 4-5% и не само за Мармарис,но с такова от над 10% от тази година си е тема за размисъл. След като прегледах и цени за други хотели,има и такива от порядъка на 1400лв,с автобус/за седмица. Че това са си цени за Анталия,извинете. Това на първо четене,да видим и другите играчи какво ще предложат и тогава ще обобщаваме.  Thinking

ПП. Вече излязоха от Емералд и цени за Бодрум-първите 24 хотела. Със сигурност ще качат и още.
http://www.emeraldbg.com/pochivka/62258/2/215/%D1%80%D0%B0%D0%BD … %D0%BA%D0%B8.html . Нека хората които са почивали тази година да кажат дали има увеличение на цените.

Последна редакция: пт, 22 ное 2013, 12:50 от liv1892

# 402
  • Plovdiv
Веднага отговарям за цените тази година.Бодрум хотел Armonia 5 звезди цената сравнена с тази за 2014г. е една и съща,но тази година пакета е платен една седмица преди заминаването което е на 03.10.При това положение излиза,че разликата и тук е най-малко 200 лева и нагоре.

# 403
1400 лв. за Анталия няма ! Или може би за един човек?!

# 404
1400 лв. за Анталия няма ! Или може би за един човек?!

Предполагам, че става въпрос за един човек. Тази година на ранни, април месец, за Рихос - Лара, за средата на септември платихме 760 евро на човек, отделно летищните такси.

Лив, и на мен ми се виждат високи цените за Мармарис, макар че нямам никаква база за сравнение, защото досега не съм се интересувала. Но, явно интересът към тези курорти - Кушадасъ, Бодрум и Мармарис, дали с автобус, дали със собствен транспорт е много голям, и затова може нашите ТА да са ги завишили. Ами вижте - това лято във 2 поредни теми тук се коментират само хотели в тези курорти, почти няма за Анталия, а както знаем - търсенето определя предлагането и цената.

Общи условия

Активация на акаунт