На море в Турция - тема 26

• 103 934
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
Хайде и аз с резервация, от 20.8. за 2 седмици.  Sunglasses

smile3501Честито! Сега кажи  кой хотел си избра и къде. Hug

За 3ти път ще сме в Сиде, Robinson Club Pamfilya  Party
Татяна,първо честито. Ако е този хотел,който е през един/Али бей Соргун/ до Суено,значи го зная.Мисля,че се предлага изключително само в Германия Thinking

# 676
Има ли вече самолетни оферти за лято 2014 в Турция?  Rolling Eyes

# 677
  • в града на вечния купон
Някой да има впечатления от Asrin beach Alania?

# 678
  • София
И аз да се похваля с първата си резервация за Турция  newsm68
Избрахме хотел Batihan Resort Kusadasi за 20.06.2014
Много съм доволна за сега от агенцията - експедитивни и отзивчиви.
Успех на всички с резервациите  Simple Smile

# 679

smile3501Честито! Сега кажи  кой хотел си избра и къде. Hug

За 3ти път ще сме в Сиде, Robinson Club Pamfilya  Party
Татяна,първо честито. Ако е този хотел,който е през един/Али бей Соргун/ до Суено,значи го зная.Мисля,че се предлага изключително само в Германия Thinking

Точно така, идвайки от Сиде/стария град, той е след Али Бей. Да, предлага се предимно в Германия, 95% от гостите са от там, останалите миноритети са от Австрия, Швейцария или Холандия.

# 680
 Simple Smile thumbsup Ясно,хотела е 6 отвсякъде.А плажа му е огромен.Щом потретвате,значи е вълшебен Peace

# 681
kasidi честито 3а Маджести Клуб Тархан. Вече станахте 3-4 - ма 3а  там...и мен ме тегли към то3и хотел.
Честита ре3ервация и на всички останали!

# 682
  • Beyond the stars
Здравейте пак от мен, тъй като гледам че има доста хора които пътуват със собствен транспорт, това включва ли да е само кола или ползват автобус до Истанбул или някъде другаде с прикачване и плащат само на турагента или туроператора за хотел????
Нещо ми се върти из главата- дали ще излезе по на сметка ако пътуваме с автобус от Варна до Истанбул примерно/ тъй като не съм запозната ще ме извините Simple Smile чиято цена е 50 лв на човек в едната посока или поне беше, и от там с прикачване към Мармарис или някой друг курорт по пътя пак с автобус???Или?
Не знам дали изобщо е вариант, ама много ми се струват високи цените за в момента чрез агенция, пък така като гледам нямаме варианти да се запишем и през януари... ooooh!

За мен е повече от безсмислено да се заменя организираният автобусен транспорт от агенция с .. друг автобусен  Shocked Цената, която обикновено приспадат агенциите за транспорт е около 70-100лв. , ако мислите,че за 100лв можете да стигнете до Мармарис с редовни автобусни линии, аз силно се съмнявам  Peace

# 683
  • Beyond the stars
kasidi честито 3а Маджести Клуб Тархан. Вече станахте 3-4 - ма 3а  там...и мен ме тегли към то3и хотел.

Ние май ще сме първи - от 30.05  Sunglasses

# 684

Ние май ще сме първи - от 30.05  Sunglasses

Ще чакаме вашите отзиви и дано са хубави,разбира се thumbsup
Ние сме от 12/09

# 685
  • Beyond the stars
kasidi честито 3а Маджести Клуб Тархан. Вече станахте 3-4 - ма 3а  там...и мен ме тегли към то3и хотел.

Ние май ще сме първи - от 30.05  Sunglasses

Ще чакаме вашите отзиви и дано са хубави,разбира се thumbsup
Ние сме от 12/09

Силно се надявам ..  Hug и нямам търпение вече ..  Laughing

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 12:43 от Вълшебство

# 686

smile3501Честито! Сега кажи  кой хотел си избра и къде. Hug

За 3ти път ще сме в Сиде, Robinson Club Pamfilya  Party
Чрез коя агенция резервирате?

# 687

smile3501Честито! Сега кажи  кой хотел си избра и къде. Hug

За 3ти път ще сме в Сиде, Robinson Club Pamfilya  Party
Чрез коя агенция резервирате?

Не живея в БГ, резервирам тук в Германия. Хотелът е собственост на ТУИ и съответно се предлага само от тях. Всяка агенция в Германия може да го резервира.

# 688
  • Резерват "Северозапад"
Да се похваля Heart Eyes - направих и платих първата си резервация за Турция!
9 дни от 25-ти август в Paloma Club Sultan. Дано ни хареса, отзивите за хотела са добри, а мога да сравнявам само с български хотели Wink. Надявам се да се запалим по почивки в Турция след това пътуване Sunglasses.

# 689
Да се похваля Heart Eyes - направих и платих първата си резервация за Турция!
9 дни от 25-ти август в Paloma Club Sultan. Дано ни хареса, отзивите за хотела са добри, а мога да сравнявам само с български хотели Wink. Надявам се да се запалим по почивки в Турция след това пътуване Sunglasses.
След Paloma Club Sultan,няма просто начин да не сте запалени. Честито. Wink

Общи условия

Активация на акаунт